2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزیزم بررسی کردین میگین مشکلی ندارین یا بدون بررسی؟  یعنی آزمایشهای تکمیلی رو کامل انجام دادین ...

عزیزم  دی اف آی شوهرم رو دیدم تو آزمایشش

۲۷٪ هست. بین ۱۵ تا ۳۰ نرمال

۳۰ به بالا غیر نرمال 

دوستان من هفته پیش آزمایشم منفی شد 

تو این دوره پردنیزلون خوردم

حالا به صورت عجیب و غیر ممکن سرما خوردم و وحشتناک استخوان درد و لرز دارم.دقیقا مثل وقتیکه کرونا گرفته بودم.

به نظرتون به خاطر قرص پردنیزلون هست که ایمنی م ضعیف شده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من هفته پیش آزمایشم منفی شد  تو این دوره پردنیزلون خوردم حالا به صورت عجیب و غیر ممکن ...

سلام عزیزم

این ویروس جدیده 

متاسفانه خیلی اذیت کننده ست

حالا ممکنه بخاطر پرد ایمنیت ضعیف شده باشه  نمیدونم چه مدتی خوردی ؛ ولی این ویروسه هم خیلی قویه و هم قدرت سرایتش بالاست

منم که شرایطم خوبه این ویروس رو از خانواده گرفتم با اینکه خیلی هم رعایت میکردیم تقریبا همه مون گرفتیم😥 

منم دقیقا مثل کرونای دو سال پیش دارم اذیت میشم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم دنبال بررسی باش....  انشالله جواب + میگیری...  عزیزم برا دوستت ساروگیت یعنی مشکل ا ...

نه عزیزم یکبار منفی شده و میترسه مشکل داشته باشه چون هم جنینها خوب بودن و هم رحم ساروگیت عالی بوده. بعد اومده از خودش تعریف کنه گفته حتی سرما هم نمیخورم. البته این خانم یک دختر ۱۲ساله داره. ممکنه بعد دخترش مشکلدار شده باشه؟

نه عزیزم یکبار منفی شده و میترسه مشکل داشته باشه چون هم جنینها خوب بودن و هم رحم ساروگیت عالی بوده. ...

سلام عزیزم من دو تا بچه دارم ولی دکتر مام برام ازمایش ایمنی انعقادی نوشت گفتم بچه دارم گفت اصلا ربطی نداره باید بدی خیالمون راحت بشه کاریوتاپم نوشت والبته شکر خدا مشکلی نداشتم هیچ کدومو

سلام خانمای گل من روز دوم انتقالم هست .دو تا جنین یکی بلاست و یکی کامپکت انتقال دادم .جنین کامپکت خوبه؟کسی بوده کامپکت انتقال بده و مثبت بشه؟

دوم اینکه به نظر شما آمپول پروژسترون اتفاده کنیم بهتره یا قرص دوفاستون ؟دکتر من به درخواست خودم آمپول رو با قرص جایگزین کرد حالا شک کردم که نکنه آمپول بهتر باشه

سلام عزیزم من دو تا بچه دارم ولی دکتر مام برام ازمایش ایمنی انعقادی نوشت گفتم بچه دارم گفت اصلا ربطی ...

پروانه جان من ازمایش ایمنی دادم بردم دکتر میگ مشکلی نداری دوتا آیتم یکیش آی حی جی بالاتر از نرمال و آی جی ام پایین نره.

سلام خانمای گل من روز دوم انتقالم هست .دو تا جنین یکی بلاست و یکی کامپکت انتقال دادم .جنین کامپکت خو ...

سلام عزیزم. بله که خوبه.میشه پر سلولی. من دخترمو کامپکت که بود انتقال دادم. ایشالا برات بمونن. دارو هم امپول اثرش از همه بیشتره.