2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا خوبید؟تاریخ زایمانمو زدن 20اسفند میشه تا فروردین بچه رو نگه دارم بعد سزارین کنم؟

نه بابا ۲۰ اسفند دیگه اخرش تازه اونم اگه طبیعی باشی فوق فوقش درد نداشته باشی ۴۱ هفته زایمان کنی اونم که خیلی خطرناکه

سلام خانما 

من الان تو هفته 38 هستم ببخشید ولی امروزدوبار ترشحات شیری رنگ داشتم و و نمیتونم بشینم مثانم هی درد میگیره باز ول می‌کنه الانم شکمم مثل سنگ شده و از داخل مثانم انگار یه چیزی فشار میاد 

اینا همون انقباضه ؟؟ 

افرین حتما پیگیری کن که بدون دلیل زود سزارین نشی

دلیلش بحاطر عمل سپتوم رحمم که یسال و نیم پیش انجام دادم والا خداروشکر نی نی تاحالا مشکلی نداشته الحمدالله دعا کن لطفا راستش با اینکه ناراحتم و می ترسم ولی بازم جرات نمی کنم به حرف دکتر گوش ندم می ترسم بدشانسی بیارم حرف دکتر بشه اونوقت دیگه تا اخر عمر خودم وونمی بحشم 

دلیلش بحاطر عمل سپتوم رحمم که یسال و نیم پیش انجام دادم والا خداروشکر نی نی تاحالا مشکلی نداشته الحم ...

منم نمیگم حرف دکترت درست نیست 

چون گفتین همه چیز خوب بوده و دوست داری بیشتر نگهش داری پیشنهادم اینه که با دکترهای دیگه مشورت کنی و بهترین تصمیم رو بگیری

ان شا الله بسلامتی زایمان کنی 🤩😍

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خیلی ممنونم عزیزم خیلی محتاجم ان شاالله صد برابرش برسه به خودت❤️

عزیزم.من  سونو رو دیدم 

اون امتیازاتی که داده تفسیرش اینطوریه که یا باید سونو و ان اس تی تکرار بشه یا دکتر برای زایمان تصمیم بگیره 

نگران نباش ان شا الله بخیر میگذره

فردا حتما پیش دکترت برو🌹

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم.من  سونو رو دیدم  اون امتیازاتی که داده تفسیرش اینطوریه که یا باید سونو و ان اس تی ...

مرسی عزیزم آره فردا سونو رو میخوام ببرم بیمارستان نشون بدم ببینم نظرشون چیه چون دکترم گفت توی لگن اومده،منم سزارینی هستم

جفت نمیدونم چرا کیست زده اینو تا حالا نشنیده بودم 

عزیزم.من  سونو رو دیدم  اون امتیازاتی که داده تفسیرش اینطوریه که یا باید سونو و ان اس تی ...

حرکاتش کم شده من خودم قشنگ میفهمم بنظرم که جفت داره خراب میشه من یک عالمه شکلات خوردم ولی انگاری اصلا به بچه نرسید که تکون بخوره