2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنون عزیزم واقعا باید این مشکل حل بشه. من این مشکلو پیگیری میکنم و مکتوب هم شده به مدیریت نامه میزن ...

امیدددد واقعاا استرس میدادن دوساعد پایین مینشستی.  بعد دوساعت میرفتی بالا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنوخیالمو راحت کردی  قربونت برام دعا کنید این انتقالم مامان بشم دوتا انتقال منفی داشتم

ان شالله به لطف خداوند مامان میشی عزیزم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

بچه ها من امروز روز نهم انتقالمه تا روز هفتم زیر دلم و کشاله ی رونم تیر میکشید ولی الان هیچ علائمی ندارم، به نظرتون طبیعیه؟

کسی بوده با این شرایط که بدون هیچ علائمی مثبت شده باشه؟

دوستان نون و سیب زمینی و برنج و ماکارونی نخورم پس چی بخورم🥴

سلام عزیزم بیشتر پروتئین بخور همراه سبزیجات که سیر بشی. یه تیکه گوشت کبابی با کاهو یا یه تیکه مرغ گریل یا کبابی با سالاد یا جوجه کباب با سبزی خوردن یا هر سبزیجاتی که دوست داری ، ماهی هم هفته ای ۲ بار خوبه .شکمتو با نون و برنج و سیب زمینی پر نکن خاصیتی برای نی نی نداره الکی وزن خودتو فقط میبره بالا . میان وعده آجیل و میوه بخور بادام درختی ، بادام هندی ، گردو خوبه برای نی نی خوبه   انشاله این ماه اخرم به سلامتی طی کنی 

alaae من با .....(حدس بزن) امروز تقریبا دوساعتی باهم بودیم چقدر بهم خوش گذشت اولین بار بود اومدم ته ...

سلام عزیزممم .به به چقدر هم عالی .حسابی پس فان بوده و خدا روشکر بهتون خوش گذشته و جای ما بسیار خالی 😍 با کدوم یکی از عزیزان نیاز جان،پاوراف لاوجان ،سرو جان دیگه بچه هایی که رویان میرفتن رو حضور ذهن ندارم  😍 چقدر بامزه 😂😊 حالا تصوراتتون راجع به من چی بوده😉😎 😎 به سلامتی رفتی تو سیکل انتقال ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الا جان اون دکتر ایمونولوژی که میگی تو تبریز هست اسم‌ و آدرسش چیه ؟ و اینکه واقعا خوبه ؟ آخه بعضیاش ...

سلام عزیزم. دکتر جواد احمدیان. من ویزیت نداشتم باهاش ولی favali جان خیلی تعریف شو می کنه که خوبه. نمیدونم جواب ازمایشامو برا اونم ببرم یا بی خیال شم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
@سحربانوو68 ‍ ‍  سحرجون از آزمایشگاه باهام تماس گرفتن و گفتن vzv بالا بوده پرسیدن تا ...

سلام عزیزم خوبین؟ نی نی کوچلومون چطوره ؟ ان شاالله که این موردم چیز خاصی نیست و نگرانیتون برطرف میشه .اوضاع و احوال خوبه ان شاالله 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
جات خالی بود عزیزم امروز نه با یکی دیگه بودم نمیخوام اذیتت کنم با powerofloveبودم خیلی دوست مهربو ...

به به چه عالی 😍😍😍 جای من خالی 😍😍

من مام نیستم اما این همراه آوردن توی مراکز واقعا رو اعصابه هم باعث شلوغی و سرو صدا میشه  یه چن ...

اره واقعا. نمیدونم اقایون هم اونجا میان یا نه. این دیگه واقعا رو مخه. من تو هر دو مرکز دیدم قشنگ میان لم میدن. خیلی بده ب خدا. من چند بار وایسادم سر پا اقاهه نشسته .

مرکز قبلی تا میدید شلوغ شده تذکر میداد ک اقایون برن بیرون جا بشه خانوما بشینن 

من خودمم اکثرا با همسرم میدم مگه شیفت باشه و... ولی اگه خییییلی خلوت باشه میاد تو، وگرنه میره بیرون منتظر میمونه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱