2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
@یامنان جان جواب منم منفی شد.چهارمین باربود 😔😔 کاش وقتی خدانمیخواد که مادرشیم تحملشم میدادکه بتونی ...

عزیزم میفهممت.... 

من خودمم دو تا منفی تجربه کرده بودم.... 

عزیزم خدا صبرشم بهمون داده فقط بعضیا از صبری که داده میتونن استفاده کنن بعضیا نمیتونن اما اراده کنن میتونن.... 

ببین مثل عضلاتی که داریم.... 

بعضیا با ورزش و تغذیه سالم از نهایت پتانسیلی ماهیچه هاشون دارن استفاده میکنن، بعضیا نمیکنن.... 

در مورد صبرمونم همینه باید با تمرین صبوری از بیشترین پتانسیلش استفاده کنیم.... 

پس عزیزم سعی کن به داشته هات شاکر باشی و برای نداشته هات امید داشته باشی.... 

اگه یه روزی به من میگفتن دو تا فرشته ناز خواهی داشت شاید تصورشم برام سخت بود اما میبینی ممکن بوده.... 

پس از الان بشین آینده ای که دوست داری داشته باشی و تصور کن هر چه قدر واقعی تر تصویرش کنی راه رسیدن بهشم راحتتر و سریعتر برات تصویر میشه و میتونی برا رسیدن بهش تلاش کنی.... 

برات بهترین بهترینا رو تو بهترین زمان ممکن آرزو میکنم.... 

این پادکستم یه نگاهی بهش بنداز عالیه.... 

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cDovL3Jzcy5jYXN0Ym94LmZtL2V2ZXJlc3QvMDM3M2M2ZDEyZWQyNDM0MDk0NjViNTYzNzkxMWY5NGEueG1s?ep=14

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره واقعا کلافه کننده است منم کلی آزمایش بردم جای خوب تهران هم انجام دادم یا تست اسپرم ولی گفتن بای ...

عزیزم آز اسپرم رو فقط و فقط مراکز ناباروری انجام بدین..... 

کلا هر آزمایشی که رو اسپرمه حتما مرکز ناباروری انجام بدین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من پانکچر شدم و دکتر گفت باید یکی دو ماهی صبر کنم برای انتقال. سونو کرد گفت هنوز تخمدان به حا ...

عزیزم یعنی چی دو سه شب نخوردی؟ 

اگه شروع کردی باید بخوری خوب میتونی بگی دکترت برندی برات تجویز کنه که اذیتت نکنه.... 

برای درمانت حتما لازمه که داده.... 

احتمالا تخمدانات زیاد تحریک شدن.... 

پس با دکترت مشورت کن اما سر خود قطع و وصلش نکن هورمونات به هم میریزه..... 

عزیزم آز اسپرم رو فقط و فقط مراکز ناباروری انجام بدین.....  کلا هر آزمایشی که رو اسپرمه حتما م ...

آره ما دو بار انجام دادیم تازه جایی که دکتر گفت. خوبه ولی مرکز ناباروری نبود. سه سال باردار نشدم الان که پانکچر کردم دیدم زده مورفولوژی دو‌ درصد ... میگم شاید بخاطر این من باردار نشدم 

خدا بگم دکترا رو چکار نکنه تازه اون دوبار هم دکتر می‌گفت لازم نیست با اصرار خودمون آزمایش نوشت

عزیزم یعنی چی دو سه شب نخوردی؟  اگه شروع کردی باید بخوری خوب میتونی بگی دکترت برندی برات تجویز ...

من گفتم شاید دکتر داده که من فقط باردار نشم اون قسمت رو گفتم حواسم هست .... بعد از دیشب ی استرسی گرفتم نکنه کارکرد دیگه ای داشته 😭😭😭😭 من چون دیابت دارم خیلی قندام رو ریخت بهم و حالم بد شد اصلا 

@یامنان جان جواب منم منفی شد.چهارمین باربود 😔😔 کاش وقتی خدانمیخواد که مادرشیم تحملشم میدادکه بتونی ...

عزیزم خیلی خیلی ناراحت شدم😔😔😔درست میگی کاملا درکت میکنم منم هنوز که هنوزه روبراه نشدم قلبم درد میاد بهش فکرمیکنم وقتی که خدا نخواد حالا هرکاری کنی نمیشه

انشاءالله خدا برای هممون بخواد🤲

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بهش شیر بده، چوب بچه انتی بادی از شیرت دریافت میکنه ولی بچه رو نبوس و اگه فکر میکنی ممکنه ویروس داشت ...

مرسی باران جون، بهش دارم شیر میدم، اوضاع خداروشکر بهتر شده ، ویروس هست، ویروس روی دستگاه گوارش اثر میذاره، خیلی زیاد شده، یه مهمون اومد خونمون اوضاعش بد بود، می گفت شربت نذری خورده و آلوده بوده و حالش بد شده 🙄 ویروس و انتقال داد و رفت، 

اصلا دکترا بی فکرن هیچ وقت تداخلارو نمیگن اکثر داروها هم تداخل دارن متاسفانه انوکسارو خودت میتونی بز ...

ممنون گلم 

جنینام دیگه اخرشه

همشودادم تعیین

دلوزدم دریاعضلانی رودادم همسرم زد یه ساعت ونیم بعدانوکساروخودم زدم

حوصله بیرون رفتن نداشتم هواگرمه

خدایابه امیدخودت🌺

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم  درکتت میکنم چقدر سخته الهی خودش جوری خوشحالت کنه که این همه سختی  ها بشه برات فقط یه خاطره در نا امیدی بسی امید است خواهر خدا بنده هایش رو امتحان میکنه اما تنها نمیزاره حتما بهترینها را براتون نگه داشته به خدا امید داشته باش خواهر 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
عزیزم روز انتقال تو بیمارستان خودشون با هم میزنن....  اما برگردی خونه میتونی ساعتش رو تنظیم کن ...

اره گلم

دلوزدم دریا دادم صبح زد

خودم اماده کردم

یه ویدیونشون دادم بهش یادگرفت

خدایابه امیدخودت🌺

بچه ها من فقط با دارو پریود میشم اگر نخورم پریود نمیشم

میگم غیراز قرص چیز گیاهی چیزی سراغ ندارید که بشه باهاش پریود و تنظیم کرد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم خوبی  انتقال دادی یا تو سیکل انتقالی؟ من پروژسترون صبح می رفتم درمانگاه می زد البت ...

سلام عزیزم

سومین سیکلوشروع کرد اگه خدابخوادگفته اخرهفته انتقاله

سیکل قبلی دیواره ناهمسان رشدکرد به جای انتقال بردهیسترو

حالا خدابخواداین هفته انتقال بده

پس میتونم انوکساروبعدازظهرابزنم من فکرمیکردم هردوروبایدصبحا بزنم

خدایابه امیدخودت🌺