2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047259 بازدید | 684583 پست
اونم اسفندماه الان شده۵۰

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از صدام می فهمن تازه هفته پیش زمان پانکچر و بعدش گفتم دلپیچه دارم مریض شدم، اینسری مامانم هم نمی دون ...

حالا دماغتو بگیر حرف بزن بگو کیپ شدم یه بهونه ای بیار خیلی سخته واقعا.منم میرفتم مرکز گوشیم میذاشتم حالت هواپیما از ترس اینکه کسی زنگ نزنه

سلام خانوما کسی تازگیا ازمایش ایمنی انجام داده؟ هزینش چقدره و اینکه حتما باید تو پریودی انجامش بدیم؟ ...

سلام عزیزم. من انجام دادم ولی ایمنی و انعقادی و ژنتیک با هم بود . حدودا هفت و خورده ای شد هزینه اش. روز خاصی از پریود هم نگفتن برا ازمایش دادن. فقط بعضی ازمایشا مث هموسیستئین رعایت های غذایی و دارویی خاص میخواد که البته نمیدونم این ایمنی هس یا نه. اینارو از ازمایشگاه بپرس حتما بهت توضیح بدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم. من انجام دادم ولی ایمنی و انعقادی و ژنتیک با هم بود . حدودا هفت و خورده ای شد هزینه اش. ...

ممنونم گلم اخه یکی دوستام گفت فقط تو پریودی انجام میدن حوابش 20روز طول میکشه گفتم سوال کنم ازتون ممنونم گلم 

ممنونم گلم اخه یکی دوستام گفت فقط تو پریودی انجام میدن حوابش 20روز طول میکشه گفتم سوال کنم ازتون ممن ...

نه ب من روز خاصی نگفتن فک کنم دوروبر روز ۲۰ -۲۳ پریودم رفتم من. باز از آزمایشگاه بپرس حتما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

دوستانم واسه دخترم دعا کنید، امروز از ارتفاع ۵۰ سانتی متری با سر افتاد زمین.

خاک برسر بی عرضه من، جلوش بودم، ولی حواسم نبود و نتونستم بگیرمش. اولش شوک شد، بعدش زد زیر گریه، ۲۰ دقیقه بعدش بالا اورد. اونقدر شدید بالا اورد که یه بزرگسال درحالت مریضی ممکنه بالا بیاره 😭 بعدش یهو خوابید، هیچ فعالیتی نشون نداد. بردیمش بیمارستان. چندساعت بیمارستان بودیم، بیدار شد و دست و پاهاش رو تکون داد. دکتر هم معاینه کرد و گفت احتمالا چیزی نشده و فقط ترسیده. آوردیم الان خونه باید حواسمون باشه که اگه خدای نکرده مجدد تهوع داشت یا رفتار غیرطبیعی ببریم بیمارستان 😭😭

بچه ها کسی که نازایی نداره و ذخیره تخمکش خوبه و فقط برای تعیین جنسیت می‌خواد آی وی اف کنه احتمال بیش ...

عزیزم فکنم فرقی نداره ivf شانسیه بنظرم برو ژریم غذایی خیلی راحتره آی وی اف راه طولانی وپر مشقت وپرهزینه هست بنظر من کسی که خیلی براش ضروری نباشه بهتره تو این راه پا نگذاره  من نمیخوام به شما استرس وارد کنم ولی از تجربیات خودم ودوستان اینجا این بهتون گفتم ولی در کل باید به شرایط خودت نگاه کنید اول

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
ما مشهدیم عزیزم  ولی خب من از روز اول خیلی پیگیر بودم و با مدیر اونجا دوست شدم  همشم به ...

تورا خدا رفتین حرم دعامون کنید روز دوم انتقالمه از

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
من خیلی باید ازت سوال بپرسم از اینبه بعد     مثلا بچه رو گرفتین بردین دکتر ازمایش ا ...

جانم در خدمتم هر سوالی داشتی بپرس 

منم دقیقا هیچی بلد نبودم مخصوصا که به هیشکی نگفته بودم من میخوام بچه بیارم 

مخصوصا که شیر خشکش تا باهاش سازگار بشه کلی زمان برد 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤