2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
خداروشکر عزیزم که زردی دخترت زود خوب شده اره دخترمنم پوستش یه کم زرده که دکترش گفت به مرور می ره.چقد ...

عزیزم من دختر خودم و دختر داداشم چند ماه درگیر زردی بودن اونموقع من عقلم نرسید ولی به زن داداشم گفتم فقط شیرخشک باعث شد خوب بشه دختر داداشم شیر مادر زردی رو زیاد میکنه چون سنگینه 

اگه میخوای زودتر خوب بشه فقط شیرخشک بده بهش چون موادش مشخصه و زودتر از بدنش دفع میکنه

بازم هرجوری خودت صلاح میدونی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حتما به زودی مامان میشی.  مشکل ایمنی یعنی چه مشکلی داشتی؟

ممنون عزيزم، مشكل ايمني بهتي بدن جنين رو به عنوان دسمن ميشناسه و بهش حمله ميكنه و يا كلا مانع لانه گزيني ميشه يا سقط. انعقادي هم باعث تشكيل شدن لخته ميشه و اكسيژن و خون رساني به جنين رو قطع ميكنه و دوباره سقط.... الان اين مشكلات خيلي شايع شده، اگر انجام ندادي هرجور شده حتما حتما انجامش بده.

بنظر من بايد اين آزمايش يه آزمايش روتين قبل از آي وي اف باشه اما واقعااااا نميدونم چرا نمينويسن. دركي ندارن يه حواب منفي آي وي اف چه بار رواني سختي رو به طرف تحميل ميكنه

برا دی اف ای بیوپسی میکنن مورفولوژی فکنم ربط نداره به بیوپسی.  شما مثبت شدین؟  

اناشید جون برای همسر منو تسه کردن هر دو تا پانکچرم، اول نمونه داد، ولی تو نمونه اسپرم خوب پیدا نکردن، همون روز تسه کردن، با این که دی اف ای خوب بود ولی چون مورفو صفر بود از قبل بهمون گفته بودن که برای تسه آمادگی داشته باشید 

عزیزم من دختر خودم و دختر داداشم چند ماه درگیر زردی بودن اونموقع من عقلم نرسید ولی به زن داداشم گفتم ...

افرین گل گفتی منم همون موقع بهش گفتم هر کیم بچش زردی داشته بهش گفتم هر یک ساعت بایدد بزنی زیر پای بچه بیدارش کنی بهش شیر خشک بدی فقط تو گرسنگی زردی بالا میره من امضا میکنم بچه زردیش زود خوب بشه این تجربه ی من برایه بچه های کل طایفس😄😄😄😄

هماتو چی هست عذر میخوام چطور متوجت شدید که دارید؟؟علایمی هم داره؟؟

یه لخته  که پشت جفت به وجود میاد لکه بینی خونریزی  دل درد خفیف ک برا همه نیست و گاهی بدون علامت و با سونو مشخص میشه ولی برا من از اول لکه بینی بود

آلا جان دکتر برای من روزی دوتا کلومفین نوشته اونو چه جوری بخورم صبح و شب بخورم یا دوتا رو یکجا  ...

عزیزم واسه آی یو آی دکتر بهم میداد می‌گفت شب دو یا سه پریود دو تا با هم بخور منم دو تا با هم میخوردم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
اندوت شدید بود یا خفیف؟  برای من گرید یک بود و خفیف.  سه روز پیش سونو واژینال کردم تو سو ...

گریدش رو نمیدونم ولی ۴سانتی بود یه دونه هم دوسانتی داشتم

دکتر گفت خیلی ضخیم و کهنه بود

خب خداروشکر نیومده .چون اگر باشه با سونو واژینال مشخص میشه

اصلا فکر نکن که باردار نمیشی

دکتر به من گفت طبیعی هم میتونی باردار بشی

الهی چقد سختی کشیدی خوب درکت میکنم منی که هنوز اول راهم منم سنم بالاست۳۸ سالمه شمامشکل وقت از خودتون ...

برای تعداد اسپرم یه جا خوندم یه بنده خدا میگفت پایین کمر شوهرش رو زالو مینداختن که باعث میشده تعداد اسپرم چندین برابر بشه

حالا شماهم پیگیر بشو از اهل فن انشاالله که نتیجه بده