2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
من چند سال هست میرم و هر مرکزی رو دیدم � سونو انتقال میدن و دیده می‌شه که جنین در کجای رحم قرار گرفت ...

جدیدا نمیدونم ولی قبلا که با سونو نبود انتقالشون، ،، منم فکر کنم مام هزینه ش بیشتره ولی درصد موفقیتشون بیشتر از جاهای دیگه ست ،درمورد جنین هاتونم انشالله بزارن که ببرید

دوست جونیا فردا پانکچرمه با دکتر تمیزی مرکز مام و دکتر گفته حتما باید فرش انتقال بدی چون فولیکولات ...

فقط استرسو از خودت دور کن ،بارداری منم با فرش بود کار خاصی هم نکردم اتفاقا من برعکس خیلی ها حسم به انتقال فرش خیلی خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید زیادی میپرسم فقط اگه امکانش هست بگین تفاوت اون انتقال منفی که داشتی با این مثبت که شد ...

تو انتقال اولم خیلی استرس داشتم وهیچ علائم نداشتم  ولی برای این انتقال استرس اصلا نداشتم و علائم هم داشتم

سلام عزيزم انشاالله با این انتقال باردار میشید ، میشه بگید، دکترتون تو رویان کی هست؟ هزینه انتقالتون ...

سلام دوستم ممنون 

دکتر اشرفی 

۷تا جنینو از فریز درآوردن و سه تا موند انتقال دادن هزینش ۵۷۰۰ شد

پس هنوز با همون سبک قیلی انتقال میدن ؟ یعنی جنین ها رو تو مانیتور نشون میدن بعد میزارن

برا من با سبک قبلی بود ولی یکی از دوستان اینجا دیشب بهم گفت وقتی رفته برای انتقال همه با سونو بودن 

سلام دوستان من امروز روز شانزدهم انتقال جنین بود ازمایش دادم مثبت شد انشاالله قسمت همه کسانی که اولا ...

سلام عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال میشم کسی از بچه ها مثبت میشه انشالله ب سلامتی باشه 😘🤩😍

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
من سه تا برام انتقال دادن یه جوجه موند معلوم نمیکنه که هر سه تاش بمونه 

سلام عزیزم میشه بگید سه تا جنین برات انتقال دادن گریدشون چی بود.منم جنین فریز دارم.خدا بخاد مهر میرم برا انتقال.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....