2777
2789
عنوان

ای وی اف مثبت

66 بازدید | 10 پست

سلام من به خودم قول داده بودم اگه آزمایش مثبت شد بیام هر کار کردم بگم شاید به درد کسی بخوره و دعام کنه من 19مهر کلینیک دکتر تیزرو توسط خود دکتر تیزرو تخمک کشی شدم ولی واسه انتقام دکتر خودم که خیلی دکتر خوبیه خودش انجام داد روز تخمک کشی که کلا بیهوش میشود به مدت یه رب اینا بعد به هوش اومدن من کلا حالت تهوع داشتم ولی بعد چند ساعت برطرف شد من کلا سه تا تخمک داشتم و قرار شد دو روز دیگه برم واسه انتقال دوروز رو فقط چیز های شور خوردم که هایپر نشم بعد دوروز با مثانه پر رفتم کلینیک فقط زیاد مثانه رو زیاد پر نکنید چون من نمیدونستم زیاد آب خوردم و نتونستم بعد انتقال دراز بکشم و بلافاصله رفتم دستشویی بعد آروم آروم اومدم بیرون و سوار ماشین شدم کلا تا خونه دراز کشیده بودم تا چهار روز کلا استراحت مطلق بودم فقط واسه سرویس بلند می‌شدم بعد هم نشاسته و شیر سویا کلا من نخوردم فقط هشت انتقال به دونه شیر سویا خوردم همه چیز هم خوردم جوز گرمی

ای جان مبارکه😍

میشه بگی کل هزینه هات چقدر شد تقریبی؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید تا هشت روز هم سر پا دستشویی میکردم و زیاد آب می‌خوردم که یبوست نگیرم که زیاد فشار نیارم بعد چهار روز آروم آروم راه میرفتم آمپول هم هر دوازده ساعت یکی پروژسترون میزدم روز هشت انتقال لکه بینی داشتم همسرم رفت مطب شیاف هم اضافه کردن که هر هشت ساعت استفاده میکردم قطع شد دکتر هم آمپول هارو قطع کرد ولی هفته چهارم انتقال خونریزی شدید گرفتم انگار که پریود سوده باشم رفتم سونو خدارو شکر چیزی نشده بود و در کمال ناباوری قلبش هم تشکیل شده بود 

با دارو همه هزینه ها با بیمه تامین اجتماعی 40میلیون

ممنونم

ان شاءالله بسلامتی بغلش کنی😍

میگم دردسرش زیاده؟

منم باید برم ولی چند سال امروز فردا میکنم🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
ممنونمان شاءالله بسلامتی بغلش کنی😍میگم دردسرش زیاده؟منم باید برم ولی چند سال امروز فردا میکنم🥲

دردسر که نه فقط باید حوصله داشته باشی چون من خودم تخمک هام آزاد نمیشود هر یه روز یه بار میرفتم آمپول اضافه میکرد دکتر باید حوصله داشته باشی بری بیای

دردسر که نه فقط باید حوصله داشته باشی چون من خودم تخمک هام آزاد نمیشود هر یه روز یه بار میرفتم آمپول ...

کاش خدا به راحتی بهمون بچه میداد

کاش خدا به راحتی بهمون بچه میداد

اره واقعا قربون حکمتش بشم واسه یکی که نمی‌خواد میده سقط می‌کنه ما که میخواهیم باید این همه سختی بکشیم ولی بیوفت دنبال کار های ای وی اف ایشالله که دفعه اول نتیجه میگیری 

اره واقعا قربون حکمتش بشم واسه یکی که نمی‌خواد میده سقط می‌کنه ما که میخواهیم باید این همه سختی بکشی ...

ان شاءالله❤️