2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من فقط با دارو پریود میشم اگر نخورم پریود نمیشم میگم غیراز قرص چیز گیاهی چیزی سراغ ندارید که ...

دمنوش های گیاهی بخور، البته سریع تاثیرگذار نیست، ولی طولانی مدت کمک میکنه. دمنوش های زنجبیل، بابونه، آویشن و شنل بانو و...

سلام آنا جان ممنونم از راهنماییهای مفید و خوبت شما قبلا اندومتریوز داشتی؟  چطور درمان کردی؟& ...

منم ذخيره كم داشتم و درنتيجه تعداد فوليكول كم، آي وي اف ناموفق، ٤ ماه روزي ٢ تا اوابوست خوردم و سعي كردم استرسم رو كم كنم، بعد كه سونو دادم هم تعداد فوليكول هام كاملا نرمال شده بود و هم اينكه ديگه كانديد آي وي اف نبودم، شما هم اگر دكترتون اجازه ميدن مصرف كنيد، من كه نتيجه گرفتم

خانمای که انکوسا  دارند به سلامتی زایمان کنید ممکنه خون ریزی تون کمی بیشتر طول بکشه مثلا بیشتر ...

شادی جون خوبی؟ جواب پیامم رو ندادی!!

دخترت گلت خوبه؟ چند هفته زایمان کردی؟ طبیعی یا سز؟ شیر خودت رو میدی یا کمکی؟

دوستانی که سزارین شدید، چند ماه بعد سز میشه کرم روی جای بخیه استفاده کرد؟ برای من سه روز دیگه میشه ۴ ماه، هنوز جای بخیه قرمز و بی حس هست. یه کرم ترمیم کننده خریدم نمیدونم میتونم از الان استفاده کنم یا نه.

غیر از کاریوتاپ.  ازمایش کروموزومی هست که مرد انجام بده؟  چون یه ماه پیش باز بایویاف سقط د ...

از دکتر همسرتون مشورت بگیریذ که با بیوپسی اسپرم بگیرن بهتر نیس البته خیلی درد داره و به عنوان راه آخره

ما چون دی اف آی خوب نبود و همچنین موفولوژی اسپرم

شوهرم بیوپسی شد

سلام آنا جان ممنونم از راهنماییهای مفید و خوبت شما قبلا اندومتریوز داشتی؟  چطور درمان کردی؟& ...

عزیزم برو مرکز ابن سینا .اونجا تخصصی روی آندومتریوز کار میکنن.خیلی ها با درمان کیست از طریق آی وی لف باردارشدن.

منم لاپرا کردم ۱سال پیش. ۱بار انتقال دادم که بتا کم رفت بالا و درنهایت سقط شد.ولی تا الان کیستم برنگشته. 

‌کاش میشد زمان را مدیرت کرد کاش میشد زمان را به گذشته برگرداند فلش بگی به عقب به دوران شیرین کودکی تنها دغدغه هایمان دیر رفتن به مدرسه و گم کردن اسباب بازی هایمان بود بزرگترین دعواهایمان با برادرانو خواهرانمان بود هر شب منتظر امدن پدری خسته و دست پراز سر کار بودیم تا شاممان را بدونه گوشی بخوریم دور هم شامهایی ساده وبدونه تجملات اما در عین حال بی نظیر ان توپهای پلاستیکی که چند لایه میکردیم با دخترو پسر داییهایمان تو حیاط بزرگ مادر بزرگ وسطی بازی میکردیم حیاطی که حوض کوچکی داشت پر از درختای قشنگ دیوار های کاهگلی که  هوس میکردیم همیشه اب میپاشیدیم بویی چنان مست کنندا ازش بلند میشد هیچ وقت فراموشش نمیکردم بزرگترین شهربازیمان پریدن رو رختوخوابهای مادر بزرگ بود جمع شدن ها و خوابیدن های دسته جمعی جلوی تلویزیون کوچک سیاهو سفیدمادر بزرگ شب ها دوباره همه دور سفره جمع میشدیم و خوابیدن های زیر سقف اسمان خدا و شمردن های ستاره ها باز دلم حالو هوای اون روزهارو کرده وایی که چقدر دلم تنگه برایه اونروزها ولی افسوس که نه خبری از مادر بزرگ مهربون هست نه اون خونه های قدیمی نه اون دوستان قدیمی از بچگیم اصلا پشیمان نیستم تنها چیزی که میخواستم اگه به عقب برگردم عوض کنمو پشیمانم چرا ارزو کردم بزرگ شوم کاش بزرگ نمیشدیم کاش در همان  کودکی میماندیم کاش بچگی کودکانمان هم مثله بچگی های خودمان پر از دلخوشی باشه کاش زندگی انقدر بی رحمانه با بچه هایمان سر نمیکرد کااااااش 

ببخشید دوستان میدونم مطلبم بی ربط بود ولی خودجوش بود 

منم ذخيره كم داشتم و درنتيجه تعداد فوليكول كم، آي وي اف ناموفق، ٤ ماه روزي ٢ تا اوابوست خوردم و ...

تو این تقریبا دو سال  اوابوست زیاد خوردم

فرتیل اید 

کو کیوتن و …….

فعلا ک باردار نشدم 

شما باردار شدی ؟ 

ازمایش جدید برای ivf دادی؟

سلام عزیزم ان شاالله همه چی خوب خوبه و‌لکه بینی و‌دردات تموم بشه  ان شاالله خوشخبر بیای  ...

سلام عزیزم قربونت منم همیشه برات دعا میکنم 

الان اومدم خونه هماتوم بزرگتر شده مگه میشه آخه 

کلیه هم مشکل نداشت خداروشکر فقط اندازه یکی 100 یکی 104 و مخاط مثانه درشت است 

نرمال فک کنم 

از دکتر همسرتون مشورت بگیریذ که با بیوپسی اسپرم بگیرن بهتر نیس البته خیلی درد داره و به عنوان راه آخ ...

برا دی اف ای بیوپسی میکنن مورفولوژی فکنم ربط نداره به بیوپسی.  شما مثبت شدین؟  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

همون میخاستم بگم شوهرت چطوره مرد ضعیف باشه بیشتر اینجوری میشه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم