2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
طوطیا جان من ذخیرم 2.44 هست و 35 سالمه این ذخیره برای سن من خیلی پایینه؟ من یه بار با iui باردار شدم ...

پیش فروتن با ای یو ای باردار شدی؟ ذخیرت خوبه ولی، اگه شوهرت سالمه دارو بگیر ایوی اف خیلی استرسداره شاید برا همون منفی میشی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه سهیلا جان دکتر که گفت برای ای وی اف خوبه دنبالش نرفتیم حالا اینم انجام میدیم قبل از ای یو ای چ ...

ای یو ای داری انجام میدی؟  زخیرت چنده؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام به روی ماهت خواهر گلم خوبی؟ نه پانکچر نشدم هنوز یه جنین دارم که کیفیتش پایین تره از اونایی که ت ...

قبل انتقال با جنینشناس صحبت کن بلاست نکنن برات فروتن اوندفعه برام نوشته بود سه روزه بازم اونا بلاست کردن یکی از بین رفت، بعد که رفتم پیش جنین شناس بهمن گفت سه روزه انتقال بده گفت من به فروتن گفتم مریضا  سه روزه باشه انتقالشون

الای هم ماه پیش باردار شد خارج رحمی ولی    

ای وای یعنی بعداز انتقالش این دومین بارداریشه ؟

دکتر منو خیلی دعوا کرد گفت شرایطت خاص بود نباید ریسک میکردی.گفتم بابا چه میدونستم بعداز چند سال اونم دوبار رابطه که خیر سرم پیشگری داشتم وبع علت سوزش بلافاصله تا اون ته ها میشستم 🙈 باردار شم

گفت بعداز سقط مخصوصا کوزتاژ بیشترین احتمال بارداری وجود داره

انشاالله خیر باشه بارداری سالمی تجربه کنه

خودت چکار کردی ؟

ای وای یعنی بعداز انتقالش این دومین بارداریشه ؟ دکتر منو خیلی دعوا کرد گفت شرایطت خاص بود نباید ریس ...

اره بنده خدا دومیشه،، با جلوگیری شدی ای خدااااا... اره یادت نیست قدبمیا هر کی حامله نمیشد میگفتن کورتاژکن شاید بشی   من دلم روشنه بازم میشی انشاالله. خودمم هیچی فعلا 

سلام شب بخیر. دوستان من این ماه ال دی خوردم و روز دوم پریودی رفتم مطب دکترم گفت استرادیول رو شروع کن ...

عزیزم بستگی به بدنت داره

پریودی من هیچی جلوشو نمیگیره

من سه بار با خوردن الدی سیکل انتقالم شروع شد که یبار 23پریود و یبار 19پریود و 25پریود انتقال داشتم که هر دوبار زمان انتقالم خون دیده شد ومن مثبت بتا پایین شدم.چون 

5تا 7انتقال لکه بینی پریود شروع میشد و با روزی 4تا شیاف جلوشو میگرفتن.

بار چهارم که پنجمین بار انتقالم بود با دکتری دیگه با سیکل کوتاه وارد سیکل شدم روز 15 پریود انتقال دادم که هر سه تاش گرفت ولی از دست دادمشون 

مرسی عزیزم چقدر حالمو خوب کردی امروز تولدمه خیلی دلم گرفته از صبح به هر بهونه ای دارم گریه میکنم دو ...

عزیز دلم خدای مهربان رو به بزرگیش قسم میدم که سال دیگه روز تولدت نی نی نازت بغلت باشه 

ترگل جانم خوبی عزیرم؟❤ ان شاالله عزیزم برام دعا کن استرس دارم 

خوبم عزیزم خداروشکر❤️ انشاالله که یه زایمان راحت داری و نی نی رو به سلامتی بغل میکنی و میای همینجا تجربیات قشنگتو برامون میگی😍😘