2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046691 بازدید | 684536 پست
مثلا تیروئدیت لب مرزه باید کنترل بشه و قبل سیکل باید زیر 2 بیاد تی اس هاشت....  چون اول باردار ...

فکرکنم برای من ۲.۷ بود

و گفت ممکن علت سقط همین باشه

دقیقا اندفعه میخوام همه چیز بررسی بشه

ولی انگار فقط به حد نرمال نگاه میکنن که کمتر و بیشار هست یانه

مثلاکم خونی ندارم ولی دکتر داخلی گفت این حجم خون برای آی وی اف کافی نیست.یعنی اینو دکتر زنان که ۲۰سال داره آی وی اف میکنه نمیفهمه!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیست غذاهای بعد انتقال 💝💝💝💝💝💝 مویز روزی 12عدد🧡فالوده یه پیاله کوچولو 🧡صبحانه فرنی با ارد بر ...

😋😋😋😋😋😋 به به واقعا افرین بهت با این حوصله و دقت من که خیلی تنبلم فک کنم موقع انتقال هرچی گیرم بیاد بچپونم تو خودم.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
چ ربطی داره عزیزم من موقع انتقال تو زمستون بود همش ب بخاری چسبیده بودم  الکی به خودت استرس نده ...

استرس دارم عزیزم  و کلی فکرای بیخود میکنم .تو این ۱۴ روز انگار بین زمین و آسمونم

منم امشب براتون میخونم انشاالله خدا حاجت دل همه تونو بده وبغلتون به اغوش یه نینی گرم کنه ،به خودم قو ...

ممنون دوست عزیزم همینکه میای و با دعاهات دل ما رو گرم میکنی بزرگیتو میرسونه انشالله با دعاهایی ک در حق همدیگه میکنیم همه ب خواسته ی دلشون میرسن.الهی امین

سلام من دوباره اومدم،شوهرم نمیزاره بیام توگوشی الانم اینقد هولم کرد نتونستم صفحاتو کامل بخونم فقط خو ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=52904593

سلام عزیزم انشالله نی نی هات محکم بچسبن ب دلت و بارداری خوبی داشته باشی حتما پاشو راه برو خونرسانی داشته باشی برا رحمت  میگن خیلی تاثیر داره تا همش دراز کشیده باشی همون کارای سنگین ک گفتن انجام نده.نگران نباش

یا خداااا کله پاچه نخوریم؟؟؟ من از روز اول دارم میخورم

عزیزم اینا حرفای من نیست از توی نی نی سایت پیدا کردم که یه کاربر نوشته بود حالا اگه تاپیکشو پیدا کردم‌براتون میفرستم،من خودم کله پاچه فقط شب‌ قبل از انتقال خوردم، اینا بر اساس  تجربه هستش علمی ثابت نشده نگران نباش  

سلام عزیزم خوبی  نینی خوبه  شما تصمیم گرفتین کدوم بیملرستان زایمان کنید  دکتر تو‌ر ...

سلام قربونت مرسی،شکر خدا

دکتر پیدا کردم فیروزه جان گفتن دکتر آمالی ،هم رضوی میره هم یه بیمارستان دیگه گفت توی گلشهره من اسمش یادم نیست

دیگه تا خدا چی بخواد

اگه زایمانم اورژانسی بشه که میرم رضوی چون نزدیک خونمونه ولی اگه طبق تاریخ باشه خودم دلم بازم روی رضوی هست ولی نمیدونم مامان بچه نظرش چیه یکم دو دل بود برای رضوی دیگه خدا ببینیم چی میخواد

قربون دستت عزیزم.من حالا بعضی از چیزارو رعایت میکنم بعضی ها رو هم نه.اتفاقا لوبیا سبز هم گرفتم همینط ...

خواهش میکنم عزیزم ،اینا حرفای یه کاربر توی نی نی سایت بود که فرستادم ،تاپیکشو پیدا کنم براتون میفرستم‌.

من خودم لوبیا سبز زیاد خوردم قبل از انتقال ضخامتم خوب نبود دکتر انتقال نداد گفت پریود بعدی بیا که شنیدم لوبیا سبز خوبه زیاد خوردم 

عزیزم اینا حرفای من نیست از توی نی نی سایت پیدا کردم که یه کاربر نوشته بود حالا اگه تاپیکشو پیدا کرد ...

من کله پاچه نخوردم ولی سیرابی و چیزای دیگه تا دلت بخواد یعنی همه چیز خوردم الویه پر سس خوردم بعد شنیدم گفتن بد بوده یا تن ماهی و یا خیلی چیزای ممنوعه از نظر بعضیا 

اصلا ممنوعیت غذایی نداشتم واسه خودم چون خودشون گفتن رژیم غذایی مثل همیشه

عزیزم اینا رو شما انجام دادید و مثبت شدید؟

من مثلا زرد چوبه،رب کارخونه،دارچین ،فلفل سیاه،زرشک ،کیک و بیسکوییت کارخونه،چیپس و پفک ،شوید ،تن ماهی ،باقالی ،جگر ،قارچ،پنیر ،زعفرون نخوردم اصلا، روغن غذا خیلی کم استفاده میکردم (البته من خواهرم‌ پیشم بود زحمت غذا درست کردن و کارام افتاده بود گردنش همه چیزو برام رعایت میکرد)

انجیر خیس میخوردم،پای مرغ ،بادوم ،مربا به خونگی ،ماهیچه ،فرنی اینارو یادمه میخوردم عزیزم

😋😋😋😋😋😋 به به واقعا افرین بهت با این حوصله و دقت من که خیلی تنبلم فک کنم موقع انتقال هرچی گیرم ...

عزیزم من اینارو ننوشتم حرفای یه کاربر توی نی نی سایت هستش حالا اگه تاپیکشو پیدا کردم براتون میفرستم

سلام صبحتون بخیر

یه سوال دارم لطفا هرکی میدونه بهم جواب بده

من ماه قبل پانکچر شدم الان این ماه به نظرتون ال دی بخورم که اگه کیست دارم برطرف بشه و ماه دیگه بتونم انتقال بدم 

سوالم اینه ال دی یک ماه قبل انتقال ضرری در روند انتقالم نداره؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکرکنم برای من ۲.۷ بود و گفت ممکن علت سقط همین باشه دقیقا اندفعه میخوام همه چیز بررسی بشه ولی انگ ...

تیروئید من ۳.۴ بود دکتر زنان گفت احتیاجی نیست به دارو

اینچیزارو فقط باید به متخصص خودشون نشون بدیم

زنان که سرسری ازشون رد میشن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦