2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سلن پلاس مگ میتونم بخورم؟شوهرم میخوره

من میخوردم موقع تخمکشی  درسته دیگه بچهها مشترکه بین زن و مرد؟  به شک افتادم بزار ببین بقیه هم خوردن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم اخه واقعا مجبورم بچه سومم هست اگه دختر نشه اصلا و ابدا بچه نمیخوایم، میترسم با رژیم تنها جواب ...

عزیزم ببین بارژیم اصلا اینکارو نکن اگه حتما دختر میخوایی چون تضمینی نیست.... 

با تعیین جنسیت خوب اگه باردار بشی دیگه همونی میشه که میخوایی اما اینجا باردار بشی یا نه اونش به چند تا عامل بستگی داره.... 

اولا خوب پانکچر میشی و اینکه جنسیت جنینات دختر باشه یا نه اون دیگه به شانست بستگی داره.... 

ممکنه مثلا از ده تا جنینت هیچ کدوم اصلا دختر نباشه خوب دیگه یعنی عملا جنینات به دردت نمیخورن.... 

ممکنه حالا از جنینات دختر باشن موقع انتقال ممکنه بدنت قبولش کنه ممکنه قبول نکنه.... 

یعنی هیچ قطعیتی نیست حتما بشه اما اگه طبیعی باردار شدی یعنی رحمت و بدنت اوکیه خوب بالطبع شانست بیشتره.... 

نمیدونم تونستم درست منظورمو برسونم یا نه؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  دوستان ی سوال دارم ممنون میشم جواب بدین من ۳۰ ازدیبهشت انتقال دادم چهار پنج روز بعد از ...

عزیزم من خودمم مثلا بعد پانکچرام تا چندین ماه درد تخمدان داشتم. یعنی فکر کنم اینی که گفتیم طبیعیه مخصوصا که میگی شدتش به مرور کمتر شده اما احتیاطا برا اینکه خیالت راحت باشه با دکترت مطرح کن نیاز به بررسی باشه چک میکنه. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله که خدا در رحمتش رو به روی هممون باز کنه عزیزم با همه ی وجودم از خدا میخوام هرچی زودتر دلت شا ...

فداتشم انشالله همه ی اونای که منتظرن دامنشون زود سبز بشه ممنون مهربون

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام دوستان من باید یکشنبه سرکلاژ بشم و آمپول انوکساپارین و قرص اسپرین دارم فراموش کردم از دکترم بپر ...

عزیزم من تجربش رو ندارم اما حدس میزنم نیاز به قطع کردن نباشه چون برش که نمیخوان بزنن درسته؟ 

برا زایمان معمولا یکی دو روز قبل سزارین میگن قطع کنین هر چند برا من چون هر دو زایمانم عملا یهویی شد و بی برنامه من میشه گفت تو هر دوشون تا شب قبل سزارین انوکسان رو داشتم. 

بازم احتیاطا از دکترت یا بیمارستانت بپرس یا منتظر بمون دوستانی که سرکلاژ کردن بیان جواب بدن. 

من بالا سرش بودم داشتم بغلش میکردم، فقط یک ثانیه فکرم رفت به سمت دیگه، اصلا نفهمیدم چطوری افتاد. تا ...

عزیزم نگران نباشید.

بهترین دکتر طب اورژانس هم ببری میگه ۶ ساعت باید تحت نظر باشه .

که بوده خدا رو شکر.

الحمدلله ب خیر گدشته.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
قربون معرفتت که همیشه جوابگوی سوال هام هستی  ۱۶ سیکل عزیزم  آلا جون یعنی درست بوده؟

خدا نکنه عزیزم😘❤️

آره چرا اشتباه باشه؟ بدون دارو اینجوری بود؟ چقد خوب.  شاید شمام ازونایی ک ب دارو جواب عکس میدی. 

منم ماهی ک طبیعی باردار شدم روز ۱۴، بدون دارو ضخامتم ۷/۵ بود. 

ان شاالله این سیکلت پر خیر و برکت باشه برات❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امروز شنیدم یکی از اشناهای نزدیکم جنین ۹ هفته ایی رو خودش با قرص سقط کرد. دلیلش هم این بود که مامان ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم اخه واقعا مجبورم بچه سومم هست اگه دختر نشه اصلا و ابدا بچه نمیخوایم، میترسم با رژیم تنها جواب ...

نه لزوما.

ولی اگر جنین های زیادی تشکیل بشه ، و شانس بیارین تعداد دختر ها قابل توجه باشه میتونید چند بار انتقال بدین.

انتقال چیز خیلی سخت و خاصی نیست ک ازش بترسید.

ان شاالله در چند انتقال حتما جواب میگیرید.

اولی هم احتمالش خیلی بالاست.

در ضمن من خودم سه تا پسر دارم.

ولی اگر جنین نداشتم ، دنبال ivfنمیرفتم.

ولی شما سایتون رو بکنید.

مهم نباشه براتون بار اول بشه یا دوم.

اگر با یه پانکچر تعداد جنین ها زیاد باشه ، بالاخره میگیره یک بار.

راستی چند سالتونه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
پرولاکتینم همیشه بالاست اما همیشه دارو میخورم کنترل می‌کنه  همه ویتامینا هر چی که بگی خوردم ام ...

ااای جااانم الهیییییی شکر😍 ان شاالله جنین های تپل مپل تشکیل بشن و با همون اولی مامان بشی😍 و تموم بشه این چشم انتظاری 🤩

باران جان بچه هام از صبح مدام تو شکمم خودشون رو سفت می کنند. این طبیعیه؟! الان هفته ۳۵ ام.

عزیزم قبل از هر چیزب خدا برات حفظشون کنه و به سلامتی بغلشون کنی. 

عزیزم ممکنه طبیعی باشه.... 

اما برا اینکه خیالت بشه برو یه ان اس تی.... 

والا منم سر پسرم روز قبلش خیلی شکمم سفت میشد انگاری سنگ بود مثلا نیم ساعتی سفت میشد بعد شل... 

البته فشارمم بالا میرفت.... 

من راستش رو بخوایی رفتم عصر روز قبلش بیمارستان چک کردن و یه آزمایش ادرارم نوشتن و چون پروتئین دفع کرده بودم دیگه گفتن برو فردا اول صبح بیا برا زایمان.... 

حالا نمیدونم سفت شدن تاثیری داشت یا نه اما قشنگ یادمه شکمم هی سفت میشد انگاری توش سنگه.... 

اما در کل نگران نباش کیفشون کوکه... 

نهایتش یه کم زودتر میان قدمشون سر چشم شایدم فقط سرکارت گذاشتن خلاصه به خودت استرس نده به سلامتی بغلشون خواهی کرد.... 

سلام دوستای عزیزم دیروز رفتم دکتر برای بررسی ضخامت قبل انتقال؛دکتر سونو کرد گفت ضخامتت ۷/۹ است و دا ...

عزیزم + فکر کن انشالله ضخامتت اوکی شده... 

اره ایرانی گاهی جواب نمیده همون بار دوم دیگه باید خارجیمیگرفتی، عه خداروشکر همین که پوچ نبوده دیگه ه ...

انشالله ،توکل به خدا 

اون موقع داروی خارجی خیلی سخت پیدا میشد ،انگار تازگیا میارن ،دردمون که یکی دوتا نیست باید غصه پیدا شدن دارو‌ هم بکشیم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام خانوما امیدوارم خوب باشین بعد از مدتها انلاین شدم خب من آزمایش ایمنی انعقادی دادم  و متاس ...

عزیزم متاسفانه من از این لفظ ناباروری بدون علت متنفرم.... 

هر ناباروری ای قطعا علت داره. حالا ممکنه علت شناخته شده باشه یا ناشناخته شده باشه!!!! 

من شخصا به عنوان کسی که علمش رو ندارم اما به عنوان کسی که سختیهای ناباروری رو با سه بار میکرو تجربه کردم و دو تجربه تلخ منفی داشتم اعتقاد دارم حالا اگه قبل اولین انتقال یه سری موانع سر راه باروروی رو بررسی نکنن قابل درک میتونه باشه اما دیگه وقتی جنین تشکیل شده رو داخل رحم انتقال دادن نگرفت یا سقط شد باید بررسی کنن چون مطمئنا علتی پشتش هست. 

حالا ممکنه مثلا یه سری موانع شناخته شده مثلا بحث ایمنی و انعقادی و مشکلات رحم و سلامت جنین و.... بررسی بشن و بدون مشکل باشه بازم نمیشه گفت ناباروری بدون علت میتونن بگن علت ناباروریت شناخته نشده!!!! 

ااای جااانم الهیییییی شکر😍 ان شاالله جنین های تپل مپل تشکیل بشن و با همون اولی مامان بشی😍 و تموم ب ...

ممنون الا جون ،انشالله ،نمیدونم والا توکل به خدا 

من یکی دوتا جنین هم از اینجا داشته باشم کلاهمو میندازم هوا 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش