2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقد عصبی میشم وقتی اینجوری می گن. اونا فک کنم منظورشون اینه ک با این وضع اسپرم با آی وی اف میشه نتی ...

اره فکنم، من الان مطمعنم خلرج رحمی شدن تو از اسپرم اینا چه غلط میکنن من نمیدونم دوستم مورفولوژی شوهرش چهارده بود تعدادش خیلی بیشتر حامله شد بابا حتما یه چیز هست دیگه ما نمیشیم من فک مبکنم میبینن تعداد سالهای ازدواج زیاد اینجوری میگن که طلاق نگیرن مردم وگرنه اگه شوهر من سالم بود چرا اون زمان که سه سال از ازدواجمون گزشته بود نگفتن ای یو ای دقیقااا با اصرار میگفتن فقط ای وی اف، فقط،  میگفتم دارو میگفتن نههه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
إلهی سیکل درمان موفق و پر برکتی باشه برات عزیزم خیلی‌ قشنگ بود شعرو دیشب زنداداشم تو 25هفته زایمان ...

واقعا چرا اینجوری میکنن اخه برو تایدیه بگیر برا چیه چرا قبلن راحت میدادن سینال.  پروژسترون کمیاب اینم اینجوری لعنت بهشون.  اترین جون برا زنداداشت متاسفم اونم ایوی اف کرده بود؟  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
کسی رو می‌شناسید شرایطش مثل من بوده باشه وقتی به دکتر گفتم از ۷۰۰اومده روی ۱۰۰خیلی تعجب کرد گفت احتم ...

عزیزم من بتام روی هزار بود دو روز بعد تکرار کردم گفت  150 کلی با شوهرم گریه کردیم رفتم سونو ساک دیده شد دوباره ازمایش دادم که خطای ازمایشگاه بود و بتام 1300 بود قلب هم تشکیل شد ولی نه هفته سقط شد متاسفانه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دخترا خوبین.من میخواستم ای یو ای شم  دکتر برای من 7تا سینال و اچ ام جی نوشته گفت .چون ی ل ...

نمیشه روزی یه دونه بری بگیری ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره فکنم، من الان مطمعنم خلرج رحمی شدن تو از اسپرم اینا چه غلط میکنن من نمیدونم دوستم مورفولوژی شوهر ...

قبول دارم حرفتو

وگرنه اولین باری که وارد مرکز ناباروری شدم گفت فقط ای وی اف و گفت تا دیر نشده اقدام کنید وضعیت اضطراریه 

الان ک رفتم ابن سینا این حرفو نمیزنه 

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بگو یبار دیگه تکرار کنی به مدیریت میگم زیاد باهاش صحبت نکن 

من اصلا حرف نمیزنم باهاش

اون سوال میپرسه از ده تا سوال بیخودش یکیشو جواب میدم اونم از بس مثل کنه تکرار میکنه

یه جوری شدع از تنها شدن باهاش میترسم

مثلا اومدم سرکار ارامش عصاب پیدا کنم 

خیلی عصبی میشم خیلی

انقدم پر حرفه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

سلام به همه دوستان 

ممنون از لطف و مهربونیت دوست عزیز

میشه برای من هم بخونید🙏💓

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واااااا چ غلط اضافه 😡😡😡 حرفشو زدی من کلی اعصابم خورد شد چ برسه ب خودت که تو اون موقعیت بودی. ب ن ...

مرسی عشقم

خاله اگ از اینجا برم بیرون دیگه شوهرم نمیزاره برم سرکار اینجارو هم بخاطر اصرار مادرشوهرم گذاشته که بیام

ولی به هرحال اگه خیلی بهم فشار بیاد نتونم تحمل کنم میرم سنگین رنگین میشینم خونم برای ۴ ت منت و عذاب نمیکشم

خاله من اصلا تابعیت انسان ها برام مهم نیست ولی سر این موضوع خیلی بهم فشار اومده

همکارم افغانیه ۴ تا هم بچه داره سنی ام نداره ۳۰ سالشه

گاهی خوبه ، هوامم داره مثلا الان بهم گفت در صندوق رو باز نکن گفتم چرا گفت اگه چیزی کم شه از تو میدونن

ولی بعضی وقتا اندازه بچه ی ده ساله عقل نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از استرس نگو که من کاملا درکت میکنم من تا شب زایمانم هم میترسیدم. کلا باورم نمیشد با ترس و لرز وسی ...

منم همینم خواهر،از ترس هیچی نخریدم شبانه روز در حال دعا هستم،همش میگم خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش،ولی باز نگرانم

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
مرسی عشقم خاله اگ از اینجا برم بیرون دیگه شوهرم نمیزاره برم سرکار اینجارو هم بخاطر اصرار مادرشوهرم ...

چقدر اعصابم خورد شد،به نظرم اگه تکرار کرد برخورد جدی با خودش داشته باش،بعد مدیریت

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
منم همینم خواهر،از ترس هیچی نخریدم شبانه روز در حال دعا هستم،همش میگم خدایا خودت دادی خودت مراقبش با ...

ووای این استرس تو هممون هست من فکر میکردم مریض شدم منم واسه بچم هیچی نخریدم همش میگم بزار ی ماه هم بگذره بعد خدا خودش نگه دار معجزه هاش باشه 

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌سلام خانوما خوبین وقتتون بخیر ببخشید شما شیاف پروژسترون رو ک چند روز قبل از انتقال شروع میشه رو رکتال یا واژینال میزنید؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید عزیزان🙏🙏🌹❤

قبول دارم حرفتو وگرنه اولین باری که وارد مرکز ناباروری شدم گفت فقط ای وی اف و گفت تا دیر نشده اقدام ...

حتما میگه اقدام طبیعی.    پس اگه به تو هم همینجوری میگن اینا میبینن باایوی اف هم نمیشه میگن یه چرت و پرتی بگیم