2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
دکتر ایمنی کیبود عزیزم چه فااکتورای مشکل داشتی چند تا سقط داشتی با ای وی اف

من اصفهان هستم عزیزم دکتر بهزاد شاکریان برام آزمایش نوشتن الان برگش دستم نیست همسرم برده بیمه تکمیلی. ولی تمام فاکتورهارو بررسی کردن  یه سری انتی بادی داشتم خوب زیاد سر درنیوردم چندتا جدول بود و تصویر میکروسکوپی نمونه که دکتر اونا رو دید گفت شدید ایمنی ات مختله.

من سه سال بیشتره که اقدامم  پریود منظم هر ماه فولیکول عالی، اقدام خوب، نمیشد! همسرم آزمایش داد اونم اوکی بود باز نشد، دکترا فقط می گفتن ناباروری بی علت و تجویز iui می کردن بازم نشد دو بار دو جای مختلف انجام دادم دیگه خسته شدم خودم خواستم ivf بشم که بار اول گرفت ولی بتام خیلی دیر بالا میرفت و همون اوایل که برای سونو قلب رفتم فهمیدم سقط شده وقتی دیدم آزمایشام خوبه رفتم پیش ایمونولوژیست که فهمیدم مشکل دارم. ببخشید طولانی شد اما واقعا به نظرم این آزمایشو دکترا باید بذارن تو اولویت نه که چندبار ivf كنی بدنت سوراخ سوراخ شه با امپولای مختلف تازه بفهمی مشکل داری. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دکترم نقشینه است یک بار پیشش iui کردم که نگرفت و یک بارم ivf که تو هفته ۵ منجر به سقط شد  ب ...

ممنونم عزیزم اره اگه برم پیش شاکریان بهتره چون ک برا این سقطم خیلی سخت گذشت 6ماه دلبسته بودم و رفت راستی گلم از شاکریان چجوری نوبت بگیرم تو نت گشتم شماره نداره نمیدونم چه روزایی برم؟ کاش لا اقل دکترم نباشه نقشینه ببینتم چون بهشتی خودش دارو خاسی نمیده برا نامه بردن پیشنقشینه هم اگه تهرانی نباشه مطب بستس ک نامه بده 

شاکریان اینترنتی ویزیت نمیکنه،؟  بتا یک شد بازم بقایاداشتی؟

عزیزم با منشی اش تماس بگیر شاید ویزیت کنن نمی دونم

این شماره شونه ۰۹۱۳۶۳۰۸۳۷۷

من اخرین بتایی که دادم ۸۰۰ بود ۶ بار بتا دادم واقعا خسته بودم دیدم پریود سنگین شدم گفتم حتما دیگه صفر شده دکترم گفتن آزمایش نیاز نیست سونو بشو و در نهایت بهم یه دوره ال دی دادن و گفتن از ماه بعدیش تقویتی بخورم و آزمایش ایمنی بدم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

شماسقطداشتین درسته.  چند روز پیشتونت خوندم سه ماهباید بگزره ازش

اره سقط 22هفته داشتم دکترم گفت بعد 2تا3 پریودی بیا الانتازه هفته دیگه پریود دومم میشه دلم میخاست پری 2برم ولی الان تازه فکر افتادم ازمایش ایمنی بدم 

این داروها رو گفتن چند ماه قبل انتقال بخوری؟  دفعه پیشپردینوزول یاسرم نداشتی؟

داروی ایمنی رو از روز اول تا ۱۵ سیکل ولی انعقادی ها رو زودتر شروع کردن از دیشب دارم استفاده می کنم به محض این که بارداری اتفاق بیفته باید سرم تزریق بشه این برای سیکل طبیعیه برای انتقال فکر کنم همون روز باید سرم تزریق بشه یه کم فرق داره روالشون دقیق نمی دونم.

سری قبل چون اولین انتقالم بود نه هیچ دارویی نداشتم به جز آمپول پروژسترون. الان که معلوم شد مشکل دارم دارو خواهم داشت برای دوره بعد. 

عزیزم با منشی اش تماس بگیر شاید ویزیت کنن نمی دونم این شماره شونه ۰۹۱۳۶۳۰۸۳۷۷ من اخرین بتایی که دا ...

سلام نسا جان خوبه که مشکلتو فهمیدی.هزینه ازمایش ایمنی شما چندشد؟من گفتم بهتون پسوریازیس دارم ازمایش دادم تی پی او من بالاس گفتن برم دکتر ایمنی😔نظرت چیه خیلی نگرانم.اخه بارداری قبلیمن خونریزی داشتم و استراحت بودم و به زور انپول دخترم موند میگم نکنه از ایمنی بوده من فک کردم بخاطر دارهای گیاهی رژیمم بوده

من اصفهان هستم عزیزم دکتر بهزاد شاکریان برام آزمایش نوشتن الان برگش دستم نیست همسرم برده بیمه تکمیلی ...

همون دیگه من بعد ای وی اف اولم دادم فقط اشتباهم این بود پیشدکتر ایمنی نشونش ندادم.  یه کاربر بود غزل سقطمکرر اونم همچین قرصی پاکروش بهش دادهبود esr بالا بود.  ana فکنم برا شمام همینه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره سقط 22هفته داشتم دکترم گفت بعد 2تا3 پریودی بیا الانتازه هفته دیگه پریود دومم میشه دلم میخاست پری ...

حتماااا بده  سقط اون زمان به سرکلاژم ربط داره نه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ممنونم عزیزم اره اگه برم پیش شاکریان بهتره چون ک برا این سقطم خیلی سخت گذشت 6ماه دلبسته بودم و رفت ر ...

دکتر شاکریان روزای زوج هستن عزیزم ساعت ۳ مطب باش همون روز پذیرش می کنه زودتر اسمتو بنویسی معطل نمیشی. این شماره منشی شون هست : ۰۹۱۳۶۳۰۸۳۷۷

چون راهت دوره حتما صبحش زنگ بزن که مطمئن بشی اون روز مطب هستن 

امیدوارم به زودی با اتفاقای خوب روزای سختت فراموش بشن. نقشینه هم دکتر خوبیه نگران نباش. 

سلام نسا جان خوبه که مشکلتو فهمیدی.هزینه ازمایش ایمنی شما چندشد؟من گفتم بهتون پسوریازیس دارم ازمایش ...

مممکنه منمپسوزیاریس دارم

مممکنه منمپسوزیاریس دارم

آناشید جان شما سقط داشتین؟الان میخوایین ویزیت بشین با شاکریان؟من میترسم هزینه ازمایش هاش خیلی باشه.این دکتر تهرانن؟چه عذابیه همین پسوریازیس بخدا خستم کرده داغونم.دستام بعضی صبح ها بلندمیشم میبینم ازبس خریدم تو خواب خون شده.اصلا یه وضعیه

حتماااا بده  سقط اون زمان به سرکلاژم ربط داره نه

اره باید سرکلاژ میشدم خود دکترم میگه ازمایش ایمنی نیاز نیست باید سرکلاژ شی دفعه بعد اما خودم برا راحت شدن خیالم میگم برم ایمنی نمیدونم والا گیجم 

سلام نسا جان خوبه که مشکلتو فهمیدی.هزینه ازمایش ایمنی شما چندشد؟من گفتم بهتون پسوریازیس دارم ازمایش ...

سلام  عزیزم اره واقعا همین که ادم بدونه مشکلش چیه کلی راهو رفته. برای من با بیمه تامین سه و سیصد شد اگر تکمیلی داشته باشی فاکتور ببری هزینه شو میدن. پس گلم به خاطر مشکل ایمنی حتما پی گیری کن که اذیت نشی دیگه من تو مطب دیدم بعضیا درگیر لوپوس یا پسو بودن و کل بارداریشونو زیر نظر ایمونولوژیست بودن.