2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشون خودشونم زایمان انجام میدن یا ارجاع میدن به همکاراشون؟

سلام عزیزم

من اطلاعی ندارم چون برای آی وی اف میرم هنوز به اونجا نرسیدم بپرسم 

ولی باردارم یادم نمیاد تو مطب دیده باشم

لطفاتجربه ها و کارهایی که سبب شد مثبت بشی هم بذار براافرادی مث من که ناواردیم استفاده کنیم عزیزم.وای ...

چشم،ما چون یهویی تصمیم گرفتیم بریم برای انتقال از روز ۱۴ سیکلم شروع کردم به خوردن قرصام(۷ یا ۸ ماه قبلش پیش دکترم رفتیم و برام داروهامو نوشت ولی به دلایلی کنسلش کردم)

مدروکسی پروژسترون،مکمل بارداری،فولیک و ویتامین دی

ژل رویال سفارش دادم با عسل میخوردم،عسل وسیاهدونه میخوردم(هردو رو روزی یه ق غ ناشتا)

از روز اول پریودی روزی دوبار دمنوش(دارچین،بابونه،زعفرون و هرچی گرمی دم دستم بود)میخوردم،روغن سیاهدونه تا روز ۱۰ سیکلم میزدم زیرشکمم با سلفون میبستم تاصبح

قرص استرادیول از روز دوم قاعدگی روزی ۳تا ،روز ۱۴سیکلم رفتم دکتر ضخامتم ۸.۳ بود،روز ۱۶ هم انتقال

بعد از انتقال هرروز صبح نشاسته و شیرسویا تا یک هفته خوردم

استراحتمم کاملا نسبی بود

آمپول داشتم و دارم که پرستار میاد برام میزنه که نرم بیرون

ببخشید طولانی شد😬

مبارکه عزیزدلم😘😘😘 علائم داشتی؟ بی بی زده بودی؟

مرسی عزیزم،نمیتونم بگم علائم چون طبق تجربه م هم منفیش هم مثبتش این علائم رو دارن

ترشح بیرنگ زیاد داشتم،زیر دلم تیرمیکشید،چند بار کشاله ی رونم تیر کشید،پاهام به شدت یخ میشد،از روز ۱۰ هم سینه هام دردناک شدن،تکرر ادرار و دلدرد پریودی داشتم

بی بی هم ساعت ۹شب روز نهم زدم اینقد هاله ش کمرنگ بود که شوهرم نمیدید،ساعت۳شب یه مقدار خییییلی کمی پررنگ شده

تا امروز ۵ تا بی بی زدم😅

منتظر خبر خوبت هستم عزیزم😍

مرسی عزیزم،نمیتونم بگم علائم چون طبق تجربه م هم منفیش هم مثبتش این علائم رو دارن ترشح بیرنگ زیاد دا ...

ازروز۱۰بی بی هات رنگ گرفت؟

من هیچ علائمی ندارم فقطپاهام یخهههههه

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم مشکل تون تو کدوم فاکتور ها بود؟

M.C.H.C مربوط به علظت خون

و بالا بودن IgG4 مربوط به التهاب زیاد بدن با پاسخ ایمنی بالا

بقیه فاکتورهای ایمونولوژی نرمال بودند، ولی یه سری جدول و نمودار داره صفحه اخر چیزی سردرنیوردم اما دکتر ایمونولوژی برای پزشک زنان تو نامه ایی که نوشته توضیح داده باتوجه به آزمایش پروفایل ایمنی و سلولی برای بارداری مناسب نیست و خودش داروهای ایمنی و انعقادی رو تجویز کرد. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم متاسفانه من از این لفظ ناباروری بدون علت متنفرم....  هر ناباروری ای قطعا علت داره. حالا ...

بله کاملا موافقم با شما من حتی همسرمم می گفت شانسیه جواب میدادم مرد حسابی اخه یه ماه دوماه ۶ماه نشه شانسیه نه اینقدر طولانی نه که  دو بار با شرایط عالی iui كني ivf کنی افت بتا داشته باشی حتما یه چیزی هست...

اما متاسفانه دکترا تا کل پروتوکل درمانی رو روت پیاده نکنن انگار رسالتشون رو انجام ندادن..فاکتور ایمنی باید جلسات اول بررسی بشه. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم ببین بارژیم اصلا اینکارو نکن اگه حتما دختر میخوایی چون تضمینی نیست....  با تعیین جنسیت خ ...

عزیزم مرسی از راهنماییت خوشگلم متوجه شدم، حالا میشه لطفا طبق تجربه بچه ها و خودتون بهم بگین کدوم دکتر و کلینیک بهتره و بیشتر ازش نتیجه مثبت گرفتن؟و اینکه آیا پروسه ای وی اف دردناکه یا معمولیه؟

مامان رادین و آبتین؛پسرای گلم عاشقتونم‌.
یعنی شما یکی ivf کردین ب سلامتی ب دنیا اومده، الان برای دومی میخواین تعیین جنسیت کنید؟ میشه بگین کد ...

بله بعد از یه ای یو ای منفی و یه میکرو منفی و دوبار پانکچر بلاخره خدا بهم یه نی نی داد الان برای دومی میخوام تعیین جنسیت کنم ولی بهشون گفتم اولویت با تعیین جنسیت هست اگه نشد بازم انتقال میدم رویان میرم

سلام عزیزم من اطلاعی ندارم چون برای آی وی اف میرم هنوز به اونجا نرسیدم بپرسم  ولی باردارم یاد ...

اخه تا جایی که من میدونم دکترای رویان فقط تو دوران بارداری مراقبت انجام میدن و برای زایمان معرفی میکنن