2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچهها من دیروز یه مطلبی خوندم نینیسایت، میگفت سرم ایوی جی هموگولوبین افراد دیگست یکینوشته بود ایدزو هپاتیت ممکنه منتقل کنه استرس گرفتم  کاش ایرانی میزدم حداقل هموگولوبین ایرانیا بود خارجیا معلوم نیست که سالمن از لحاظ این بیماریها  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم الان از دکتر میام گفتن ضخامت اومده پایین برام شروع کردند

خدا رو شکر عزیزم ،خوشحال شدم ،انشالله با کلی جنین عالی از پانکچر بیرون میای 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچهها من دیروز یه مطلبی خوندم نینیسایت، میگفت سرم ایوی جی هموگولوبین افراد دیگست یکینوشته بود ایدزو ...

عزیزم مگه ایران ایدز و هپاتیت کمه ؟ تازه مگه داروی به این مهمی رو بدون آزمایش کردن افراد درست میکنن  

چه بهتر که خارجی استفاده کردی هر چی باشه اونا تو کارشون درستره

بچه ها برام سینال اف ۲ تا ستروتاید ۲ تا  امپول hmg هم ۱۸ تا داروهام کم نیست؟

نگفته دوباره کی بری برای سونو ؟ 

داروها رو معمولا یه هفته استفاده میکنن بعد میگن بیایین سونو دوباره دارو میدن‌ نسبت به رشد فولیکولا

عزیزم مگه ایران ایدز و هپاتیت کمه ؟ تازه مگه داروی به این مهمی رو بدون آزمایش کردن افراد درست میکنن ...

دوستمم الان گفت همینو چی بگم  والا  شوهرم میگه یبار فرانسه خون الوده وارد کرد بیشتر دلم و ترکوند

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
 دوستمم الان گفت همینو چی بگم  والا  شوهرم میگه یبار فرانسه خون الوده وارد کرد بیشت ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش 

این چیزا هم شایعه است که در میارن 

تو نتم به هر چی نگا کنی در موردش همینجوری چیزای وحشتناک نوشته سعی کن نگا نکنی 

نه هیچی نگفت منم گیج نپرسیدم😒

خوب داروها رو هر روز هر چندتا که نوشته استفاده کن تموم شدنی باید بری سونو که ببینه فولیکولا اندازه شون چقدره دوباره دارو بده 

دستور داروها رو که نوشته چند روزه است ؟ 

برای من همیشه روز ۹ پریود میگن بیا برای سونو اینبار خودم روز ۷ رفتم چون روز ۸,۹ پریودم‌ پنجشنبه و جمعه بود که پنجشنبه دکتر نبود ،جمعه هم که تعطیل بود 

سلام بچه ها سونو واژینال انجام دادم درد داشت و سوختم ها 

سرویکس ۳۱ 

جفت خلفی و پرویا و واژینال است 

کانال  سرویکس intact می‌باشد 

در بررسی تست دینامیک کوتاه شدگی  در سرویکس رویت نشد 

تا شنبه دکترم نیست جز اندازه سرویکس از بقیش سردرنمیارم میشه هرکس می‌دونه تفسیر کنه ممنون

سلام من روز دوازدهم انتقال جنین هستم الان بیبی چک زدم یه هاله کم رنگ انداخت به نظرت مثبت هست؟ 

سلام‌عکسشو داری انشالله مثبتی عزیزم

اولین انتقالته؟ 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
من بجای سینال گونال اف گرفتم

به دکتر گفتی گونال گرفتی ؟ 

من تا حالا گونال استفاده نکردم ،مطمئن نیستم ولی فکر کنم اون واحداش فرق داشته باشن مثال میگما اگه سینال ۹۰۰ واحدی بنویسه باید گونال ۳۰۰ واحدی میگرفتی ،اینو مثال گفتما دقیقشو نمیدونم