2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازاد گرفتین یا دولتی؟کدوم داروخونه؟

من یه بار از یه داروخونه پرسیدم داشت ولی چون پانکچرم یه ماه به تاخیر افتاد دفعه بعد رفتم تموم کرده بود 

بعدش همون ماه که میخواستم بگیرم یه داروخونه بود کنار مطب دکتر بود از اونجا گرفتم ،اسم داروخونه ها نگا نکردم یعنی روحیه ام طوری بود که اصلا نمی‌دونستم کجا میرم چیکار میکنم از یه طرفم دارو پیدا نمیشد کلا به هم ریخته بودم 

من دولتی گرفتم اما این ربطی به داروخونه نداره باید دکتر با بیمه طرف قرارداد باشه تا دارو رو وارد سیستم کنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ازاد گرفتین یا دولتی؟کدوم داروخونه؟

اصفهان نداشت این دارو رو یا تموم کرده بودن ؟ 

تا اونجایی که میدونم داروهای خارجی الان چند ماهه که وارد میشن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان من امروز روز شانزدهم انتقال جنین بود ازمایش دادم مثبت شد انشاالله قسمت همه کسانی که اولا ...

سلام عزیزم خیلی مبارک باشه گلم بفکرت بودم‌دیروز خواستم حالتو بپرسم خدا رو شکر نتیجه گرفتی شما بی‌بی زده بودی هاله داشت یا یکی دیگه بود میشه علائمتون بگی  چیه انشالله بارداری راحت و سالم داشته باشی

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام عزیزم خیلی مبارک باشه گلم بفکرت بودم‌دیروز خواستم حالتو بپرسم خدا رو شکر نتیجه گرفتی شما بی‌بی ...

سلام ممنونم بله بیبی چک من هاله داشت علائم فقط دل درد وکمر درد پریودی بود پاهام از روزی که انتقال داده ام سرده و تکرر ادرار دارم

قبلش سینافکت داد کلا تخمدان غیرفعال کرد دیگه ای وی ای جی و پردنیزلون از یک ماه قبل انتقال و پی آر پی ...

عزیزم ای وی ای جی چندتا هر بار میزدی و تا چند هفتگی زدی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
به درسته. متاسفانه ولی اون بتده خدا رفت ازمایش داد منفی شد. بتاش سه دهم بوده در حالی که جنینها و رحم ...

رحم جایگزین دکترش گفت؟  من پیامانو خوندم منم نظرم فروتن.  منتهی فکنکنم شانگهای کنه فروتن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام دوستان من امروز روز شانزدهم انتقال جنین بود ازمایش دادم مثبت شد انشاالله قسمت همه کسانی که اولا ...

مبارکه عزیزم انشاالله به سلامت بغل بگیری چقدر اون لحظه آدم می‌فهمه جوابش مثبته لحظه شیرینیه ،😍😍😍برای همه منتظرها این روز رو آرزو دارم  .آزمایشگاه بهتون نگفت مجدد تکرار کنید که ببینید دو برابر میشه یا نه ؟؟!