2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
سلام قشنگ من خوبی جونم سلامتی چه خبرا  نگران نباش این دیر و زود شدنا تا بیشتر از ده روز نباشه ...

فداتشم مهربونم 🫶

در حد ۳ .۴ روز دوماهه زودتر میشم

ولی خب قبلا هم همینطوری بودم 😁

خودت خوبی چخبرا جانم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فداتشم مهربونم 🫶 در حد ۳ .۴ روز دوماهه زودتر میشم ولی خب قبلا هم همینطوری بودم 😁 خودت خوبی چ ...

منم خوبم شکر خدا دیشب دردم شدید بود شیاف زدم الان بهترم شکر خدا شبا درد میاد سراغم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥲 پس همچین رعایتم نمیکنم  چطوری مثل قبل شده دوره های سیکلم البته من این دو ماه شهرستان بودم ...

شاید چون دیگه دنبال درمان ناباروری نیستی  استرس اینکه چی بشه چی نشه ازت کم شده و تاثیر داشته

عزیزم میشه شما راهنمایی کنید؟من الان چیکار کنم؟یک ماه پیش همیشه فشارم ۸یا نه بود الان دو شبه میگیرم۱ ...

سلام عزیزم. من تو نزدیکانم مورد دیدم که دوقلو باردار و با فشار ۱۲ که فقط دو سه شماره از همیشه اش بیشتره اما فشار بالا به حساب نمیاد بازم مسموم بود متتسفانه و زود ختم بارداری دادن. البته خدا را شکر اخراش بود و مشکلی هم پیش نیومد برای بچه ها و مادر. به نطرم حتما به دکتر بگو علایمتو و اینکه همیشه فشارت پایینه

سلام عزیزم ازمایشم دکتر گفت خوبه مشکل نداره امروز رفتم سونو ۲۳۶۰ گرم بود یکم دور شکمش کمتر از دور سر ...

خدا را شکر که خیالت بابت مسمومیت راحت شد. دور شکم کمتر فقط نشون میده لاعره. این اخرا دیگه حودتووببند به پروتئین. کباب خیلی تاثیر داره. من خودم ماهداخر دیابت بارداری گرفتم بستنی توصیه نمیکنم

آزمایش ادرار چی بگم انجام بدن؟اسمش چیه؟من میخوان هم عفونت ادراری برسی بشه هم دفع پروتئین چی باید بگم ...

عزیزم بری زایشگاه بگی فشارم نسبت به همیشه بالا رفته و مشکوکم به مسمومیت خودشون ازمایشهای لازمو مینویسن

سلام عزیزم. آره رفته بودم و امشب برگشتیم. و خدا شاهده قبل خودم یاد همه دوستای اینجا بودم❤️ الهی حاجت ...

سلام دوستم زیارتت قبول باشه خوش به سعادتت

میدونم خیلی مهربونی

انشااله سال دیگه با بچت بری کربلا

دوستان گل نائب الزیاره بودم از طرفتون انشالله امام رضا حاجت دلتون رو بده🤍🕊️ طبق لیست مهتاب جون د ...

ممنون عزیزم انشالله حاجت دلت روا بشه انشالله😘

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

@سحربانوو68   سلام دوستم خوبین؟

من دارم روزهای بعداز انتقالو میگذرونم اینقدر حوصلم سررفته از اینکه نمیرم بیرون

یهو یاد شما میفتم میگم این دوستم چقدر صبوره

خیلی یادتم انشااله به سلامتی طی کنی اخرین ماهتو و با دل خوش نی نی هاتو بغل کنی

سلام عزیزم منم روماتیسم دارم و خانوادمون بیماری خود ایمنی دارن الانم دارو مصرف  میکنم یه هفته ه ...

سلام دوستم خوبین؟دوران انتظار چطوری سپری میشه ؟

البته شما بچه دارین سرتون گرمه و خستگیتون بیشتر از ماست البته

عزیزم بری زایشگاه بگی فشارم نسبت به همیشه بالا رفته و مشکوکم به مسمومیت خودشون ازمایشهای لازمو مینوی ...

عزیزم رفتم دکتر چون سابقه مسمومیت هم نداشتم،نوار ان اس تی دادم خوب بود انقباضم نداشتم،فشارمم۱۱ بود باز،گفت خوبه همه چیز شکر خدا

مرسی از جواب دادنت🌸