2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
خانمای گل من امروز روز ۷ سیکل هستم و پزشکم گفته سه شنبه دوباره سونو می کنه و احتمالا پنج شنبه پانکچر ...

عزیزم من سه باز پانچکر شدم روزهای 12، 13، 16 سیکل.... 

پس 11 عجیبم نیست! 

عزیزم تخلیه اسپرم حداقل باید دو سه روز قبل پانکچر باشه.... 

زیادم نباشه که اسپرمم نمونن.... 

همون 2-3 روز بهترین حالته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنای مهربون والله اگر کاری نکنم پریود نمیشم اینارم خوردم نشدم دفعه قبل خونریزی پریودم روز دو ...

متوجهم عزیزم.... 

اما طبق دستور دکترت عمل کن.... 

حجم خونریزی رو دستکاری نکن ولی.... 

خوب ضخامت رو بزنی داغون کنی، بعدا به مشکل میخوری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جان شما تشریف آوردین سر بزنید چقدر خوشحال شدم یادمه توی طول درمانم خیلی دلداری دادین خیلی راهنمای ...

فدات عزیزم.... 

فعلا لایق شدم پیشتون باشم.... 

براتون بهترینارو آرزو میکنم عزیزم.... 

سلام عزیزم یاد تاپیک بیدمجنون هم بخیر، خودت چطوری؟ دخترم هم دیگه بزرگ شده و بزودی میره مهدکودک

خیلی ممنونم عزیزم خوبیم ماهم ، آره واقعا حیف شد ترکوندنش 😕 پسر منم ۲۶ماهشه ‌ . شمافکرمیکنم شاغل هستی که‌میذاری مهد من خانه دارهستم آراز هم از۴سالگی به بعدمیبرمش  مهد . پسربزرگمم ساعتی میبردم مهدبابچه هابازی میکرد . 

بله بدون بیهوشی هست.پس حسابی میزنم بر بدن و میرم  التماس دعا ببخشید بخور نخور های بعدش رو مید ...

عزیزم بخور نخورهای کسی رو تقلید نکن.... 

تغذیه سالم و مقوی و اما مناسب طبع و بدن خودت.... 

تغذیه هر کسی مختص خودشه.... 

آبم زیاد بخور.... 

یه بند نخواب بعد انتقال.... 

حداقل پاشو هر از گاهی تو خونه یه دوری بزن... 

خودت رو سرگرم کن به چیزایی که دوست داری که کمتر فکر و خیال کنی.... 

من به دکتر گفتم چسب جنین بزن گفت موقع تعیین جنسیت میکنن انجام میشه

عزیزم اون حتما منظورش هچینگ بوده.... 

نميدونم احساسم ميگه مشكل مردها سخت تر جواب ميده خدا كمكت كنه دوست خوبم، انشالله امسال خدا حاجتت رو ...

ما حالا دکتر نیستیم ولی تو این چند سال اینو من زیاد دیدم وقتی مشکل مرده انگار خیلی سخته 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
جنین فریز اگه انتقال دادی یعنی موقع فریز ۸ سلولی بوده از فریز درآوردن دو روزی مونده بلاست شده بعد ان ...

یادمه یک هفته پیش بهشون دادم نامه دکترو با وجود اینکه دکتر به گفته من گفت سه روزه نوشت.  ولی اونا بلاست کردن یکی بی هم از بین رفت دوتا هشت سلولی بلاست کردن.  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من ۳۴ سالمه ولی از بس پریود نشدن اذیتم میکنه دوست دارم درمانش کنم اساسی خوب نتیجه گرفتی؟؟با همین خ ...

مطیعی نه من برابارداری رفتیم چند جلسه 

عزیزم من از سال 93 که درمان رو شروع کردم هر ماه تیکر بارداری میذاشتم پریود که میشدم تاریخش رو با تار ...

انا جون شما تجربتونبیشتره  ممکنه دهانه رحم نزدیک دهانه واژن باشه برا یه عده،  یا افتادگی رحم از کجا میشه فهمید؟ راستش من هنوزم حسمیکنم شیاف تو هر دوبار انتقالم زیاد بردم داخل اولین بار اپلیکاتور تا انتها میبردم ولی ایندفعه دوبند انگشت خود شیافم بزرگ بود.  به محض استفاده هم دردم گرفت یکساعت بعد سقط.   ممکنه سقط بیاره تو پنج شش هفته این مساعل  چون کاریوتاپ و دی اف ای شوهرم اوکی بوده من شک دارم به رحم خودم بیشتر  دوبارم هیسترو شدم این مساعل رحم تو هیسترو معلوم میشد؟  

انا جون شما تجربتونبیشتره  ممکنه دهانه رحم نزدیک دهانه واژن باشه برا یه عده،  یا افتادگی ر ...

عزیزم با شیاف گذاشتن سقط اتفاق نمیفته.... 

من حتی موقع خونریزی شیاف واژینال میذاشتم.... 

هیسترو برا بررسی رحمه اگه هیسترو داشتی بررسی شده دیگه مشکلی داشتی حل میکردن.... 

حالا علت سقطت یا از جنینه یا رحمت جنین رو پس زده یا مشکل خونرسانی بوده.... 

لااقل این چند آیتمی که شناخته شدن رو میتونم نام ببرم....