2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
من اصلا حرف نمیزنم باهاش اون سوال میپرسه از ده تا سوال بیخودش یکیشو جواب میدم اونم از بس مثل کنه تک ...

شاید عقلی کم داره،  میبینه سنت کمه فک میکنه ازدواج نکردی چند بار جلوش با شوهرت تلفنی صحبت کن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شاید عقلی کم داره،  میبینه سنت کمه فک میکنه ازدواج نکردی چند بار جلوش با شوهرت تلفنی صحبت کن&nb ...

انا مگه کسی ک عقل نداره رو ۲ سال تمام مغازه رو میدن دستش!!

خودشون کلید ندارن ولی این همکارم داره 

پس با عقله

خره خر شوهرمو مامانمو همه رو میشناسه ، هر چند روز یکبار میاد مغازه خرید معرفی کردم که این اقا شوهرمه

فازشو درک نمیکنم

همشم میگه زنم نور چشمیمه🙄 عاشقشم و ....

به همین 💩هی عاشق زنشه؟؟

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر اعصابم خورد شد،به نظرم اگه تکرار کرد برخورد جدی با خودش داشته باش،بعد مدیریت

دیروز عصر انقد عصبیم کرده بود با لهن بد گفتم

اینجا چه غلطی میکنی برو اونور

نزدیک بود با صندلیم بزنم تو سرش چون اومده بود پشت دخل میزد به پهلوم

دید بهم ریختم شروع کرد به حرف زدن انقدم حرف میزنه اونم چرت و پرت عصبی میشم

دیروز بدترین روز کاریم بود

حواسش نبود جعبه چایی رو از بالا انداخت خورد تو سرم 

بعد کلی معذرت خواهی افراطی ، منم بهش میگفتم مهم نیست پیش میاد

هعی میگفت جان من بخشیدی از دستم ناراحت نیستی

هی تکرار کرد گفتم ن

بعدش اومد پشت دخل پیش من خم شد دستشو مالید به کفشم گف از دستم ناراحت نشو خاک کفشت نمیدونم چی چیه :/

دست خودم نیست سگ میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الان قراره صاحبکارم بره بازار خرید 

اگه دیدم رفتار مضخرفش رو ادامه داد یه گوشه ای چیزی به صابکارم میدم

من نمیکشم اینطوری یهو دیدی قید همه چیزو زدم خودشو مغازه رو بهم ریختم رفتم خونه ببخیال این ۲۰ روز کارگری ام میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من بتام روی هزار بود دو روز بعد تکرار کردم گفت  150 کلی با شوهرم گریه کردیم رفتم سونو ساک ...

ممن از چهارشنبه داروهام قطع کردم هنوز پریود نشدم میگم شاید آزمایشگاه اشتباه کرده هنوز امیدوارم

ووای این استرس تو هممون هست من فکر میکردم مریض شدم منم واسه بچم هیچی نخریدم همش میگم بزار ی ماه هم ب ...

منم دقیقا همینجورم دوسی🥺ایشالا خدا نگهدارشون باشه،من جرات هم نمیکنم تو خونه از نگرانیم بگم 

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
دیروز عصر انقد عصبیم کرده بود با لهن بد گفتم اینجا چه غلطی میکنی برو اونور نزدیک بود با صندلیم بزن ...

چه آدم پرویی هست واقعا،اه اه واقعا رو مخ هست ،اگه بری پیش مدیریت احتمالا طرف کارمند با سابقشو بگیره،اگه دیدی خیلی اذیت میشی بگو اما درخواست استعفا هم بده به نظرم،اگه دیدی یارو دوباره بهت نزدیک شد الکی موبایل بگیر دستت یعنی داری با شوهرت حرف میزنی

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
منم دقیقا همینجورم دوسی🥺ایشالا خدا نگهدارشون باشه،من جرات هم نمیکنم تو خونه از نگرانیم بگم 

االهی گلم  ماها چون به سختی باردار شدیم همش نگرانیم منن چیزی بگم همسرم دعوا میکنه که همش فکرای منفی میکنی پناه بر خدا

سلام دوستان من دکترم از چند روز قبل انتقال برام شیاف پروژسترون داده داخل واژن بزارم هر ۸ ساعت ، یکی ...

قبل انتقال ركتال بذار.هیچ فرقی نمی کنه همون اثرو داره.

من هر ١٢ ساعت يه دونه ميذارم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

چه آدم پرویی هست واقعا،اه اه واقعا رو مخ هست ،اگه بری پیش مدیریت احتمالا طرف کارمند با سابقشو بگیره، ...

دفعه اول حتی بهش گفتم شوهرم بد دله رد میشه ببینه دیگه نمیزاره بیام ( راستشو گفتم سعید بفهمه عمرا بزاره جای دیگه کار کنم ، سعیدم که کار نداره همش خونس فروشگاهم سر کوچمونه رد بشه ببینه خیلی برام بد میشه اعتمادش بهم به خاطر یه ادم نفهم از بین میره)

میگه گورپدر شوهرت شوهر کلیو چنده

فقط دارم حرص میخورما

دیگه ببینم امروز ادم میشه یا نه اگه نشد حتما میگم ، اگه دیدم اوکی نشد میرم از اینجا 

فوقش به سعید میگم حقوقش خیلی کم بود🥲

ولی من به این پول نیاز داشتم☹️ سعید ماهیانه با یارانه نهایت یک به من میده به هیچ کارمم کار نداره ، لباسی میخوام ، ارایشگاهی ، تولدی چیزی میشه که کادو بخرم از پول خودمه یک تومن واقعا کمه واسم

مسلماً مدیریت منو نمیچسبه ک تازه اومدم و بیخیال نیروی ۲ سالش بشه

حتی خود مدیریت هم یه سری چیزا رو نمیدونه ولی این همکارم میدونه 

منظورم خیلی بهش نیاز دارن کمک دستشونه

ولی مثل من ک یه صندقدار معمولی ام زیاد پیدا میشه براشون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبل انتقال ركتال بذار.هیچ فرقی نمی کنه همون اثرو داره. من هر ١٢ ساعت يه دونه ميذارم.

دکتر تاکید کرد واژینال باشه نگرانم یکی باید شب بزارم یکی صبح هر دوتا رو رکتال بزارم؟ یعنی واژینال بزارم مشکلی پیش میاد؟

اره فکنم، من الان مطمعنم خلرج رحمی شدن تو از اسپرم اینا چه غلط میکنن من نمیدونم دوستم مورفولوژی شوهر ...

عزیزم به نظر منم همینه اینا چرت میگن من سره دخترام چون شوهرم مشکل نداشت هر دورو با دردسر باردار شدم رحم همون رحمه منم همون ادمم تنها چیزی که تغیر کرده مورفوژی شوهرم بود به خدا سره دختر دومم کلی لک بینی داشتم بیشتر از اخرین بارداریم که سقط شد اصلا هم نمیدونستم استراحت چیه خوب نینیمم موند پس یعنی اسپرمی که لقاع داشته مشکل داشته جنین نتونسته بمونه والله من که مطمینم واریکوسلم داره حالا بعد این جنینها هم  اونو روشن میکنم دی اف ایم شاید داشته باشه چون ببخشید اینو میگم ولی ما ۸ سالم هست با قرص رابطه داریم مشکل نغوظ داره