2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
شکر خدا همون روز قبل رفتن مون زنگ زدن از مطب و گفتن اگه میتونه چهارشنبه بیاد دوستت. ک باهاش حرف زدم ...

عه😅بهم نگفته شکر خدا ممنون ازت من یکم استرسی هستم استرس یه حرف و میکشم تا حل بشه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه من سوال پرسیدم اینجا میشه راهنماییم کنی  من دیشب خواهر زاده م اومده بود بعد فسقلیش دو سا ...

آره خوندم عزیزم ولی چون پیش نیومده نتونستم جواب بدم . بخیه رو برداشتی؟ نمیدونم واقعیتش ولی فک نکنم مشکلی پیش بیاد. نمیشه از مطب دکتر پرسید؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عه😅بهم نگفته شکر خدا ممنون ازت من یکم استرسی هستم استرس یه حرف و میکشم تا حل بشه 

😘😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره خوندم عزیزم ولی چون پیش نیومده نتونستم جواب بدم . بخیه رو برداشتی؟ نمیدونم واقعیتش ولی فک نکنم م ...

آره چهارشنبه برداشت نافم خون میومد گفت طبیعیه بعد یکم بخیه سمت قفسه باز بود گفت موردی نیست زیاد جواب نمیدن موندم والا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام عزیزان روزتون بخیر🌹

میشه منو راهنمایی کنید لطفا

من بعد از یک انتقال منفی، دوباره باید تخمک کشی کنم و وارد سیکل ivf بشم

من یکی از خواهرام لوپوس داره و اون یکی خواهرم رماتیسم چشم

دکترم آزمایش apa برام نوشتن

این همون آزمایش ایمنی و انعقادی هستش؟

کلا این آزمایش چند تا فاکتور داره؟

ممنونم💗

سلام عزیزدلم ممنونم گلم  انشالله که بحق این روزای عزیز خبر مامان شدنت بزودی بهمون بدی😍😍

ممنون عشق من انشالله انشاالله انشاالله

ممنون از دعای قشنگت قشنگم

سلام عزیزان روزتون بخیر🌹 میشه منو راهنمایی کنید لطفا من بعد از یک انتقال منفی، دوباره باید تخم ...

سلام عزیزم منم روماتیسم دارم و خانوادمون بیماری خود ایمنی دارن الانم دارو مصرف  میکنم یه هفته هم هست انتقال دادم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

دوستان گل نائب الزیاره بودم از طرفتون

انشالله امام رضا حاجت دلتون رو بده🤍🕊️

طبق لیست مهتاب جون دعا کردم 🙂🫀

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بله عزیزم. با اصلاح سبک زندگی درست میشه و اینکه یکی از نزدیکان من با تنبلی تخمدان طبیعی باردارشد

عزیز دلم مشکل اصلی همسرمه

ولی خب خوشحالم مشکلم رفع شده 🙂

یه قدم جلو رفتم به هرحال...

این ماه اقدام داشتیم دیگه بعد چند سال ...

همین که پریود شدم شوهرم خورد تو پَرش😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مخصوصا ساعت خواب و بیداری که از همه مهمتره مصرف کافئین خیلی کم.نسکافه و قهوه قطع بشه. قلیان به هیچ ...

🥲 پس همچین رعایتم نمیکنم 

چطوری مثل قبل شده دوره های سیکلم

البته من این دو ماه شهرستان بودم ، شاید بخاطر ابو هوا باشه🤔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون اینکه زودتر پریود میشی خوبه باه زنان رو امتحان کن داروهای تقویتی مردان که طب اسلامی میده ...

نه عزیز دلم چیزی بهم نگفته بودی 🙂🫀

ممنون میشم 😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40