2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
نگاه نکردم ببینم کجاییه دارو فقط سوختم سوختم تازه داره دردش میفته

لامصب همینجوریه فکر کن من از ۱۴۰۰ تا الان پنج بار پانکچر شدم عین ۵ بار هم ستروتاید لعنتی رو داشتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها یه سوال داشتم من تمام دیشب تا همین الان دستام و پاهام درد می‌کنه انگار انداختنم تو چرخ گوشت له شدم تا صبح شانه به شانه ک میشدم از درد فقط جیغ میزدم استخونام له شده درد می‌کنه دست وپام مور مور می‌کنه این دردا طبیعی یا باید برم دکتر یه بار دیگه هم اینجوری شدم به دکتر گفتم کلسیم داده ولی دوباره دردام برگشته 

البته من بیشتر درازم رو تخت احتمال داره برا دراز کشیدن زیاد یا از تخت باشه چون طبی نیست خوشخوابم

سلام بچه ها یه سوال داشتم من تمام دیشب تا همین الان دستام و پاهام درد می‌کنه انگار انداختنم تو چرخ گ ...

من هنوز به اون پروسه نرسیدم عزیزم ولی کلا وقتی زیاد میخوابم بدن درد میشم

ممکنه بخاطر خوابیدن زیاد هم باشه ولی چاره ای نیست دیگه

اوووهههه چرا انقدر زیاد پانکچر شدید؟  تخمک کم بود؟ چند دفعه ivf کردید مگه؟

تخمک داشتم ۱۲ ۱۳:هر دفعه داشتم تعداد جنین های فریزم کم میشد دو بار اول سه چهار جنین فریز شد که همیشه از فریز هم در میومدن یکیش از بین می‌رفت یه بار هم ۶ تا جنین شد قبل از عید که پرگوریس دادن بهم اصلا جواب نداده بود یه دونه تخمک شده بود که اونم دیر بردن اتاق عمل آزاد شده بود ماه پیش هم پانکچر شدم از ۸ تا فولیکول ۷ تا تخمک‌ شد سه تا جنین یعنی جنین میشدن همه ولی پیشرفت نمی‌کردن نمی‌دونم منظورمو متوجه میشید یا نه الان به امید خدا باردارم امیدوارم مشکلی پیش نیاد و تا آخر خوب پیش بره اصلا اعصاب از اول رفتن این راهو ندارم فکرشم دیونه ام می‌کنه 

تخمک داشتم ۱۲ ۱۳:هر دفعه داشتم تعداد جنین های فریزم کم میشد دو بار اول سه چهار جنین فریز شد که همیشه ...

نه عزیزم فکرای بد نکن ان شاا... بسلامتی بغلش بگیری زیر سایه پدر و مادر عزیزش بزرگ بشه 

خدا رو شکر که نتیجه گرفتید

برای منم دعا کن عزیزم تازه شروع کردم خدا بهم رحم کنه

تخمک داشتم ۱۲ ۱۳:هر دفعه داشتم تعداد جنین های فریزم کم میشد دو بار اول سه چهار جنین فریز شد که همیشه ...

این ستروتاید برا من ۲ تا نوشته یکی هم باید فردا بزنم

شما هم دوتا داشتید؟

از الان عذای اونو گرفتم😟😟

نه عزیزم فکرای بد نکن ان شاا... بسلامتی بغلش بگیری زیر سایه پدر و مادر عزیزش بزرگ بشه  خدا رو ...

انشاالله زود زود نتیجه بگیرید خیلی سخته واقعا درک میکنم عزیزم خدا از هدیه های قشنگ به همه بده همچنین برای شما برای  ما رو هم حفظ کنه 

این ستروتاید برا من ۲ تا نوشته یکی هم باید فردا بزنم شما هم دوتا داشتید؟ از الان عذای اونو گرفتم😟 ...

آره فکر کنم روزهای آخر قبل پانکچر دو یا سه تا میزدم ولی همونم اتیشم میزد 

من هنوز به اون پروسه نرسیدم عزیزم ولی کلا وقتی زیاد میخوابم بدن درد میشم ممکنه بخاطر خوابیدن زیاد ه ...

اره چاره ک‌نیست فقط حال بچه خوب باشه ضرری برا اون نداشته باشه 

نمیدونم بالشت مخصوص دوران بارداری تاثیر داره بگیرم

دارو ها اچ ام جی و سینال و ستروتاید و داروهای آزاد سازی هم اویترول و واریوپپتی و اچ سی جی کلا بدون ب ...

سلام عزیزم به حق علی وبه بزرگی خود خدا قسمش میدم این بار دامنت سبز بشه 

منو شما چند ساله اینجاییم به جای دامنمون علف زیر پامون سبز شده انشالله شما نتیجه بگیرید منم بعد شما این انتظار تموم بشه

سلام بچه ها یه سوال داشتم من تمام دیشب تا همین الان دستام و پاهام درد می‌کنه انگار انداختنم تو چرخ گ ...

شاید باز کلسیمت کم شده. اماخوب عوارض استراحت مطلق هم میتونه باشه. عزیزم خیلی به فکرت میافتم. کار همسرت درست شد؟

چرا افلاطونیان خوب نیست؟

عزیزم ببخشید من نظر میدم

من رفتم یزد البته با کریم زاده اونطوری هم که میگن خوب نیست بروز نیستن همون اکثرا روشای قدیمی دارن

اگر شانس باهات یار باشه و مشکل خیلی خاصی مثل ایمنی

اینا نداشته باشی برات بگیره

چون اینا فکرنکنم خیلی به ایمنی و سرم اعتقاد داشته باشن

اول تهران مراکز خوبی داره و بعدش یزد حتی شیرازم خوب شده مراکز ناباروری نسبت به یزد بروزتر هستن

منکه یزد رفتم حتی نکرد یه آزمایش ساده برا همسرم بنویسه که تو مرکز ناباروری بده اونام مال آزمایشگاه معمولی بود که زیاد خوبم نبود الکی سه ماه بهم دارو تخمکذاری داد گفت برو طبیعی اقدام کن اگر طبیعی میشد که تو اون سالا میشد

حالا خوت دانی میتونی بری ویزیت بشی و از نزدیک ببینی

روال کارشون ببینی حست چی میگه نسبت به مرکزه

انشاءالله هرجا میری موفق باشی عزیزم😘❤️

ببخشید زیاد حرف زدم🥲

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦