2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
وااااقعا یعنی امیدداشته باشم😢جنین های شماام بلاست بود؟ ان شاءالله که به زودی زود اشک شوووق میریزی ...

برامنم بلاست بود بی بی  منفی بود از مثبت مثبتی انشاالله

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مگه نگفت ۵ انتقالم من کورم بخدا با عینک هم نمیتونم خوب ببینم 

نه سارا ا انتقال کنار پنج گزاشت براهمون بچهها فکردن پونزده  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من شنبه پی آر پی کردم 1لان فردا انتقالمه اما دیشب وامشب بدنم داغه خیلی میسوزه میترسم با ...

نه داغی برا پروژسترون همه همینجورین عزیزم

من مام نیستم اما این همراه آوردن توی مراکز واقعا رو اعصابه هم باعث شلوغی و سرو صدا میشه  یه چن ...

ممنون عزیزم واقعا باید این مشکل حل بشه. من این مشکلو پیگیری میکنم و مکتوب هم شده به مدیریت نامه میزنم. باید زودتر حل کنن.من هر دفعه یک میلیون پول ویزیت میدم، برای پول و وقتم ارزش قائلم 

ماها بخاطر مشکلات ناباروری روحیه هامون همه خرابه و این بی توجهی من اصلا نمیتونم قبول کنم. 

من کلینیک امید و ابن سینا قبلا دیده بودم و وحشتناک شلوغ بودن و جو ناآرام. 

دوستان دیگه اگر از مام هستید لطفا نظرتون بفرمایید😔

نه داغی برا پروژسترون همه همینجورین عزیزم

ممنوخیالمو راحت کردی  قربونت برام دعا کنید این انتقالم مامان بشم دوتا انتقال منفی داشتم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
من قبلاً روزی یکی بود الان هر دوازده ساعت میخورم یکی بعد صبحانه یکی بعد شام 

مرسی عزیزم منم الان ۱۲ظهر ۱۲ شب میخورم

امپولو هنوز نزدم،خیلی درد داره؟از پروژسترون بدتره؟چون حجمش خیلی زیاده

سلام عزیزم  الحمدلله خوبم شما خوبین؟ پیش ایمونولوژ رفتین؟ ان شا الله همه چیز عالی پیش بره و ...

سلام دوستم شکر خدا خوبم

بله دیگه گفت پردنیز رو شروع کن طبق نامه دکتر محمدی منتهی دکتر زنانت باید بگه چه زمانی ؟زنگ زدم مطب توضیح دادم که دکتر نوشته دوهفته به انتقال،گفتن پس از زمان مصررف استرادیول شروع کن

انشااله عصر میرم میگیرم 

ممنوخیالمو راحت کردی  قربونت برام دعا کنید این انتقالم مامان بشم دوتا انتقال منفی داشتم

انشااالله که مثبتی جان دلم تاسه نشه بازی نشه انتقال سوم دیگه مثبتی