2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه خودش بخواد بیاد که نمیشه جلوشو بگیری. استراحت کامل باش پس که هفته تو پر کنی.‌چون حرکتش کمه گفته ...

عزیزم وضعیتم خرابه دعام کنید سونو رفتم جفت بچه پر از کیست شده تنفس و حرکت هم نمره ۰ گرفت

یعنی از ۸ نمره۴ گرفت !!!

خدا رحم کنه اتفاقی نیوفته براش فردا میرم بیمارستان باید زودتر دربیاد دکترا خیلی دست دست میکنن اصلا

سلام دوست های عزیزم بچه ها من الان از دکتر میام ضخامتم ۷/۳ بود ۲۶ تاریخ انتقال داده. ؛ به نظرتون ضخ ...

ان شالله ب سلامتی

امروژ چندم پریودی بودین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دعام کن آلایه جون هم آرومم هم نیستم هم دلم به لطف خدام گرمه هم گریه دارم خدا بحق خانم رقیه نظری ب ...

الهی عزییییزم. کاملا میفهممت. الهی بحق حضرت رقیه دل شادمون کنی😘😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم وضعیتم خرابه دعام کنید سونو رفتم جفت بچه پر از کیست شده تنفس و حرکت هم نمره ۰ گرفت یعنی از ۸ ...

الهی ب راحتی فارغ بشی و صحیح و سلامت امانتتو تحویل بدی😍 برا مام دعا کن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بسلامتی آره مثلا یه روز قبل انتقال ببینه چطوره پی آرپی خیلی خوبه کاشکی چهارشنبه هم انجام میدادی هرچ ...

پس ؛ ان شاالله  فردا پی آر پی  انجام میدم 

چسپ جنین نمیدونم چند تا نوشته هنوز نگرفتم 

دکتر حقیقی بود 

کاغذ سونو بهم نداد 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
برای منکه اینکارارو انجام ندادن سرسری گرفتن شاید شانسم همون موقع رستمی نبود برای همین زیاد کاری نکرد ...

عزیزم دکتر حقییی بود به نظرم سنم که بالاست همه کارها رو میخوان برام انجام  بدند

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام بچه ها من یسال و نیم پیش عمل سپتوم انجام دادم الان باردارم دکتر واسه سز 37 هفته نوبت داده من دو ...

سلام عزیزم

از لحاظ iugr بررسی شدی؟ که دکترت این پیشنهاد رو داده؟

اگر میتونی با یه پریناتالوژ ویزیت شو ببین نظرش چیه

اگر تهرانی دکتر فاطمه آزادی دکتر خوبیه شلوغ هم نیست که اذیت بشی خواستی بگو شماره منشی رو برات بفرستم تو نت هم بزنی برات میاره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
روغن زیتون زیاد گرم نیست،باعث سقط نمیشه؟ فردا همشو انجام میدم یک دنیا ممنون❤️

نه عزیزم این اندازه که گفتم بخوری مشکلی پیش نمیاد

کلا روغن زیتون  جزو ممنوعات بارداری نیست اتفاقا برای زیبایی بچه هم خوبه

من خودم به این دستور عمل میکردم

نکته دیگه ای که یادم رفت بگم این بود که موقع ای که دستشویی میری اصلا و ابدا  زور نزن که به شکمت فشار بیاد 

شده ده_ بیست دقیقه توی همون حالت بنشین  اگر فرنگی نداری حتما از این سیار ها بگیر خیلی راحتتره

اگر امکانش هست با خودت گوشی ببر  بازی کن یا مطلب بخون که سرگرم بشی و مدت زمان طولانی تو دستشویی نشستن خسته و کلافه ات نکنه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست