2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
نشد😁 میخاستم برم آزمایش دیروز بعد از سه روز ...... وقتی خدا نمیخاد نمیشه حالا من بکشم خودمم برم ...

چی شد عزیزم بالاخره؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ای وسوسه میشم برم بخرم ان شاالله که بتونم تحمل کنم  یک روز قبل آزمایش باید بزنم که منفی شد شکه ...

آره آدم وسوسه میشه که هی بره بی بی چک بزنه ..نه ان شاالله که اینسری مثبت میشین 🥰🤲هم خودتون خوشحال میشین و هم ما 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای نادعلی بخونم انشاالله که به حرمت امام ...

سلام .میشه بی زحمت من رو هم به لیست اضافه کنین 🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خواهری خوبی چخبر؟پانچکر شدی دوباره ؟

سلام به روی ماهت خواهر گلم خوبی؟ نه پانکچر نشدم هنوز یه جنین دارم که کیفیتش پایین تره از اونایی که تابحال انتقال دادم خودم میخواستم دوباره پانکچر کنم میترسیدم اینی که دارم نگیره دیگه توانایی روحی منفی شدن ندارم ولی دکترم گفت اینو انتقال بده توکل به خدا شاید مثبت شد . میگفت واقعا به کیفیت جنین بلاست سه روزه هیچی نباید فکر کرد فقط خدا باید بخواد

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
الهی شکر پس بیشتر راهو رفتی الهی شکر الهی پر برکت باشه ممنونم عزیزم.من بعداز سه قلوها یبار پریود شد ...

وای خدایا قربون معجزه ات برم چه لذت بخشه شنیدن خبر بارداریه طبیعی مخصوصا برای ما که دنبال درمان و روشهای کمک باروری هستیم

الهی به حق پیامبر و این ماه ، آترین عزیزم معجزه ی خدا رو دوباره ببینی سختیهایی که کشیدی جبران بشه

ممنونم ازت برات امروز دعای نادعلی خوندم انشاالله که هر چی از خدا میخای بهترینشو بهت بده و امام علی ش ...

مرسی عزیزم چقدر حالمو خوب کردی امروز تولدمه خیلی دلم گرفته از صبح به هر بهونه ای دارم گریه میکنم

دو سال پیش روز تولدم دکتر نوبت داد برم کورتاژ دو ساله یاد اون روزا میفتم که چقدر خوشحال بودم و نشد دیگه روزای تولدم رو دوست ندارم 

امروز پر از بغضم بچه ها خیلی التماس دعا دارم ازتون 

اون دفعه من مرکز مام بودم دکتر به یه خانم گفت چون ذخیرت پایینه اقدام طبیعی با لتروزول بهتر از ای وی ...

طوطیا جان من ذخیرم 2.44 هست و 35 سالمه این ذخیره برای سن من خیلی پایینه؟ من یه بار با iui باردار شدم ولی با ivf نه 

همش به این فکر میکنم نکنه ivf اصلا مناسب من نیست

مرسی عزیزم چقدر حالمو خوب کردی امروز تولدمه خیلی دلم گرفته از صبح به هر بهونه ای دارم گریه میکنم دو ...

تولد مبارک عزیزم قوی باش امیدوارم بهترینهای خدا بزودی زود نصیبت بشه خسته نشو کم نیار.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
اون دفعه من مرکز مام بودم دکتر به یه خانم گفت چون ذخیرت پایینه اقدام طبیعی با لتروزول بهتر از ای وی ...

عه، اره منم زخیرم بعد دوبار تخمکشی اومد پایین واقعیت دکترم گفت بیا داروبدم ولی مشکل اصلی مورفولوژی یک و حرکت a شوهرم صفره، بعد بهشگفتم شوهرم مشکلداره دیگه حرف نزد. 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اترین زالو انداخته رو به یضه ش؟ زالو انداختن هم واریکوسل ر از بین میبره

نه سهیلا جان

دکتر که گفت برای ای وی اف خوبه دنبالش نرفتیم

حالا اینم انجام میدیم قبل از ای یو ای

چند قبلش باید انجام بشه عزیزم ؟

مرسی عزیزم چقدر حالمو خوب کردی امروز تولدمه خیلی دلم گرفته از صبح به هر بهونه ای دارم گریه میکنم دو ...

منم همیجوریم از الان غم تولدمو دارم که چند وقته دیگست.  استرس شدید دارم اصلا نمیدونم دلیلشو خیلی بیقرارم،دوست دارم به هر چی چنگ بزنم که بچه دار بشم. کی میشه خدا دل مارم شاد کنه توکل بر خودش که ارحم الراحمینه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم خوبی؟ اتفاقا چند روز پیش به فکر شما بودم که خبری ازتون نیست پس نگو درگیر بودی. انشاالله ...

قربونت برم آبجی که بفکرم بودی آره گرفتار شدم.

خودت خوبی دیگه نرفتی انتقال ؟

انشاالله خدا با دوتا گلپسری شادت کنه عزیزم