2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم😔😔😔درست میگی کاملا درکت میکنم منم هنوز که هنوزه روبراه نشدم قلبم درد می ...

اامین 🙏🙏 ممنون خیلی سخته هربار منفی میشه روحیه م داغون دیگه نمیخوام امتحان کنم منتظر معجزه خداوند ضمانت امام رضا، ولی چیکارکنم دلم اروم نمیگیره دست رو دست بزارم 🥺😭

خدایاشکرت🤲🤍
سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم  درکتت میکنم چقدر سخته الهی خودش جوری خوشحالت کنه که این همه سختی &n ...

واسه انتقالام هرکاری بود کردم نشد دیگه سپردم به خودش 😭ممنونم عزیز  🙏😍😔🙏 جنین دارم ولی ضعیفه اینا که خوب بودن نشدن  از اول شروع کنم 🥺

خدایاشکرت🤲🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=304033821]عزیزم میدونم خیلی سخته خواهر امیدوارم بار پنجم مثل من برات بگیره.و بممونن سلام اترین جانم اینم تقدیر منه دیگه از دکترا ناامید شدم 🥺 توکل بر خدا،ممنون از مهربونیت 😍😍😍  

خدایاشکرت🤲🤍
عزیزم ببخشید به شما نگفتن چرا منفی میشید مدام؟؟کجا ۴ بار انتقال دادین؟؟من شنیدم کسانی که مدام منفی ب ...

ازمایشات ایمنی وانعقادی و کاریوتایپ دادم عزیز سی دی مارکر ۵۶ رنجش بالاست نه خیلی اما دکتر اعتقادی به دارو نداشت  به اصرار خودم دارو گرفتم دوز پایین که بازم نشد که فکر میکنم همین باعث شد منفی بشم جنین دارم ضعیفه  چون بلاست نمیشه ازاول پانکچر ...تو انتقالای قبلیمم همه کاری برای مثبت شدن انجام دادم  دکتر عوض کردم نشد گفتن تکرار وخب سن هم دخیله اینبار خیلی امیدوار بودم چون جنینا به بلاست رسیده بودن ۵روزه بودن😭😭😭😭 فقط خدا .........، برام دعااااکنید دیگه نمیدونم چه کنم🙏🥺

خدایاشکرت🤲🤍
خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر سوره یاسین بخونم انشاالله که حاجت هر چهل نفر برآورده بشه ه ...

عزیزم فکر کنم اسممو دوبار نوشتی

شماره ۴ و ۱۸

خدا خیرت بده❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
@یامنان جان جواب منم منفی شد.چهارمین باربود 😔😔 کاش وقتی خدانمیخواد که مادرشیم تحملشم میدادکه بتونی ...

عزیزدلم ناراحت شدم دیدم منفی شدین، 

هر بار منفی شدن کلی روحیه ادمو تحت تاثیر قرار میده، 

من هم ۵ بار انتقال ناموفق داشتم و خیلی داغون بودیم، ولی خداروشکر توی انتقال اخر جواب گرفتم، 

هیچ وقت ناامید نباش و ادامه بده، انشااله به زودی زود جواب میگیری عزیزدلم 🌿🌿🌞🌞 

ولی حتما تو انتخاب مرکز دقت کنین، 

به قول دکترم "دستو عوض کن" ، 

عزیزم ده که بالا نیست....  ببین عزیزم اگا اشنباه نکنم دی اف ای رو گرید جنین اثر میذاره....&nbs ...

بلاست هشت سلولی a بودن.  سرم و انوکسا داشتم،  سقط پنج هفته

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ولی مرکزتو عوضکن دوستم شوهرش مشکل داشت تویه مرکز هیچیجنین نشد رفت بیمارستان بهمن یازده تا شد براش&nb ...

ای بابا انقد هزینه ها زیاده که اگه بخوای از اول شروع کنی ی چند سالی باید فقط پول جمع کنی سپردمش به خدا هر جور سلاح دونست

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ازمایشات ایمنی وانعقادی و کاریوتایپ دادم عزیز سی دی مارکر ۵۶ رنجش بالاست نه خیلی اما دکتر اعتقادی به ...

تهرانی؟  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آلا جان دکتر برای من روزی دوتا کلومفین نوشته اونو چه جوری بخورم صبح و شب بخورم یا دوتا رو یکجا  ...

سلام عزیزم. اره فک کنم صبح و شب بخوری بهتره. باز بچه ها بیان میگن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی باران جون، بهش دارم شیر میدم، اوضاع خداروشکر بهتر شده ، ویروس هست، ویروس روی دستگاه گوارش اثر م ...

ان شااله که زودی خوب بشی. 

ببین رودروایسی رو بذار کنار. اگه مهمون میاد و مریضه، نه خودت و نه بچه بهش نزدیک نشید. اگه رابطه نزدیک داری و راحتی باهاش بگو مریضید اینجا نیایید. ما کلاس مراقبت از نوزاد می رفتیم بهمون گفتند خجالت رو بذارید کنار، چون نوزاد توی چندماه اول خیلی حساسه و سیستم ایمنی بدنش پایینه اگه کسی میاد مهمونی که حتی سرما خورده هست بگید نیاد.

عزیزم اگه تهرانی برو کلینیک آندومتریوز ابن سینا....  اونجا سونوی تخصصی آندو هم دارن....

سلام آنا جان

ممنونم از راهنماییهای مفید و خوبت

شما قبلا اندومتریوز داشتی؟ 

چطور درمان کردی؟ 

الان برات مشکلی ایجاد نکرده ؟ 

من یه سال و نیم پیش لاپارا کردم ، آندومتریوز خفیف داشتم 

بعد سه ماه میکرورلین زدم که پریود نشم. 

چون ذخیرم پایینه چندتا دکتر بهم گفتن ivf رو شما جواب نمیده و چون اندو داری داروهای ivf باعث برگشت اندو میشه 

من ۹ ماه طبیعی اقدام کردم و خبری نشد. 

بعد دکتر عوض کردم و بهم گفت یه بار ivf کن و شانست رو امتحان کن

من بهمن و اسفند دارو استفاده کردم و قبل عید ivf کردم. 

مثبت هم شدم ولی ساک رشد نکرد و جنینی دیده نشد. 

الانم چندماهه سمت چپ زیر دلم درد می گیره. پیوسته نیست ولی کم و بیش هست 

مثلا قبل ivf که فیزیوتراپی تخمدان رحم میرفتم

وقتی دستگاه میزاشت رو تخمدان چپم ، اون قسمت درد می گرفت. 

مکنه داروهای ivf باعث برگشت اندو شده باشه ؟ 

و سوال دیگه اینه من یه جنین برام تشکیل شد و گرید A بود ، 

چرا پس پوچ بود و جنین دیده نشد ؟؟ ( مورفو همسرم هم پایینه )