2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046499 بازدید | 684518 پست
سلام دوستان  من دیشب کیسه آبم پاره شد و دخترام بدنیا اومدن الان nicu هستن توروخدا هرکی پیام من ...

سلام عزیزم. ای جااانم. قدمهای کوچولوشون پر خیر و برکت باشه الهی. انشاالله هر چه زودتر با دل خوش و لب خندون سه تایی بر میگردین خونه.براشون حمد  خوندم. 

وای این خیلی بزرگ شده دیگه دارم خفه میشم😅

دور از جونت عزیزم انشاالله به زودی فارغ میشی چیزی نمونده. عزیزم شما دوتا بچه هاتو سزارین کردی؟ یعنی میشه سزارین سوم؟ چون معمولا قبول نمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه دو قلو ها بدنیا اومدن بچه های من دلشون نیست بیان نشستن تا آخرین لحظه بیان و منو هی اذیت میکنن&nb ...

عزیزم عجله نکن زیاد. بزار بیان بعد میگی کاش میشد برن اون تو. بچه داری واقعا سخت تر از حاملگیه

دور از جونت عزیزم انشاالله به زودی فارغ میشی چیزی نمونده. عزیزم شما دوتا بچه هاتو سزارین کردی؟ یعنی ...

بله عزیزم،چرا قبول نکنن؟تازه دکتری که الان میرم گفت میخوای بازم خودت بچه دار بشی بعد از این یا نه!یعنی هنوز جا داره انگاری ولی من که دیگه بچه نمیخوام

همه دو قلو ها بدنیا اومدن بچه های من دلشون نیست بیان نشستن تا آخرین لحظه بیان و منو هی اذیت میکنن&nb ...

منم الان دقیقا مثل شمام دیگه توان ندارم ولی خب چه میشه کرد سپردم به خدا امروز گفتم خدایا هروقت تو صلاح دونستی بیاد دیگه میخوام سخت نگیرم هرچی بهش فکر کنی بدتر اذیت میشی باید سرتو گرم کنی به چیزای دیگه

انگار تو مثانمه تکون میخوره خیلی درد میگیره  نه من اونجوری نیستم احتمالا شما چون بچه سوم میشه ...

اره خودم حس میکنم چون وزنش یکم بالاتر از تحمل بدنم هست اینجوری شدم وگرنه سابقه نداشتم،ان شاالله خیره

اگه میزنه به مجاری ادرار و سوزش داری مایعات بیشتر بخور بهتر میشی

سلام دوستان  من دیشب کیسه آبم پاره شد و دخترام بدنیا اومدن الان nicu هستن توروخدا هرکی پیام من ...

سلام عزيزم قدمشون برات مبارك، واقعا الگوي صبر هستي عزيزم مباركت باشه🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️

براي ما هم دعا كن 

سلام سحر جانم. الهییی😍😍  قدمشون پر خیر و برکت. ان شاالله خیییلی زود سه تایی با هم صحیح و سال ...

سلام عزیززم من خیلی وقته نیومدم سر بزنم اخرین بار انتقالت دومرحله ایی بود ک مثبت شدی الان نی نی نداری چرا

سلام ابجیا😍😍😍

بیاین ببینین چی پیدا کردم🥳🥳🥳خونه دارو بچه دار زود بیا تا تموم نشده

دی.جی کالا جشنواره ماه مهر گذاشته😍😍

http://bnmod.ir/invite?id=4530521

چند تا سوال راحت جواب بدین و لوازم تحریر رایگان و ایفون برنده شین کلی جوایز دیگم داره🏃‍♀🏃‍♀عجله کنین تا تموم نشده🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀😋منم دعا کنین

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️
2_ نیکاد✔️
۳_happygirls✔️
4_طوطططیا✔️
۵_alaae✔️
6_favali✔️
7_فردایی روشن✔️
۸_نیاز6973✔️
9_آناشید۹۹✔️
۱۰_marshmaloo✔️

11_شطرنجی✔️
۱۲_haniiiiijooon✔️

13_نگار80✔️
14_roze_710✔️
15_sarvesahi✔️
16_mehremah✔️
17_houra1400✔️
18_رادیس12✔️
19_گیسوگلابتونم✔️
۲۰_یامنان✔️

۲۱_عبدالواحد✔️
۲۲_sarayyyyyy✔️
۲۳_داداشمممم ✔️
۲۴_فطررس✔️
۲۵_nooshabehjoon✔️
26_ارکیدهابی✔️
۲۷_ماهورجان✔️
۲۸_ پونه۰۰✔️
۲۹_bahar2063✔️
30_خدایاتومیدانی✔️

۳۱_س۱۳۶۷✔️
32_آیدا128✔️
33_پروانه۲۱✔️
zohrehjafar i✔️_34✔️
35_گندمک۱۱✔️
36_زین✔️

Bahar2200_37✔️
asemaneabi i_38✔️
39_سحربانوو۶۸✔️
40_elahe_الهه✔️

41_ریحانه57✔️
42_نهال6467✔️
43_raaaaaz✔️

44_ترگل_رض✔️
45_baharrr7878✔️
46_asrin1372✔️
47_هدیه99✔️
48_pariiiii73✔️
49_saeideh61✔️
50_ماهییا✔️

51_اهسته✔️
52_tamana366✔️
53_ssssefat✔️
54_رستاوراستین✔️
55_سهیلا_جون✔️
56_تتهاترررررین✔️
۵۷_الا11543✔️
۵۸_5golnarges✔️
۵۹__بهاره_✔️
60_ powerofLove✔️

۶۱_leila193✔️
62_آرام۰۰۰✔️
۶۵_بانودریا✔️
۶۶_jooooodi ✔️
۶۷_5680✔️
۶۸_ویهان1402✔️
۶۹_ نهالیم✔️
۷۰_مامان_سبحان۹۷✔️
۷۱_قاصدک_بیخبر✔️
۷۲_۲aftab✔️
73-آلادیا✔️ @آلادیا   🏴🖤✔️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

الحمدلله این چله هم تمام شد

به نیت حاجت روایی همگی 

با دعای امام حسین علیه السلام 

بحق شش ماهه مظلومش حضرت علی اصغر

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست