2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون نوشابه جون.حالا چکار کنم ؟آمپول نگرفتم کلی هم دوفاستون خریدم .یعنی کسی نبوده آمپول نزنه دوفاست ...

عزیرم من روزی دوتا دوفاستون و سه تا شیاف داشتم امپول هم نداده بودن مثبت شدم دوفاستون همون پروژسترون فرق نداره 

عزیرم من روزی دوتا دوفاستون و سه تا شیاف داشتم امپول هم نداده بودن مثبت شدم دوفاستون همون پروژسترون ...

قبل از انتقال هم دوفاستون میخوردید یا پروژسترون تزریق می‌کردید؟ 

وای اگر واقعا دوفاستون جواب بده از این آمپول زجرآور خیلی بهتر

من ۱۰ روز پیش منفی شدم ولی هنوز جای آمپولام ورم داره ودرد میکنه

براشما آیتم آی جی جی تو آزمایشتون بود؟برامن یه مقدارازنرمالش بالاتر و آی جی آ یکم پایینترازنرماله.دک ...

اره بود فککنم همون ویروس موی گربه هست، یام قبلن عفونتی گرفتی که الان دیگه نمیگیری همچین چیزیایی بود فکنم  فقط نمیدونم تفسیرشو اگه دکتر گفته خوبه حتما خوبه باز میخای از نت بخون 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره بود فککنم همون ویروس موی گربه هست، یام قبلن عفونتی گرفتی که الان دیگه نمیگیری همچین چیزیایی بود ...

یاخداااااااا گربه !آره گفت موردی نیست.میگم دکتر عمومی قبلا دیده بود گفته بود خونتون حیون خونگی دارین!منم طفلی رو مسخره میکردم میگفتم چیزی بارش نیس.دیگ خیالم راحت باشه از سمت پسوریازیس و ایمنی یعنی؟

عزیرم من روزی دوتا دوفاستون و سه تا شیاف داشتم امپول هم نداده بودن مثبت شدم دوفاستون همون پروژسترون ...

آهان نوشتی که مثبت شدی .خدا رو شکر عزیزم .الان چند هفته هستی؟

قببله انتقال ی ی هفته ای امپول زدم 

وای  چقدر خوب

کاش همه دکترا بدن

واقعا آمپول سخته

درحد همون یک هفته میشه تحمل کرد.

خودتون خواستید؟یا دکتر گفت؟

واینکه کدوم مرکز و با چه دکتری انتقال دادید؟

ببخشید این همه سوال پرسیدم