2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه راست میگی فکر خوبیه.اخه گفتن پریود باش بیا اونجا شونو کنن.زنگ بزنم مرکز بهتره بگم اینماه بیام دار ...

آره زنگ بزن ازشون بپرس 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
کویین جان خوبی ؟  شما سینه درد ندارید عزیزم؟ من سینه چپم خیلی درد گرفته ،توی سینه ام تیر میکش ...

قربونت عزیزم،خوب که نیستم،سفت شدن شکمم خیلی اذیتم میکنه قرصم میخورم فایده نداره،نه عزیزم سینه هام درد ندارم،اوایل داشتم،الان از سینه هام شیر میاد😑مال شمام احتمالا طبیعیه بخاطر همون تولید شیر و ایناست مشکل جدی فکر نمیکنم باشه عزیزم خودتو نگران نکن

عزیزم ببخشید چند وقت طول کشید بهتون دخترتونو دادن 

ببین روال شهرها فرق میکنه ، من مشهدم و حدود ۴ و نیم پیش کل پروسه ما ۷ ماه طول کشید. از ثبت نام اولیه تا اومدن دخترم به قلبم

سکوتم از رضایت نیست\دلم اهل شکایت نیست
بگو سرماخوردم بدجور حال ندارم

از صدام می فهمن تازه هفته پیش زمان پانکچر و بعدش گفتم دلپیچه دارم مریض شدم، اینسری مامانم هم نمی دونه قبلا هر روز چند بار زنگ میزدم الان از ترس اینکه بگه بیا خونمون چرا تنها موندید خونه میمونم عصر زنگ میزنم که وقت گذشته باشه یه مسائل دیگه

[QUOTE=305933916]دعاکن اول مثبت بشم 😁😘[/QUOانشاالله که مثبتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم