2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
سلام عزیزم گفت لب مرز دارو آهن داد برای کم خونی که گفت  احتمالا آهن میبرش به سمت کم کاری کم ...

ببخشید متوجه نشدم یعنی آهن کم باشه احتمال کم کاری تیروئید هست ؟ یعنی با ذخیره کم بهتون پیشنهاد تخمک اهدایی دادن ؟

من سه تا برام انتقال دادن یه جوجه موند معلوم نمیکنه که هر سه تاش بمونه 

بله حق با شماست منم دوتا انتقال دادم یکی موند ، کلا با مطالبی که از دوستان اینجا که چند قلو باردارن متوجه شدم چند قلویی خیلی سخت تره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی یادمه یکی میگفت رویان بعد از عید با سونو انتقال میدن؟ولی امروز سونو نبود

سلام عزيزم انشاالله با این انتقال باردار میشید ، میشه بگید، دکترتون تو رویان کی هست؟ هزینه انتقالتون چقدر شد ؟

دوستانی که مرکز ابن سینا رویان و دیگر مراکز میرن میشه اگر تلفن قسمت داروخانه رو دارند بفرستن..خدایا ...

عزيزم شماره رویان ۲۳۵۶۲۰۰۰ هست که تو اینترنت هم سرچ کمی میاد به اپراتور بگو داروخانه رو وصل کنن درضمن برای این داروها از داروخانه ۱۳ آبان و ۱۲ فروردین هم بپرس من دفعه قبل داروهامو رویان نداشت ۱۳ آبان خریدم

عزیزم لوبیا سبزو از کی خوردی و چجوری خوردی از تو پریودی شروع کردی ب خوردنش؟  

بله عزیزم وقتی عادت شدم تا زمانی که دکتر گفت ضخامتت خوبه

آب پز کردم.و چون سرد هست چوب دارچین هم ریختم توش

ببخشید متوجه نشدم یعنی آهن کم باشه احتمال کم کاری تیروئید هست ؟ یعنی با ذخیره کم بهتون پیشنهاد تخمک ...

نه عزیزم من تخمک اهدایی ندارم

جنین دارم با تخمک خودم.

انتقال دادم منفی شد رفتم پیش دکترم که گفت مشکلی نبوده وقتی گفتم دست و پام خواب میره گفت برو پیش دکتر داخلی.دکتر داخلی گفتم تیروئید لب مرز داری و کم خونی نداری اما ذخیره خونت برای آی وی اف کم باید بیشتر باشه 

برای کم خونی قرص آهن داد که گفت خوردنش روی تیروئید هم تاثیرداره

نه عزیزم من تا حالا ابن سینا نبودم من دو دفعه مام بودم یکبار پارسیان دوبار نیکان و دوبار هم بهمن

با کی نتیجه گرفتی عزیزم؟ ببین من برای سی میخوام که بنده خدا بدلیل مصرف دارو باید رحم جایگزین بگیره‌. ۳بار پاتکچر شده بار اول با دکتر طرازی بدون تخمک. بار دوم دکتر کتابی دو جنین. بار سوم خاطر تفاوت سایز فولی ها دوتا فولیکولش ازاد کردن و فقط یک تخمک یک جنین داشت. بعد سه تاشو از فریز خارج کردن دوتا کامپکت انتقال دادن منفی شد متاسفانه. میگم جایی بره که سیکل شانگهای یا هر چیزی نیازه انجام بدن که فولیکول تخمک ازاد نکنه مثلا alaee جان اینجوری بوده خدا را شکر جنینهاش تعدادش بیشتر شده. بعدم موقع انتقال بهش پردنیزلونو یا چسب یا هر چیزی لازمه بده چون با توجه به رحم جایگزین واقعا وصع مناسبی یرای سعی و خطا نداره

با کی نتیجه گرفتی عزیزم؟ ببین من برای سی میخوام که بنده خدا بدلیل مصرف دارو باید رحم جایگزین بگیره‌. ...

دوستان لطفا همه این پیاممو بخونین نطر بدین برای بار اخر میخواد بنده خدا شانسشو امتحان کنه کجا بره. ممنون مبشم اگر چبزی به نطرتون میرسه بگید

دوستان لطفا همه این پیاممو بخونین نطر بدین برای بار اخر میخواد بنده خدا شانسشو امتحان کنه کجا بره. م ...

من الان دوتا از دوستام هم بعد من رفتم پیش فروتن خداروشکر جفتشون با اولین بار مثبت شدن