2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
امروز خیلی دلم گرفته خوش به حال اونایی که با نداشته هاشون راحت کنار میان و راضی میشن به رضای خدا من ...

نهال جان عزیزدلم من و همسرم هم با اینکه سال های زیاد خودمون نخواستیم بچه دار بشیم، تو این راه واقعا شکستیم، 

بعد هر بار انتقال منفی، بغض همسرم و که می دیدم داغون میشدم، تو این راه آدم های دیگه ای شدیم، 

بعد از ۴ سال دوندگی خداروشکر  نتیجه گرفتیم، هر وقت بغلش می کنم با تمام وجودم برای همه چشم انتظارها دعا می کنم که به زودی جگرگوشه هاشونو بغل بگیرن، 

فقط درمانو ادامه بدین و امید داشته باشین، پله های کلینیک مام و که بالا و پایین می رفتم، می گفتم خدایا یعنی واقعا میشه؟

برای ما شد حتما برای شما هم میشه، فقط صبوری کن عزیزدلم، می دونم سخته ولی تهش شیرینه 🌿❤💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@سحربانوو68 ‍ ‍  سحرجون از آزمایشگاه باهام تماس گرفتن و گفتن vzv بالا بوده پرسیدن تا ...

عزیزم بخاطر تبخال احتمال نداره مثبت بشه 

به دکتری که برات هیدروکسی نوشته بگو چون ضعف سیستم ایمنی هست

کمر درد پریودی با درد کمر معمولی خیلی فرق داره کمردرد پریودی یه دردی توی کمر میپیچه که معلوم نیست کد ...

من درست استخون کمرم پایین ترین قسمت کمر..سحرجان میگم برا اطمینان برم سونو سرویکس بدم 

من درست استخون کمرم پایین ترین قسمت کمر..سحرجان میگم برا اطمینان برم سونو سرویکس بدم 

نمیدونم والا میخوایی با دکترت مشورت کن 

من طول سرویکسم‌ کم شده بود دلدرد پریودی داشتم با حالت تکرر ادرار 

عزیزم بخاطر تبخال احتمال نداره مثبت بشه  به دکتری که برات هیدروکسی نوشته بگو چون ضعف سیس ...

یعنی برم روماتولوژ؟

اول مهر باید برم اونجا، اشکالی نداره همون موقع برم؟

برای اطمینان برم ی جای دیگه هم آزمایش بدم؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
امروز خیلی دلم گرفته خوش به حال اونایی که با نداشته هاشون راحت کنار میان و راضی میشن به رضای خدا من ...

عزیزم همه ی ما این حس و حال رو داریم من که به خدا گفتم یعنی التماس کردم یا بچه بهم بده یا مهرشو از دلم ببره واقعا سخت میگذره، 😔😔😔 انشالله خدا ی فرزند یالم و صالح نصیبت کنه اگه بخواد شدنیه توکل به خودش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
alaae من با .....(حدس بزن) امروز تقریبا دوساعتی باهم بودیم چقدر بهم خوش گذشت اولین بار بود اومدم ته ...

سلام عزیزم خوبی فدای دل مهربونت کاش میشد.انشاالله در آینده ی نزدیک با دل خوش ی شهری قرار بزاریم همو ببینیم عزیزای دلم ♥️🤲😘

در چه مرحله ی هستی ؟

عزیزم مرسی به یادمون هستی منم خیلی دلم میخواد دوستای این تاپیک رو حضوری ببینم هر کدومتون رو یه جور ت ...

سلام عزیزم خوبی چخبر رفتی سیکل تخمک کشی ؟

الهی با جوجه در دل سر سفره ی 7سین امسال بشینی 🤲🤲🤲♥️

امروز هشت انتقالم. از دیروز سرماخوردم،گلودرد شدید آب دهنم ونمیتونم قورت بدم ،بدن درد وسرفه ... خیلی ...

عزیزم این خودش میتونه نشونه ی مثبت شدنت باشه ها

من خیلیا دیدم با تب ولرز و گلودرد یا سرفه ی زیاد مثبت شدن

انشاالله برای شماهم همین باشه