2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
آهان من فکر کردم فروتن رو میگین من این جمله رو از خیلی هاشون از جمله فروتن شنیدم برای همین فکر کرد ...

مهتاب جون حافظم ضعیف شده اخر با کدوم دکتر مثبت شدی؟  بچه اولو طبیعی شدی نه یادم رفته

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
وایی خواهر فقط  اینجا رو برایه همین دوست دارم من حرف دلمو نزدم یکی دیگه میاد صد برابر بهتر از م ...

عزیزم انشالله به حق این روزا به حق امام حسین که ماه بعد دامنت سبز بشه انتظارت تموم شه 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز هشت انتقالم. از دیروز سرماخوردم،گلودرد شدید آب دهنم ونمیتونم قورت بدم ،بدن درد وسرفه ... خیلی نگرانم هیچی هم نخوردم فقط نشاسته برای گلودرد .به نظرتون میتونم دارو بخورم یا نه ؟دارم دیوونه میشم ☹️☹️

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

میشه اسم منم بنویسی عزیزم

انشالله که همین الان حامله باشم

آخه نزدیک پریودیمه خدا کنه پریود نشم و باردار باشم

پروردگارا همانطور که شب را مایه آرامش قرار دادی،قرار دلهای بی قرار ما باش.........خدایا تنها امیدم توئییییییییییییییی
مهتاب جون حافظم ضعیف شده اخر با کدوم دکتر مثبت شدی؟  بچه اولو طبیعی شدی نه یادم رفته

اخرش درمان رو رها کردم یعنی هم خسته شدم هم ۲ سال بود که دیگه جور نمیشد برم انتقال بدم

تو این دوسال یه بار طبیعی باردار شدم سقط شد یکسال بعد دوباره طبیعی فرزنددار شدم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نهدمن نخوردم به زرنانی گفتی  متفورمین داده بود دکترت نخوردی بعد اینو داد؟  

نه نگفتم.اخه اون موقع نمیدونستم اینم برا قنده . اصلا نمیتونستم بخونم خطشو. یکی از بچه های اینجا که برا ایشونم نوشته بود گف.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امروز هشت انتقالم. از دیروز سرماخوردم،گلودرد شدید آب دهنم ونمیتونم قورت بدم ،بدن درد وسرفه ... خیلی ...

با آب نمک صبح و شب قرقره کن برا گلو دردت خوبه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه نگفتم.اخه اون موقع نمیدونستم اینم برا قنده . اصلا نمیتونستم بخونم خطشو. یکی از بچه های اینجا که ب ...

سلام آلائه جون خوبی؟؟؟

اگه بدونی امروز با کی بودم؟

خیلی جاتون خالی بود

یادت بودیم و کلی هم در موردت حرف زدیم 

alaae

من با .....(حدس بزن) امروز تقریبا دوساعتی باهم بودیم چقدر بهم خوش گذشت اولین بار بود اومدم تهران و رویان روزهای خوبی بود برام و حس خوبی داشتم

درمورد تصوراتمون از هم گفتیم اون خیلی خوب تونسته بود منو تصور کنه ولی من نه خیلی

بعد دوتایی داشتیم ظاهر شمارو تصور میکردیم 

زود بیا ببینیمت ببینیم چقدر درست حدس زدیم

کاش بقیه هم بتونن یه روز بریم دورهمی از هم انرژی بگیریم و بهم آرامش بدیم

مثل من که از دوتا دوست دو روزه کلی آرامش و مهربونی و محبت گرفتم

جای همگیتون خالی

@داداشمممم    

@رادیس۱۲    

@hasret  

@سحربانوو68  

@atrin_arsen_atrina    

کاربری بهار وbahar

نهال و نیاز

آسمان آبی

و بخدا همتون 

امروز هشت انتقالم. از دیروز سرماخوردم،گلودرد شدید آب دهنم ونمیتونم قورت بدم ،بدن درد وسرفه ... خیلی ...

عزیزم برای گلودرد آب نمک قرقره کن هر دو سه ساعت یکبار خوب میشی

مایعات بخور من خودم آب سیب و آب هویج طبیعی گرفتم توی خونه خوردم ولی آب هویج کم بخور چون میگن زیاد خوب نیست

جالبه هرکی مثبت شده اکثرا این مریضی رو گرفتن من از خیلیا شنیدم بدن درد و گلودرد و اینا

وای خیلی بده منم درگیر سرفه م البته من انتقال ندادم

الان دارم دمنوش سیب میخورم 

به ندارم ولی میگن به هم خوبه اینا خطری ندارن