2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
اره سقط 22هفته داشتم دکترم گفت بعد 2تا3 پریودی بیا الانتازه هفته دیگه پریود دومم میشه دلم میخاست پری ...

عزیزم چون سقط داشتی حواست باشه آزهای ایمنی رو شاید نباید زود بدی.... 

مثلا من چون بارداری دومم طبیعی و بدون خبر بود یادمه رفتم پیش ایمونولوژم ببینم از کجا بدونم الان برا ایمنیم دارو نیازه یا نه که گفت چون بارداری دیگه نمیتونی آز بدی چون جواباش رو نمیشه تفسیر کرد. 

یعنی ممکنه بعد سقطم یه کم باید زمان بدی بعد آز بدی حتما مشورت کن با دکتر ایمونولوژ بعد آز بده.... 

چون این همه میخوایی هزینه کنی جواباش قابل اعتماد باشه... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوردم موقع تخمکشی  درسته دیگه بچهها مشترکه بین زن و مرد؟  به شک افتادم بزار ببین بقیه ...

سلام عزیزم من امروز رفتم از شانسم دکتر بود بیمارستان و ویزیت شدم دکتر ایمنی فقط یبار در هفته میاد شهر ما .هیچی نگفت فقط ازمایش نوشت.

عزیزم چون سقط داشتی حواست باشه آزهای ایمنی رو شاید نباید زود بدی....  مثلا من چون بارداری دومم ...

باشه انا جان ممنونم راستش بعد زایمانم خیلی حالم بده افسرده شدم دلم میخاد زود تر باردار شم اما اره دوتا پریود بعد سقط باید ازمایش داد دکترمم میگه ایمنی لازم نیست خودم میخام برم باز شوهرم میگه نرو مستقیم برو کاشت واقعا گیج شدم کاش هر چی ب صلاحمه اتفاق بیفته برام 😥

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 ...

ممنونم ازت مهتاب جان خداوند خیر و برکت و انرژی مثبت دعا در حق بقیه رو وارد زندگیت کنه دخترت رو برات حفظ کنه و دوباره و دوباره با مامان شدن سوپرایزت کنه انشالله

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
بچه ها امروز روز ۱۲ انتقالمه،آزمایش دادم بتام ۹۴۲  ممکنه دوقلو باشه؟

مبارک باشهههههه خدا برات حفظش کنه عزیزم

آره برای روز 12 بتا تقریبا بالاس ممکنه دو قلو باشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

لطفاتجربه ها و کارهایی که سبب شد مثبت بشی هم بذار براافرادی مث من که ناواردیم استفاده کنیم عزیزم.وایی چقد خبر بارداری منو ذوق زده میکنه.

عزیزم چون سقط داشتی حواست باشه آزهای ایمنی رو شاید نباید زود بدی....  مثلا من چون بارداری دومم ...

آنا جون من زمانی ک آز می دادم باردار بودم و خبر نداشتم. و جواب ک اومد با دکتر زرنانی ویزیت شدم ایشونم چند تا آز دوباره برام نوشت و تا جواب دومی بیاد من افتادم لک بینی و بعدم سقط. در جریان بود تو ویزیت دوم ک سقط کردم. ولی چیز خاصی نگف و گف مشکل ایمنی و انعقادی و ... ندارم در حالیکه سال ۹۹ داشتم. ب نظرت ینی ب بارداریم ربط داشته ؟ ممکنی مشکلی باشه و متوجه نشدن؟ اخه دکتر زرنانی هم چیزی نگف

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

به به مباااارکه😍 ان شاالله ب سلامتی تا آخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

عزیزم مبارک باشه خیلی هم عالیه اره احتمالش هست دوقلو باشه عزیزم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤