2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
مرسی مهربونم توروخدا برام دعاکن،اشکام بند نمیان

چرا گریههه خوشحال باش همه درد دارن طبیعی عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی شدید بشه هم طبیعیه؟

اره استراحت کن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خوب خودش وقتی مشکلی نداره ، یعنی رحمش آماده تره. ولی اصلا ممکنه توی جنین هایی ک تشکیل میشه مخصوصا ا ...

عزیزم اگه نباشه دوباره تخمک کشی میکنن؟ باید چی کار کرد؟

مامان رادین و آبتین؛پسرای گلم عاشقتونم‌.
درک میکنم ،بچه عزیزه ولی آدم دوست داره از هر دوتاش داشته باشه ،پس اگه شرایط مالی و جسمیشو دارید برید ...

عزیزم من یکم استرس عوارض و نگرفتن دفعه اول رو دارم وگرنه همین امروز میرفتم 😞

مامان رادین و آبتین؛پسرای گلم عاشقتونم‌.
سیسمونی هم خریدین برا بچه ها ؟ چقدر گرون هرچیم میخای بخری باید دوتا دوتا بخری 😑 من که نتونستم زیاد ...

عزیز همه چی خیلی گرونه. در حد همون ضروریات بخر. وسایل اضافی بیخودی اصرافه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
واقعا بهاره جان فشار کاملا واضحه؟بس منی که سرکلاژ ندارم باید خیلی مراقب باشم

آره عزیز، گاهی اینقدر فشار میارن رو بخیه ها میگم الان پاره میشن.

من دکترم وقتی سرویکسم ۳۲ بود بهم گفت الان خوبه ولی ما برای اینکه خیالمون راحت باشه دوقلوییها رو سرکلاژ میکنیم. به ۲۹ که رسیدم گفت هنوزم خوبه ولی بذار خیالمون راحت باشه.

با سرکلاژ اذیت شدم، هزینه اش هم خیلی برام زیاد شد چون یه شبم بستریم کردن ولی راضیم که اینکار رو کردم.

شما تیکر نداری من هی یادم میره الان هفته چندی

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
قد و وزن چطور یعنی،، شمام تخمک گرفتی.  از همون معرفا فروتن؟   من میدونی راستش زگیل تناسی ه ...

نه بابا زگیل کجابود

اره فروتن

تمام دونرمیان میتونی ببینی

۴نفربودن من  همه رودیدم

قدوزن رنگ چشم،فرم دندون همه رودیدزدم😁

بعداینابچه سالم دارن

من یکیوانتخاب کردم متعهل بودبچش مثل یه تیکه ماه بود

چکاب کامل 

خدایابه امیدخودت🌺
عزیز اون باری که فولیکول‌ پوچ بود، چند تا فولیکول داشتی؟ ا همون سونوی اول بعد از دریافت داروها فولیک ...

۳بودشد۵تا اماپوچ بود

پیش دکترقوامی

بهم گفت معطل نکن برواهدایی

۲سال باخودم کنارنیومدم بعد۲سال رفتم

دکترتمیزی دارودادگفت باردارمیشی شدم اماقلب تشکیل نشد گفت ۲۰درصدبازشانس داری میخوای تخمک کشی کنیم

گفتم حتی اگرم پوچ نباشه ۳تادونه براتعیین جنسیت فایده نداره

خودم راضی شدم اهدایی

خدایابه امیدخودت🌺
نه بابا زگیل کجابود اره فروتن تمام دونرمیان میتونی ببینی ۴نفربودن من  همه رودیدم قدوزن رنگ ...

چهار نفر باهم اومدن چه خوبه اینجوری.  چهقدر شد هزینه دونر.  تو بااون خانوم موهاش رنگیه خیلی به خودش میرسه بودی؟  مطب رفتی؟