2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046658 بازدید | 684534 پست
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

منم امشب براتون میخونم انشاالله خدا حاجت دل همه تونو بده وبغلتون به اغوش یه نینی گرم کنه ،به خودم قول داده بودم بیشتر بیام اینجا وتو دعاهاتون باشم،ولی بعد اومدن بچه وقت زیادی برا ادم نمیمونه اگه کولیک وریفلاکس واالرژی وواکسنها بذارن انشاالله همتون دچارش بشین دلم گرفت چرا این لیست هنو کلی اسم اشنا داره،این لیست باید همه تازها توش میبودن ک من نشناسم خدایا شکر حکمتت رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیززم من خیلی وقته نیومدم سر بزنم اخرین بار انتقالت دومرحله ایی بود ک مثبت شدی الان نی نی ندار ...

سلام عزیزم. خوبین؟

نه عزیزم. اخرین بار پیشنهاد دادم دو مرحله ای باشه ولی  دکتر گف چون پی آر پی هم انجام دادیم بهتره رحم بیشتر از این دست کاری نشه‌ . برا همین ی بار انتقال دادیم. مثبت هم شد ولی بعد ی هفته افت بتا پیدا کردم و ...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 الحمدلله این چله هم تمام شد  به نیت حاجت روایی همگی  با دعای ام ...

خدا خیرت بده مهتاب جون. الهی هر حاجتی داری زودتر و بهتر از اون ک فکرشو بکنی خدا برات براورده کنه.

الهی هیچ وقت از یاد اهل بیت ع نری انقد ک تو مارو فراموش نمی کنی و یادمون هستی❤️❤️❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم. خوبین؟ نه عزیزم. اخرین بار پیشنهاد دادم دو مرحله ای باشه ولی  دکتر گف چون پی آر پی ...

من تا مثبت شدنشو بودم،انشاالله خدا هرچه زودتر حاجت دلتو بده عزیززم

من تا مثبت شدنشو بودم،انشاالله خدا هرچه زودتر حاجت دلتو بده عزیززم

ممنونم عزیزم😘😘

خدا نی نی گل تونو حفظ کنه😘❤️

ایمنی و انعقادی رو بله ولی دیگه نمیدونم باید چیکارکنم.چون یه بچه سالم دارم فکرنکنم جنین مشکلی داشته ...

عزیزم اینکه به بچه سالم داری دلیل نمیشه مشکلی نداری.... 

مثلا من و همسرمم کلی مشکل داشتیم اما من برا بچه دومم طبیعی باردار شدم یهویی و در کمال ناباوری.... 

میگی اسپرم مشکل نداره اما میگی دی اف آی بالا بوده.... 

به نظر من کلا باید بررسی کنن ببینن الان وضعیتتون چطوره.... 

هم ایمنی، هم انعقادی.... 

دی اف آیم باید با اصلاح سبک زندگی و تغذیه پایینش بیارین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بررسی کردین میگین مشکلی ندارین یا بدون بررسی؟  یعنی آزمایشهای تکمیلی رو کامل انجام دادین ...

البته عزیزم منظورم این نیست حتما مشکلی هست.... 

اما باید بررسی بشین که مشخص بشه مشکلی دارین یا نه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایمنی و انعقادی رو بله ولی دیگه نمیدونم باید چیکارکنم.چون یه بچه سالم دارم فکرنکنم جنین مشکلی داشته ...

مثلا تیروئدیت لب مرزه باید کنترل بشه و قبل سیکل باید زیر 2 بیاد تی اس هاشت.... 

چون اول بارداری احتمال بالا رفتنش زیاذه چون چور تیروئید بچه رو هم اوایل بارداری مادر میکشه.... 

مثلا مال من زیر دو بود بعد + شدن چک کردم 5.5 شده بود یعنی فکر کن اگه همون اولش 5 اینا بود چی میشد؟؟؟

دوستان من هفته پیش آزمایشم منفی شد  تو این دوره پردنیزلون خوردم حالا به صورت عجیب و غیر ممکن ...

عزیزم ممکنه بی تاثیر نباشه.... 

باید وقتی پردنیزولون مصرف میکنین مراقبتت بیشتر باشه.... 

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 الحمدلله این چله هم تمام شد  به نیت حاجت روایی همگی  با دعای ام ...

عاقبت خودت و عزیزانت ب خیر

نمی دونم چ جوری بتونم عمق ارزش کاری و ک می کنی ب زبون بیارم و تشکر کنم🌷

ب احترام همه محبتایی ک در حقمون می کنی دستای مهربونتون می بوسم و برات بهترینهارو از صمیم قلبم آرزو می کنم❣️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
یاخداااااااا گربه !آره گفت موردی نیست.میگم دکتر عمومی قبلا دیده بود گفته بود خونتون حیون خونگی دارین ...

منم پسو دارم بهم گفت سرم لازم نداری 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم