2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
سلام به روی ماهت خواهر گلم خوبی؟ نه پانکچر نشدم هنوز یه جنین دارم که کیفیتش پایین تره از اونایی که ت ...

قربونت برم شکر خدا خوبم.

اتفاقاً منم نظرم همینه انشاالله میگیره.دکتر منم میگه من اعتقادی به گرید جنین ندارم اگه رحم مناسب باشه میگیره..منم دوتا جنین بی تو مرکز دولتی دارم

ولی اول تصمیم گرفتم که چندین بار ای یو ای کنم 

انشاالله خدا دلتو شاد کنه عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدایا قربون معجزه ات برم چه لذت بخشه شنیدن خبر بارداریه طبیعی مخصوصا برای ما که دنبال درمان و رو ...

فدات بشم نهال قشنگم

واقعاً آدم شوکه میشه من تو خواب فکرش نمیکردم که تو این سن و اینجور ناخاسته بارداری اتفاق بیوفته.

درسته که بارداری سالمی نبود.ولی خیلی امیدوارم کرد

درست روزایکه پر از دغدغه و پر از تشویش ونگرانیای که چه طوری پروسه ی تخمک اهدایی شروع کنم ؟اینده چه خواهد شد ؟

این اتفاق خوشایند برام پیش آمد 

عزیزم بستگی داره اگه زرد مایل به قهوه ی یا نارنجی باش انشاالله لانه گذینی اگه مایل به سبز باش عفون ...

ن زرد خالی

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم بستگی داره اگه زرد مایل به قهوه ی یا نارنجی باش انشاالله لانه گذینی اگه مایل به سبز باش عفون ...

همیشه قبل پریودی ترشخ زرد داشتم

انتقال قبلیمم ترشح زرد داشتم ک پریود شدم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم بستگی به بدنت داره پریودی من هیچی جلوشو نمیگیره من سه بار با خوردن الدی سیکل انتقالم شروع شد ...

سلام ممنون از جوابتون، پس این طور که متوجه شدم شما باید زود انتقال می دادین پس نکنه منم این جوری باشم

طوطیا جان من ذخیرم 2.44 هست و 35 سالمه این ذخیره برای سن من خیلی پایینه؟ من یه بار با iui باردار شدم ...

ذخیرتون نرمال هست عزیزم 

ولی بازم زمانو از دست نده منم 34 سالمه دکتر علیرضایی گفتن ذخیرت خوبه ولی بخاطر سنت عجله کن زمانو از دست نده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عه، اره منم زخیرم بعد دوبار تخمکشی اومد پایین واقعیت دکترم گفت بیا داروبدم ولی مشکل اصلی مورفولوژی ی ...

درسته چون همسرتون مشکل داره طبیعی هم فایده نداره واستون 

پس زودتر برین تو سیکل و شروع کنین 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود