2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046482 بازدید | 684515 پست

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دعای بزرگ حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه. انشاالله که خواسته ما با مصلحت خدا یکی باشه خدایا تنهامون نزار

۱) گندمک ۱۱
۲) آهسته 
۳) فردایی _ روشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

خدا خیرت بده اسم منم بنویس

حاجت روا بشی عزیزم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

حاجت روا بشی عزیزم 

واسه منم بخون ممنون

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام عزیزم میشه برا منم بخونی

فاطمه1370

پروردگارا همانطور که شب را مایه آرامش قرار دادی،قرار دلهای بی قرار ما باش.........خدایا تنها امیدم توئییییییییییییییی
مطز میری یا خود مرکز ؟  من یه بار با حسینی ویزیت شدم دکتر خوبیه  یه بارم آزادی عمل پانکچ ...

مرکز میرم آزادی دکتر با تجربه ایه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
مطز میری یا خود مرکز ؟  من یه بار با حسینی ویزیت شدم دکتر خوبیه  یه بارم آزادی عمل پانکچ ...

پی ار پی چیه؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

لیلا جان،لطفا برای منم بخون.تابادعای شما سرپاشم 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

عزیزم برای منم بخون لطفاً 

من به دعای معراج خیلی اعتقاد دارم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان پنجشنبه ،بعدنماز صبح کیسه آبم پاره شد و رفتم بیمارستان وسزارین شدم. اما همچنان حالم مساعد ن ...

سلام عزیزم.

قدمش مبارک باشه❤️🥰

طبیعیه این دردا. من الان ۵۰ روز از زایمانم گذشته هنوز لایه لایه های شکمم درد داره😐

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلام میشه اسم من رو هم تو لیستتون اضافه کنین 🌷🌻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم. قدمش مبارک باشه❤️🥰 طبیعیه این دردا. من الان ۵۰ روز از زایمانم گذشته هنوز لایه لایه ها ...

واقعاً!!!! آخه سزارین قبلیم اینطور درد نداشتم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام دوستای عزیزم 

من یه مدت نبودم امیدوارم حال دل همتون خوب باشه من متاسفانه بعد سزارین خونریزی های وحشتناک و زیاد داشتم طوری که توی خونه بی هوش میشدم و با آمبولانس منو میبردن بیمارستان و علت خونریزی هم متوجه نمیشدن که اخر معلوم شد یه لایه از شکم بخیه نزدن و اون خونریزی میکنه و مجبور شدم دوبار برم اتاق عمل و دوبار شکمم باز کردن خیلی خیلی روزای سختی بود مخصوصا دوری از بچهام خیلی سخت بود الهه جان گفتن که بچهای اینجا لطف کردن و برام دعا کردن ممنون از همه شما دوستای نازنینم باور کنید موقع زایمان به یاد همتون بود انشالله که به حاجت دلتون برسید❤️