2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
نه من دوره اول روز ده رفتم گفت اندمتر رشدش خوب نیست بعد روز ۱۴گفت اندومتر رشد کرده اما زیاد خوشگل و ...

برا منم مثل شما روز هجدهم سیکلم ضخامتم نه و نیم بودش ولی گفت سه خطه و یکدست نیست

روز دوازده سیکلم ک اصلا نگفت یکدست نیست

شما دکترتون کیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیزم  من یه مدت نبودم امیدوارم حال دل همتون خوب باشه من متاسفانه بعد سزارین خونری ...

سلام سحر جان. الهیییییی عزیزم چقد اذیت شدی🥺🥺 ان شالله ازین ببعد سلامتی باشه فقط . خوشبختی دخترای گلتو ببینی عزیزم😍 خداروشکر ک خوبی الان

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
واقعاً!!!! آخه سزارین قبلیم اینطور درد نداشتم

سهیلاجان تبریک میگم ان شاالله قدمش پر خیر و برکت😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای عزیزم  من یه مدت نبودم امیدوارم حال دل همتون خوب باشه من متاسفانه بعد سزارین خونری ...

سلام عزیزم قدم های نو رسیده هات مبارک.

امیدوارم خدا برات جبران کنه.شما هم سخت باردارشدی هم بارداری سختی داشتی هم زایمان سخت

انشاالله از اینجا به بعد برات فقط و فقط راحتی و آرامش باشه.

سلام سحر جان. الهیییییی عزیزم چقد اذیت شدی🥺🥺 ان شالله ازین ببعد سلامتی باشه فقط . خوشبختی دخترای گ ...

خیلی سخت بود الا جان ولی خداروشکر گذشت انقد عمل دوم پر ریسک بود که هیچ دکتری قبول نمیکرد انجام بده 

ولی همه سختیا به یک لحظه بغل کردن این فسقلیا می ارزه انشالله بحق امام حسین هیچ زنی حسرت مادرشدن به دلش نمونه

برا منم مثل شما روز هجدهم سیکلم ضخامتم نه و نیم بودش ولی گفت سه خطه و یکدست نیست روز دوازده سیکلم ک ...

من گیلانم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
سلام به همه خانوما من وارد سیکل انتقال شدم و چهارشنبه آینده انتقالم هست و باز هم پروژسترون نیست، از ...

منم ۷ تا داشتم الان دیدم ۴ تاش تا ماه هفتم وقت داشته. ولی ۳ تاشون تا ۲۰۲۵ وقت داره. اگه خواستی درخواست دوستی میدم تو پی وی آدرس بده اون ۳ تارو بفرستم حداقل

خیلی سخت بود الا جان ولی خداروشکر گذشت انقد عمل دوم پر ریسک بود که هیچ دکتری قبول نمیکرد انجام بده&n ...

الهی عزییییییز دلم🥺🥺 

الهی هزاران بار شکر که به خیر گذشت😍 الهی آمین

یا خداااا چطور میشه اخه یه لایه رو بخیه نزدن😯، کاش شکایت کنید از پزشکتون واقعا خیلی خطر بزرگی از س ...

من چون بچها ۳۳ هفته بودن بخاطر nicu رفتم بیمارستان دولتی اونجا رزیدنت منو عمل کرد این بلا سرم اومد باور کن سه بار مرگ جلو چشمام دیدم خدا ازشون نگذره از بعد این عمل دوم از نظر روحی بهم ریختم همش ترس خونریزی دارم

برا منم مثل شما روز هجدهم سیکلم ضخامتم نه و نیم بودش ولی گفت سه خطه و یکدست نیست روز دوازده سیکلم ک ...

وای تورخدا اگه چیزی پیدا کردی راجع به سه خطی نشدن به ما هم بگید کل نت گشتم چیز بدرد بخوری ننوشته 

وای تورخدا اگه چیزی پیدا کردی راجع به سه خطی نشدن به ما هم بگید کل نت گشتم چیز بدرد بخوری ننوشته&nbs ...

هیسترو شدی عزیزم؟ برا من دوبار کنسل شد بعد هیسترو دوباره درست شد. 

هیسترو شدی عزیزم؟ برا من دوبار کنسل شد بعد هیسترو دوباره درست شد. 

نه هیسترو نشدم هیسترو مگه فقط دیدن داخل رحم نیست؟ چه تاثیری داره؟