2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046477 بازدید | 684515 پست

سلام به همه خانوما

من وارد سیکل انتقال شدم و چهارشنبه آینده انتقالم هست و باز هم پروژسترون نیست، از  جمعه باید روزی دوتا امپولشو بزنم و هرجا میگردم نیست توروخدا واسم دعا کنید گیرم بیاد باز سیکلم کنسل نشه  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

سلام عزیزم قبول باشه 

میشه 26مهر که میشه چهارشنبه آینده و روز انتقالم هست واسه م بخونی لطفا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم  من یه مدت نبودم امیدوارم حال دل همتون خوب باشه من متاسفانه بعد سزارین خونری ...

یا خداااا

چطور میشه اخه یه لایه رو بخیه نزدن😯، کاش شکایت کنید از پزشکتون واقعا خیلی خطر بزرگی از سرتون گذشته ان شالله همیشه سالم وتندرست بالاسر بچه هاتون باشید و بلاتون دور باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

عزیزم انشالله حاجت روا بشی 

به نیت منم بخون لطفا

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
واقعاً!!!! آخه سزارین قبلیم اینطور درد نداشتم

عزیزم قدم نو رسیده مبارک 😍🫀

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستای عزیزم  من یه مدت نبودم امیدوارم حال دل همتون خوب باشه من متاسفانه بعد سزارین خونری ...

سلام سحر عزیزم خداروشکر که الان حالت خوبه انشالله از این به بعد خنده و خوشی باشه توی زندگیت😍🫀

خیلی خوشحال شدم اومدی از حال خوبت باخبرمون کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به همه خانوما من وارد سیکل انتقال شدم و چهارشنبه آینده انتقالم هست و باز هم پروژسترون نیست، از ...

سارا جون تهرانی؟

من تقریبا ۱۰ تا پروژسترون دارم برات با اسنپ بفرستم

هزینه ام نمیگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤣🤣منم روشن میکنم زود دلم رو میزنه و میرم سراغ رنگ تیره ..رنگ اگه مشکی کردی دکلره اینا نکن هم رنگ ب ...

رنگ پرکلاغی بود

الان دکلره کردم له معنای واقعی ریدم 😂😂😂

از ترس سعید فعلا نمیتونم مشکی بزارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما تا حالا با لتروزول و سیکل طبیعی امتحان کردین ببینید چه جوریه اندومترتون؟

نه من دوره اول روز ده رفتم گفت اندمتر رشدش خوب نیست بعد روز ۱۴گفت اندومتر رشد کرده اما زیاد خوشگل و یکدست نیست پس کنسل

دور بعدی بازم استرادیول و ا اس ا و کوالی فول اینبار یه استرادیول بیشتر بازم روز ده کفت رشد داره اما یکدست و سه خطی نیست بهتره هیسترو کنم که بعد با توجه به بیماری روماتیسمم گفت ممکنه بیهوشی برات دردسر ساز بشه بیخیال برو روز ۱۲بیا روز دوازده رفتم گفت نوبت انتقال بگیر دیگه خرفی از سه خطی شدن نزد انتقالرو منفی شدم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
رنگ پرکلاغی بود الان دکلره کردم له معنای واقعی ریدم 😂😂😂 از ترس سعید فعلا نمیتونم مشکی بزارم

😄😄😄 .دیگه موهارو پرکلاغی کنی هیچی درنمیاد .😆 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام سحرجان .قدم نورسیده مبارک باشه .عزیزممم چه دوران سختی رو پشت سر گذاشتی و چقدر اذیت شدی خیلی به فکرت بودم .خداروشکر که سختیها رو به سلامت گذروندی..عجب دکتر بیشعوری با جون مریض خودش بازی کرده خدالعنتش کنه .حال گل دخترا چطوره 🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...