2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
نشد که بشه 😭😭😭😭😭 گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  بتام یک بود

عزیز دلم متاسفم میدونم چی سختی ها داره خدا درد ما را میبینه انشالله اولین  اقدام نتیجه بگیری گلم دل بسپارید  بخدا ما همه این طعم درد ناک راچشیده ایم انشالله خدا با بهترین شادی ها  غم دلتون جبران کنه 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من که خیلی تاثیر داشت ولی برای من حلسه ای ۲۰۰ تومن شد شما چقد هزینش زیاده

مگه ضخامتت مشکل داشت،  اگه ضخامت خوب باشه هم میشه رغت؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نشد که بشه 😭😭😭😭😭 گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  بتام یک بود

ببی بیت مثبت بود نه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
رعنا جون با این رابط اثر شیر خوردن فکر کنم کم نمیشه، چون میچسبه به سینه و حالت وکیوم ایجاد میشه و را ...

باران جان من قبل از اینکه این ویروس جدید و بگیرم، شیرم خیلی بهتر بود و پسرم زمان بیشتری سینه می گرفت، بعد که چند روز شیرم کم شد، تنبل خان هم به خودش زحمت نمیده، احساس کردم شاید بخاطر رابط باشه ولی به قول شما وکیوم میشه و نباید فرقی داشته باشه

عزیز دلم دخترای خوشگلت وزنشون چقدر بود ؟ بهاره جون هر وقت حالت بهتر شد بیا تجربه سزارینتو بگو یکم از ...

سلام الهه جان

۲۵۰۰ و ۲۷۰۰

عزیزم هر کس میتونه طبیعی زایمان کنه، طبیعی خیییلی بهتره

اگر مجبور به سزارینید از عمل و دردش نترسید، من لحظه عمل غیر از لذت صدای گریه بچه ها چیزی حس نکردم بعدشم جای عملم درد نداشت ولی قسمتهای دیگه شکمم درد داشت که حرکت رو برام سخت کرد. اونم با شیاف حلش کردم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دوستانم سلام یه سوال دارم مثل همیشه میتونید راهنماییم کنید؟ بعد از انتقال ویتامین ای نباید خورد بر ...

عزیرم من برا یبوست فقط شربت لاکسی ژل هر هشت ساعت ی ق میخوردم انبه هم روزی نصفش میخوردم زیاد خوردنی رو یبوست اثر نداره برا من دکتر گفت هر نیم ساعت ی لیوان آب گرم و شربت لاکسی ژل اثر کرد من کلا زیاد سوپ و اش خوردم پای مرغ هم بخور سوپ درست کن باهاش انشالا با جواب مثبت خوشحالمون کنی

سلام عزیز خیلی تبریک میگم ان شاالله تنشون سلامت و مایه افتخارتون بشن و زیز سایه پدر و مادر بزرگ شن. ...

قبلش فقط ورم پا داشتم. الان ورم پا، دست، صورت، دماغ و.... دارم😑

بیمارستان گفت طبیعیه

قدمشون پر خیر و برکت باشه الهی.خدا براتون حفظ کنه. زیر سایه پدر مادر یزرگ شن الهی. چرا درد طبیعی

دکتر گفت درد طبیعی برای تکمیل ریه هاشون خوبه

عزیزم روز 13 هم داشتیم بی بی منفی بوده فرداش رفته آز داده + شده....  مثلا کر کن لاله جون بتای ...

به درسته. متاسفانه ولی اون بتده خدا رفت ازمایش داد منفی شد. بتاش سه دهم بوده در حالی که جنینها و رحم عااالی بودن طبق نطر دکتر. خیلی ناراحته بنده خدا. مشکل دیگه اش اینه که رحم جایگزین استفاده کرده بودن و از طرف دیگه جنین هم نداره. سه پانکچر داشته تاحالا و یک پانکچر با دکتر طرازی بدون جنین. دوتا با دکتر کتابی یکیش دو جنین و یکیش یک جنین. با این اوضاع به نظرتون اینسری کدوم دکتر بره

سلام بهار جانم خوبی عزیزم؟❤ مباااااارک بااااشه 🥰🥰🥰🥰🥰 خدارو شکر به سلامتی زایمان‌ کردی😍😍😍😍 ...

سلام آسمانی جان. ممنون عزیز. ان شاالله در بهترین زمانش قسمت شما❤️