2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
من انتقال هفتم مثبت شدم فقط دلدرد کمردرد پریودی داشتم خیلی زیاد دیگه هیچ علامت دیگه نداشتم

یا خدا هفتم؟؟؟؟؟

بگردم الهی چقدر سختی کشیدی 

انشالله از این به بعد فقط شادی باشه تو دل هاتون 💚

ببخشید میپرسم اخرش چطوری مثبت شدی با چه دارو هایی مشکلتون در اصل چی بود

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بیا که قصر امل سخت سست بنیادست بیار باده که بنیاد عمر بر بادست غلام همت آنم که زیر چرخ کبود ز ه ...

🥹🫂

همه ی لذت های این دنیا دنیویه ...

ولی میدونی من بیشتر از (قوی بودن بیهوده)خسته شدم 

نه از حسرت هایی که دارم

شونه هام خیلی سنگین شده ، دلم میخواد این باری که رو دوشمه سبک بشه همین :)

ممنون که با حرفات دعاهات دلمو اروم میکنی عزیز دلم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌من هم امشب یازدهم انتقال میشه ولی جنین‌های ۴روزه بودن  انشالله مثبت ی خواهر من هم سومین ا ...

به امید خدا من یکشنبه ان شاالله میرم آزمایش علامت که فقط تخمدانم تیر میکشه گاهی اوقات ولی درد پریودی ندارم در کل هیچ وقت قبل پریود درد نداشتم پریود که میشدم دردام شروع میشد

سلام فاطمه جان خوبیم شکر  خودت چطوری ؟

سلام عزیز دلم شکر خدا خوبین 

من شبا خواب ندارم اونقدر سرفه میکنم که بخیه هام تیر میکشن تا چهارشنبه نمی‌دونم بخیه هام چطو میشن چهارشنبه آخه گفته بیا مطب

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
توی این راه باید کفش اهنی بپوشی منم نا امید میشدم مخصوصا که همه میگفتن اگه میخواست بگیره تا حالا گرف ...

ماشاالله به پشتکارت خدا رو شور نتیجه گرفتی 

من سه بار انتقال دادم هر سه بار پانکچر شدم جنین فریز ندارم دیگه نمیکشم این همه دارو بگیرم خیلی چاق شدم با این دارو های هورمونی

سلام باران جون خوبی ؟  ۲ تا جنین☺️

خدارو شکر گل من 😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلول های nK چی هس؟ تو کدوم آزمایشا؟ احتمالا من تو ازمایشام نداشتم

والله با همون سی دی مارکرا بود آزمایشش

دقیق نمیدونم ولی انگار جنینو چیز بیگانه حساب میکنن و پسش میزنن

باران۳۱ بهتر بلدن دقیق توضیح بدن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
یا خدا هفتم؟؟؟؟؟ بگردم الهی چقدر سختی کشیدی  انشالله از این به بعد فقط شادی باشه تو دل هاتون ...

فاطمه جان من مشکل از همسرم بود هر دکتری منو سونو میکرد میگفت رحمت خیلی خوبه بدون دارو ضخامت رحم خوب بود با استرادیول بالا نمیرفت دوبار هم سیکل بدون دارو داشتم ولی بازم منفی شد دفعه اخر فیزیوتراپی بنظرم خیلی کمک کرد چون ضخامتم سریع بالا رفت و خونرسانی رحم زیاد کرد

تو همشون خراش داشتی وسرم؟  

سرم توی سه تا انتقال اخر داشتم خراش توی انتقال چهارم و پنجم داشتم ازمایش ایمنی انعقادی سالم بودن ولی چون ای وی اف مکرر بودم و جنین ها ضعیف بودن دکتر زرنانی گفت ای وی ای جی بزن تا جنین دفع نشه

توی این راه باید کفش اهنی بپوشی منم نا امید میشدم مخصوصا که همه میگفتن اگه میخواست بگیره تا حالا گرف ...

اره عزیزم فقط کفش آهنی تو این راه میده خداروصدمرتبه شکر‌‌جوابت داده انشالله دامن همه درانتظار سبز باشه وما هم نتیجه بگیریم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
کدو سبز بخور آب پز کن بخور.  حرف نداره من این دوره انتقال به خاطر کدوسبز اصلا یبوست نشدم برعک ...

باشه امروز امتحان میکنم ممنون ک گفتی واقعا اذیتم می‌کنه این دارو ها جدید هم فک کنم بدتر کرده آهن و ویتامین فک کنم یبوست شدیدتر میکنه

فاطمه جان من مشکل از همسرم بود هر دکتری منو سونو میکرد میگفت رحمت خیلی خوبه بدون دارو ضخامت رحم خوب ...

سحر جان منم مشکل اصلی برای همسرمه

وضعیت رحم عالی و سه خطی میشه

فقط دکتر میگفت پی سی یو شدی که قبلا این مشکل رو نداشتم

نمیدونم چقدر تاثیر منفی داره

ضخامتم طبیعی هم بالا میره با استرادیول هم همیشه یک هفته مونده به انتقال ۸نیم ۹ میشد...

بنظرت چیکار کنم اگه خواستم انتقال بدم مجدد؟

اینسری حتی قرص ایمنی ۱۰ درصد داشتم اسمشو یادم رفته

۳ تا جنین دیگ دارم که دلم بهشون خوش نیست

اگه برم دنبالش میخوام مجدد پانچر بشم

بنظرت جنین اهدایی بگیرم؟

البته این سوالاتی که میپرسم معلوم نیست کی برم دنبالش🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40