2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046760 بازدید | 684546 پست

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دعای بزرگ حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه. انشاالله که خواسته ما با مصلحت خدا یکی باشه خدایا تنهامون نزار

۱) گندمک ۱۱   ✓
۲) آهسته    ✓
۳) فردایی _ روشن    ✓ 
۴) پاریسسس ✓
۵) مگنولیاا
۶) عبدالواحد
۷) طوطططیا
۸) اردیان۹۹(فاطمه۱۳۷۰)
۹) سهیلا_جون۱
۱۰) rose_۷۱۰
۱۱) رادیس ۱۲
۱۲) سارایییی ۲۶ مهر
۱۳) زهرااااباااانو
۱۴)barana۳۷۲
۱۵) paridokht ۴۰۲
۱۶) joooodi
۱۷) س ۱۳۶۷
۱۸) happygirls
۱۹) پروانه ۲۱
۲۰) سحربانوو ۶۸
۲۱) atrin_  arsen _ atrina
۲۲) aseman1baran
۲۳) شطرنجی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

سلام عزیزم

اگر ممکن هست محبت کن و برای منم بخون

الهی حاجت دلت به زودی روا بشه❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

خانم ها

بچه م زردیش یه درجه فقط پایین اومده بعد اینهمه قرص و قطره خوردن و حجامت گوش و....

خیلی اذیته،خصوصااینکه قطره بیلی ناستر،دلپیچه های سختی آورده برای بچه....

منم با این شکم پاره و حال نزار واقعا کم آوردم....

لطفاً لطفاً بانفس های پاکتون برای از بین رفتن سریع زردیش صلوات یاحمدشفا بخونین براش

واقعاً محتاج دعاتونم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
حرکت ا صفره،  گفتن سالمه شوهرت؟شما یه بچه داشتی نه  

بله عزیزم

گفتن مشکی نداره

بچه اولم هم با یه بار اقدام باردارشدم

اونوقت این a b و اینا ی اسپرم هست که کیفیت جنین رو مشخص میکنه؟

تخمک هم مثل اسپرم درجه بندی داره؟

پس میگن با حرکت صفر ا میشه بچه دار شد درسته    مورفولوژیش ببین چنده

شاید برای بچه اولم صفر نبوده

چون برای اولی ازمایش ندادکه

و برای دومی هم طبیعی اقدام نکردیم از بعداز جراحی من

ممنونم عزیزم اره باید این کلرو بکنم

عزیزم با اینکه کلی نرم و نازک و چست و چابک آماده ش کرده بودم وقتی دیشب حرکت اسپرم خودش رو گفتم و یه ذره حرف زدم با چشمانش کمی سخن گفت که بدش میاد مشکل داشته باشه و ایشون اصلا مشکل نداره که 🤣🤣

اینم مورفلوژی همسر جان بی زحمت دوستان بگید اوضاعش چجوریه 

عزیزم دقیقا بلای من سرت اومده شووهرت مورفوژیش پایینه و خوب نیست یکه حرکت آ نداره فامیل ما با همین مشکل ۸ساله ناباروره خواهر دکتر مردان ابن سینا همینه خاک تو سره خرشون کنن

عزیزم با اینکه کلی نرم و نازک و چست و چابک آماده ش کرده بودم وقتی دیشب حرکت اسپرم خودش رو گفتم و یه ...

فقطو فقط مقصر اون دکتر خره که مشکلو نمیگه تنها دلیلشم این میدونم ما بچه داریم رسیدگی نمیکننن 

حرکتم کیفیت جنینو نمیگه حرکت تو ای وی اف مهم نیست ولی مورفوژی شکل اسپرمه من دکتر بیرون رفتم میگفت شاید جنینت با اسپرم ناسالم لقاع داده شده که سقط شده شایدم نه الان اسپرم نرمال شوهرت ۱و غیر نرمالش ۹۹ برایه ما هم اول یک بود بعدا با دارو شد ۲ظاهرا هم سخت تغیر میکنه انچنان درمانیم نداره 

اینم مورفلوژی همسر جان بی زحمت دوستان بگید اوضاعش چجوریه 

الان اینجا دی اف ای نداره 

سنو نداده من همه میگن احتمال واریکوسل داره چون معاینه تو ابن سینا مشخص نمیکنه خدا ازشون نگزره من که بعد این جنینام یکسره میرم مطب دکتر اطج من داداشم با مورفوژی داغون دی اف ای داغون با دوماه دارو با اینکه دکترا بهش گفتن حتی بایییید تسه بشه فقططط با دوماه دارو باردار شد طبیعی

عزیزم دقیقا بلای من سرت اومده شووهرت مورفوژیش پایینه و خوب نیست یکه حرکت آ نداره فامیل ما با همین مش ...

حالا راضیش میکنم همین جا نزدیک خونمون یه دکتر نازایی مردان هست جواب رو ببریم پیش اون