2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
وااااقعا یعنی امیدداشته باشم😢جنین های شماام بلاست بود؟ ان شاءالله که به زودی زود اشک شوووق میریزی ...

نه سه روزه بودن

بله امید داشته باش بعضی جنینا دیر لانه گزینی میکنن

انشاءالله برای شماهم همینطور باشه

ممنون عزیزم همچنین شما

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جات خالی بود عزیزم امروز نه با یکی دیگه بودم نمیخوام اذیتت کنم با powerofloveبودم خیلی دوست مهربو ...

😍😍😍 خوش ب حال تون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جات خالی بود عزیزم امروز نه با یکی دیگه بودم نمیخوام اذیتت کنم با powerofloveبودم خیلی دوست مهربو ...

من دیروز انقدددد خسته بودم چند روز بود سرپا بودیم ب خاطر مهمونا و... دیکهددیشب بیهوش شدم نتونستم ادامه تاپیک رو بخونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اسکویی اون دکتر کهگفتی چجوری میتونم ازش وقت بگیرم زنگ زدم یهذشمارش تو طالقانی بود جواب نداد. اینستام ...

عه چرا اینستا داشت که . از همونجام ویزیت اینترنتی می کرد.

آخرینادرسی ک از مطبش داشتم تو پاستور جدید بود. باز بدار ی سرچی بکنم.

نه همونه فرقی ندارن امپولا

اسکویی اون دکتر کهگفتی چجوری میتونم ازش وقت بگیرم زنگ زدم یهذشمارش تو طالقانی بود جواب نداد. اینستام ...

https://www.instagram.com/azarroyan/

این پیجشه.

ب این شماره زدی جواب ندادن؟ شاید روزای خاصی هس نمیدونم. منم پارسال اینجا  رفتم دیگه اطلاع جدیدی ندارم ولی تو نت هم همین رو میاره. 

تلفن تماس مطب:04132803133

آدرس مطب:

آذربایجان شرقی-تبریز-خیابان پاستور جدید، مابین ارتش و طالقانی، کلینیک پردیس، طبقه 2

آناشید جان تبریز ک نیستی نه؟ اخه بیمارستان اسدآبادی هم میره خانم دکتر . گفتم اگه تبریز بودی اونجام میتونی پیگیری کنی

فاطمه جون تو تازه سقطکردی ازمایشات ایمنی انعقادی زود ندادی.  دوبار پریود بشیم کافی  بعد سق ...

نمیدونم والا. من بار اول هم ک آزمایش دادم دقیقا چند روز بعد انتقال منفیم بود.

بار دوم آزمایشا هم تو روزایی بود که طبیعی باردار بودم و خبر نداشتم. ی سری هم دکتر زرنانی نوشتن دوباره که اون موقعم هنوز افت نکرده بود بتام ولی تا چوابش بیاد تموم شد همه چی. فک کنم اگه تاثیر خاصی داشت میگفتن نمیدونم.ولی بپرسی خیلی بهتره خیالت راحت میشه چون واقعا هزینه اش کم نیس

راستی بچه ها ی چیزی ذهنمو قلقلک میدونه ی ایمونولوژیست هم تبریز هس ک تعریفشو خیلی میکنن. نمیدونم پیش اونم برم یا با همین نسخه دکتر زرنانی جلو برم؟ همش میگم نکنه سرمی، چیزی لازم باشه اخه

مادرشوهرمن افتضاح کنجکاوه چندروزنرفتم یهوقبل شام باپدرشوهرم اومد دستشوگذاشت روزنگ  تنهابودم ...

نگران نباش عزیزم طوری نمیشه ان شاالله.

منم اون روزا ماشین ظرفشوییم یهو آب داد بیرون، آشپزخونه رو اب برداشت نفهمیدم چجوری خم شدم فرشو کشیدم اینور میزو هل دادم اونور و خم شدم کلی دستمال ریختم ک اب جمع شه طرف فرش نیاد ... چقد استرس وارد شد بهم و .... بعد ک بخودم اومدم ک چیکار کردم نشستم ب گریه😅

ولی همون انتقالم مثبت شدم. هر چند ک نموند. ولی این نموندن هم ب اون ربط نداره . ان شاالله شمام مثبت میشی و میمونه برات😍

سلام 

انشالله اونهایی ک امروز آز داشتن با شیرینی برگردن

❤️❤️❤️❤️

دوستان عزیزی ک مرکز مام هستند تا حالا شده نارضایتی خودتون بهشون اطلاع بدید؟ 

من این چند وقت اخیر بخاطر شلوغی وحشتناک کلینیک ها بخاطر همراههای متعدد بعضی از مراجعین چندین بار تلفنی و مکتوب شکایت کردم، شما هم اگر بابت شلوغی اذیت میشید زنگ بزنید تا بلکه ی کاری بکنن

دفعه قبل ک برای ویزیت رفته بودم صندلی خالی نبود ک بشینیم خب من مریض هستم با هزار تا درد روحی و جسمی، اضطراب و استرس برای ماها سم هست. بعد چند دقیقه ک تونستم بشینم  یکی از همراهان مراجعین پشت سرم نشسته بودن، مدام تلفنش زنگ می‌خورد و با صدای خیلی بلند یک سری جملات هی تکرار میکرد😤متاسفانه  اصلا رعایت نمیکنن 😖

خلاصه اینکه نمیخام با توجه ب هزینه گزافی ک میدم، خدمات درجه چندم مرکزهای سطح پایین بگیرم. 

ممنون از وقتی ک گذاشتید🌿❤️

نمیدونم والا. من بار اول هم ک آزمایش دادم دقیقا چند روز بعد انتقال منفیم بود. بار دوم آزمایشا هم تو ...

الا جان اون دکتر ایمونولوژی که میگی تو تبریز هست اسم‌ و آدرسش چیه ؟

و اینکه واقعا خوبه ؟ آخه بعضیاشون تعریف می‌کنن آدم می‌ره میبینه اصلا دکتر به حساب نمیاد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام  انشالله اونهایی ک امروز آز داشتن با شیرینی برگردن ❤️❤️❤️❤️ دوستان عزیزی ک ...

من مام نیستم اما این همراه آوردن توی مراکز واقعا رو اعصابه هم باعث شلوغی و سرو صدا میشه 

یه چندتا صندلم‌ که هست همراه میشینه رو اون حالا اونی که پانکچر یا یه عمل دیگه داره باید بایسته 

طرف میبینی هم مادرشو با خودش آورده هم بچه اش 

نمیدونم چرا بچه رو نمی‌ذاره تو‌خونه‌ پیش مادرش ،خودش‌ تنها بیاد

خلاصه که تو مراکز و بخصوص مطب دکترا همراه بیشتر از ای وی اف کننده است یک نفر ای وی اف کننده چندتا همراه میاره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

[QUOTE=305597323]عه چرا اینستا داشت که . از همونجام ویزیت اینترنتی می کرد. آخرینادرسی ک از مطبش داشتم تو پاستور جدید ...[/QUOTمرسی.  برا ما همین انپول پس تو بازو زدن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
https://www.instagram.com/azarroyan/ این پیجشه. ب این شماره زدی جواب ندادن؟ شاید روزای خاصی هس نم ...

مرسیگلم اره همین بود.  نه تبریز نیستم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نمیدونم والا. من بار اول هم ک آزمایش دادم دقیقا چند روز بعد انتقال منفیم بود. بار دوم آزمایشا هم تو ...

برو به نظرم  اگه بسته اخرته