2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
منم ذخيره كم داشتم و درنتيجه تعداد فوليكول كم، آي وي اف ناموفق، ٤ ماه روزي ٢ تا اوابوست خوردم و ...

طبیعی حامله شدی با ابوست؟  چند سالتونه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شادی جون خوبی؟ جواب پیامم رو ندادی!! دخترت گلت خوبه؟ چند هفته زایمان کردی؟ طبیعی یا سز؟ شیر خودت رو ...

قربونت عزیزم ای وای من چرا فکر کردم جواب پیامت دادم.

شرمنده عزیزم 

خداروشکر دخترم خوبه من ۳۸ هفته زایمان کردم 

دکتر برای ۱۶ خرداد وقت داده بود من یازده خرداد شب اش تو قسمت کمر وشکم درد داشتم تماس گرفتم دکترم گفت مشکلی نیست استراحت کنم خانواده ام گفتند نه حتما برو بیمارستان

خلاصه همون شب  سه تا بیمارستان رفتم هر سه تا گفتند خانما درد زایمان بچه ات داره میاد اولش می خواستند طبیعی زایمان کنم چون اورژانسی رفتم بیمارستان دولتی  ولی گفتم ای وی اف هستم ریسک نکردند سزارین شدم.بله شیر خودم میدم

الان یه کم درگیری زردی بهاریم جواب آزمایشش نرمال ولی پوستش هنوز زرده هفته یعد می برمش سونو شکم

دوم پشکل خودمم که ۶۰ روزه خون ریزی سزارین ام قطع نشده دارو هم استفاده کردم قطع نشد باید برم سونو بدم

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم برو مرکز ابن سینا .اونجا تخصصی روی آندومتریوز کار میکنن.خیلی ها با درمان کیست از طریق آی وی لف ...

اندوت شدید بود یا خفیف؟ 

برای من گرید یک بود و خفیف. 

سه روز پیش سونو واژینال کردم تو سونو چیزی ندیدن. 

‌کاش میشد زمان را مدیرت کرد کاش میشد زمان را به گذشته برگرداند فلش بگی به عقب به دوران شیرین کودکی ت ...

چه حس خوبی داد این متن 👍👍👍👍

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ان شااله که زودی خوب بشی.  ببین رودروایسی رو بذار کنار. اگه مهمون میاد و مریضه، نه خودت و نه ب ...

ممنونم باران جون، متاسفانه خودشو زده بود به یه راهی دیگه، بعد حال خراب ، اومده میگه بچه رو بده من بغل کنم، من هم ندادم، 

مثلا اومده برای تبریک، 🙄 دکتر هم رفته بود بهش گفته بود ویروسه به روی خودش نمی اورد، 

حالا من خودم رودروایسی ندارم، اینقد این بچه تو بیمارستان دو هفته سختی کشید، اصلا برام مهم نبود بگم نیان، ولی جالب بود نگفت مریضه 🙄 دیگه وقتی تو خونت باشن روت نمیشه بگی برو بیرون 😐 

تو این تقریبا دو سال  اوابوست زیاد خوردم فرتیل اید  کو کیوتن و ……. فعلا ک باردار نشدم&n ...

خير باردار نيستم چون دكترها خيلي خيلي بي توجه هستن، علي رغمي كه بارها ازشون ميخواستم كه برام آزمايش ايمني انعقادي بنويسه مقاومت ميكرد و نمينوشت، يا حتي عكس رنگي.

منم  دو ماه پيش دكترم رو عوض كردم و باز هم بنا به درخواست خودم هردو رو انجام دادم و متوجه شدم كاملا مشكل ايمني انعقادي دارم و هر دو لوله كاملا بسته.....

بتازگي دارم دارو ميخورم و لوله ها باز شدن. 

قربونت عزیزم ای وای من چرا فکر کردم جواب پیامت دادم. شرمنده عزیزم  خداروشکر دخترم خوبه من ۳۸ ...

به سلامتی باشه. خدا رو شکر که خودت و بهار خوبید. دخترت چند کیلو به دنیا امد؟ قدش چقدر بود؟😍

عزیزم دختر من هم زردی داشت زردیش به نسبت بالا بود البته نیاز به دستگاه نداشت ولی تا ۱۵ هم رفت بالا. بعدش زردیش آمد پایین. ولی سه ماه طول کشید تا رنگ زردی توی چشم و کنار چشمش بره. الان هنوز توی ابروهاش زرده ولی داره دیگه کم کم میره. مامام بهم گفت مهم اینه که زردی بیاد پایین، رنگ زرد پوست و بخصوص توی چشم طول میکشه تا بره. واسه دخترم رنگش خیلی بد بود، مدام خانواده ام می گفتند چرا پیشونیش و ابروهاش زرده برو ازمایش بده. میگفتم دکتر گفته زردی نداره و این فقط رنگه که مونده و طول میکشه تا بره، خواهرم باور نمیکرد. چون خودم مشکل شدید زردی داشتم و بعد تولد خونم رو عوض کردند، هم خودم و هم خانواده ام نگران بودیم که دخترم مشکل منو داشته باشه که خدا رو شکر بخیر گذشت. البته من سعی کردم هر دو ساعت شیر بدم. به خاطر دل دردش نمیشد هر یک ساعت شیر بدم ولی اگه خودش میخواست حتما میدادم

به سلامتی باشه. خدا رو شکر که خودت و بهار خوبید. دخترت چند کیلو به دنیا امد؟ قدش چقدر بود؟😍 عزیزم ...

خداروشکر عزیزم که زردی دخترت زود خوب شده اره دخترمنم پوستش یه کم زرده که دکترش گفت به مرور می ره.چقدر سخت عزیزم که خون ات عوض کردند.خدا مامانتون نگه داره چه طاقتی داشتند من بهار یه آزمایش خون می گیرند اذیت می شم.

قدش ۵۱ بود.وزنش ۳کیلو و۴۰۰

شادی صدام کنید
خداروشکر عزیزم که زردی دخترت زود خوب شده اره دخترمنم پوستش یه کم زرده که دکترش گفت به مرور می ره.چقد ...

خدا بهار رو برات سلامت حفظش کنه. زردی دخترم یک ماه طول کشید تا بیاد زیر ۱۰ . بعدش دیگه مامام گفت خطر رفع شده کم کم میاد پایین. الان هم که به سلامتی داره میره توی ماه ۴، زردی چشم و صورتش رفته فقط کمی توی ابروهاش مونده.

بار اول باردار شدی خود کلینیک رفتی یا نه رفتی مطبش ؟؟ من بین قندی و خادم موندم کدوم بهتره

مطب رفتم اونجا زیاد ازش راضی بودن شمام یکبار برو ببین نظرش چیه و از بقیه مریضا بپرس

ازمایشات ایمنی وانعقادی و کاریوتایپ دادم عزیز سی دی مارکر ۵۶ رنجش بالاست نه خیلی اما دکتر اعتقادی به ...

الهی چقد سختی کشیدی خوب درکت میکنم منی که هنوز اول راهم منم سنم بالاست۳۸ سالمه شمامشکل وقت از خودتون بود یا همسرتونم مشکل داشتن؟؟برای من اسپرمای شوهرم تحرک پایین دارن  تعدادشونم زیاد جالب نیس پایینه ۱۲ ملیون چه روزای تلخیه فقط از خدا میخوام بگذره این روزها