2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست

@مهتاب۴۴۴    

مهتاب نازنینم دوست با معرفتم

از اینکه وقت میذاری و بدون هیچ چشم داشتی مارو تو دعاهات سهیم میکنی بهت مدیونیم

خدا دختر  گلتو بهت ببخشدش و عاقبت بخیریشو ببینی

همیشه زیر پرچم اهل بیت باشی و نگاهشون و لطفشون همیشه تو زندگیت جاری باشه

بچه ها امروز بعدازظهر زیر پتو خوابم برد وقتی بیدار شدم دیدم حسابی زیر پتو داغ کردم .میگم یه وقت جنین ...

چرا خودتو با فکرهای الکی استرس میدی عزیزم

اصلا موندن و نموندنشون بندِ این کارها نیس دختر

دلت رو آروم کن که فقط آرامش میتونه تو این دوران کمکت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خداااا کله پاچه نخوریم؟؟؟ من از روز اول دارم میخورم

توی لیست نوشته نخوریم

ولی مثل جگر و اینا نیست،ضرر نداره شاید برای سنگینی معده میگن

منم یکبار خوردم البته بدون نون که سنگین نشه معدم

مهم اینه معده پر نشه و سنگین

خدا رو شکر، خوبیم یه کم نگران آزمایش غربالگریشونم😞 بچه داری سخت نیست، تحمل هزار و یک ناراحتی که پ ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=309015342

غربالگری چی داری برای بچه ها؟

راستی ورمت بهتر شد؟ شیر خودت رو به بچه ها میدی؟

بچه ها امروز بعدازظهر زیر پتو خوابم برد وقتی بیدار شدم دیدم حسابی زیر پتو داغ کردم .میگم یه وقت جنین ...

نترس آفتاب جون، هیچ اتفاقی زیر پتوی گرم خوابیدن نمی افته. سیستم بدن طوری رفتار میکنه که دمای داخلی همیشه ثابت باشه و گرنه ارگانهای بدن از کار می افته

aftab جان من اینارو از توی همین نی نی سایت پیدا کرده بودم 

قربون دستت عزیزم.من حالا بعضی از چیزارو رعایت میکنم بعضی ها رو هم نه.اتفاقا لوبیا سبز هم گرفتم همینطور مرتب میخورم میگن برای ضخامت رحم خوبه 

نترس آفتاب جون، هیچ اتفاقی زیر پتوی گرم خوابیدن نمی افته. سیستم بدن طوری رفتار میکنه که دمای داخلی ه ...

باران جون انگار دور از جونت خواب مرگ رفته بودم .آره حق با تو هست دمای داخلی تغییر نمیکنه.ولی از بیرون انگار داغ بودم .نه اینکه تب داشته باشم ها داغ شده بودم .نمیدونم میتونی حس کنی چجوری شدم یا نه. یکی دو بار هم حال گرگرفتگی بهم دست داده .

تا این ۱۴ روز تموم شه من برم آزمایش خودم دیوونه میشم

خانما سلام یه سوال داشتم تو رو خدا هر کسی اطلاعاتی در موردش داره بگه درسته که میگن بی بی چک اگه ...

سلام عزیزم

من که همچین چیزی نشنیدم. بی بی چک کلا خطا داره اونم خیلی کم پیش میاد که خطا بده  و ربطی به چند قلویی هم نداره

باران جون انگار دور از جونت خواب مرگ رفته بودم .آره حق با تو هست دمای داخلی تغییر نمیکنه.ولی از بیرو ...

میدونم، چون من هم خوابیدن زیر پتو گرم و نرم رو دوست دارم، گاهی اونقدر گرم میشه که صبح از خواب بیدار میشم خیس عرقم. توی بارداری بارها این اتفاق برام افتاد

چ ربطی داره عزیزم من موقع انتقال تو زمستون بود همش ب بخاری چسبیده بودم 

الکی به خودت استرس نده 

غربالگری چی داری برای بچه ها؟ راستی ورمت بهتر شد؟ شیر خودت رو به بچه ها میدی؟

غربالگری ۳تا ۵ روز

چندتا از آنزیمهای کبدی هر دوشون پایین و بالاست. دکتر گفت یا به خاطر تغذیه است یا ممکنه مشکل داشته باشن که سریع باید رفعش کرد.

شیر خودم متاسفانه هنوز قطره ایه😐 بیشتر شیر خشک میخورن. هر کاری میکنم شیرم زیاد نمیشه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
غربالگری چی داری برای بچه ها؟ راستی ورمت بهتر شد؟ شیر خودت رو به بچه ها میدی؟

ورمم وحشتناک شده بود. پاهام شده بود اندازه پای فیل. راه میرفتم حرکت آب رو تو پاهام حس میکردم. 

بعد مدتها بیخوابی یه روز ۲ساعت خوابیدم وقتی بیدار شدم ورمام کلا رفع شده بود.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم اینکه به بچه سالم داری دلیل نمیشه مشکلی نداری....  مثلا من و همسرمم کلی مشکل داشتیم اما ...

ایمنی و انعقادی خودم مشکلی ندارم 

چون قبل از انتقال آزمایش دادم 

همسرم هم باید ایمنی و انعقادی بده؟