2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
والله با همون سی دی مارکرا بود آزمایشش دقیق نمیدونم ولی انگار جنینو چیز بیگانه حساب میکنن و پسش میز ...

همون  nkنوشته تو برگه ازمایش؟   اخه اونی ک باران جان میگف فک کنم از طریق بیوپسی رحم بود نه آزمایش خون. شایدم من بد فهمیدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه امروز امتحان میکنم ممنون ک گفتی واقعا اذیتم می‌کنه این دارو ها جدید هم فک کنم بدتر کرده آهن و و ...

شما تحرک هم نداری

کاهو با روغن زیتون هم خوبه.کاهو درازا چرب هستن ولی کاهو پیچ نه

فاطمه جان من مشکل از همسرم بود هر دکتری منو سونو میکرد میگفت رحمت خیلی خوبه بدون دارو ضخامت رحم خوب ...

این خونرسانی خیلی مهم بوده

همه جااین فیزیوتراپی رو انجام میدن؟یا باید جای خاصی رفت؟

فاطمه جان من مشکل از همسرم بود هر دکتری منو سونو میکرد میگفت رحمت خیلی خوبه بدون دارو ضخامت رحم خوب ...

اگه ضخامت خوب باشه بازم میشه رفتم فیوزیو تراپی.  تهران کجا رفتی اینو 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

چندجلسه رفتید؟

من حس میکنم خونرسانی خوب نمیکنم.  آزمایش هم دادم که دکتر ایمونولوژی گفت نه مشکل ایمنی داری نه انعقادی. ولی توی دست و پام حس میکنم همش باید جابه جا کنم یا تکون بدم تا خونرسانی بهشون بشه

نه زرده اش خوب نیست 

ممنون انشاالله دوره بعد نمیخورم

بعداز انتقال دکتر تغذیه میاد صحبت میکنه چیزایی که ازنظر تغذیه و استراحت میگه با چیزایی که دوستان میگن زمین تا آسمان فرق داره و واقعا آدم میمونه چیکارکنه. 

مرکز میگه نماز دولا و راست بشو بخون کار خونه درحدی وه خسته نشی انجام بده حمام بعداز ۳روز برو

خدا کمک کنه. این بخش خوردن و استراحت از همه چیش سخت تره

ممنون انشاالله دوره بعد نمیخورم بعداز انتقال دکتر تغذیه میاد صحبت میکنه چیزایی که ازنظر تغذیه و است ...

والله من ماه بعد انتقالمه این بار اصلا نمیخوام استراحت کنم تنها کاری که نکنم جارو برقی و سنگین بلند نکنم ۴ بار قبلی استراحت بودم میخوام این بار یه تغیری بدم حتی روزی یه ساعت پیاده رویرو هم میرم من بارداری های طبیعیم اصلا تا پریود عیب نمیوفتاد نمیفهمیدم رعایت کجا بود حس میکنم امین باعث خونرسانی کمتر میشه اونم برایه منی که غلظت خون دارم ولی گاها هم پشیمون میشم ولی ۹۰ درصد همین کارو کنم البته اگه جنینام از فریز در بیان .

وایی چقدر فک زدم😁😁😁😁

امروز به خدا از صبح برایه همتون دعا میکنم منی که دوبار حس ناب مادرانگی رو چشیدم منی که دوسال با حس قشنگ شیر دادن تا صبح بیدار میموندم منی که ارامش بو کردن تن بچه هامو حس کردم فندوقام الان بغلم خوابیدن چه اتشی برایه باردار شدن دوباره دارم با اینکه حسشو تجربه کردم گفتم خدایا من که اونجوریم اونایی که ندارن ه نگاه به دلشون بنداز خدایا هیچ منتظری رو چشم انتظار نزار هیچ زنی رو از بوی خوش شیر بدن بچه که بوی بهشته محروم نکن خدایا هیچ زنی رو بدونه تجربه ی حس قشنگ مادری از دنیا نبر خدایا فقط یه نظر به دله ما زنها بکن

تو رو خدا نگو. همین که داریشون خداروشکرکن یاد اون موقع بیوفت که دوست داشتی مثبت بشی کاش من مثبت شد ...

خداروشکر ک دارم. ولی اول منم مثل شما فکر میکردم وقتی میفتی تو کار خیلی اذیت بشی از خودت هم سیر میشی

شما تحرک هم نداری کاهو با روغن زیتون هم خوبه.کاهو درازا چرب هستن ولی کاهو پیچ نه

اره بیشتر استراحتم الآنم ک جفتم هم سر راهی و هم پایین هنوزم هماتوم کامل رفع نشده 

روغن زیتون اوایل می‌خوردم خوب بود بعد دیگه بدم اومد الان میترسم امتحان کنم باز حالمو بد کنه کاهو هم چند وقته نمی‌خورم یادم می‌ره بخرم 

غذامم بیشتر برنج غذا آبکی رو باید شروع کنم اش سوپ آبگوشت شاید تاثیر بذاره برا ویارم نمی‌تونستم ایناروبخورم

ممنون انشاالله دوره بعد نمیخورم بعداز انتقال دکتر تغذیه میاد صحبت میکنه چیزایی که ازنظر تغذیه و است ...

من که طاقت‌ نیووردم‌ بعد سه روز رفتم حموم‌ واقعا در عذاب بودم‌ چون من از سر و گردن خیلی عرق میکنم اصلا نمیتونم صبر کنم زیاد ببین دوستم بهم گفت اول سرتو‌ بشور بعد‌ سریع یه دست خودت بشور و بیا بیرون و زیاد تو حموم نمون من هنوزم که هنوزه همین کار رو میکنم در مورد نماز خوندن من دو لا راست نمیشم سجاده امو میزارم‌ رو صندلی خودمم رو مبل میشینم کار خونه هم اون مدت فقط ظرف شستن و غذا درست کردن بود کار دیگه نکردم دکتر جنین شناس می‌گفت جارو هم بزنید مشکل نداره‌ ولی واقعیتش من نزدم چرا دروغ بگم