2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
عه؟آنا جان اصلا ازمایش دی اف ای ازهمسر من نگرفتن

والا چی بگم.... 

برا مام بعد دو تا منفی نوشتن.... 

نمیدونم چرا انقدر سخت میگیرن برا نوشتن آزمایشها.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما کجا رفتی سونوی تخصصی آندو ؟  من اندو خفیف دارم و قبلا لاپارا کردم الان یه مدته سمت ...

عزیزم اگه تهرانی برو کلینیک آندومتریوز ابن سینا.... 

اونجا سونوی تخصصی آندو هم دارن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم مورفو هم تغییر می کنه با دارو. همسر من از ۲ به ۵ رسید. البته هم شیمیایی مصرف می کرد هم طب س ...

عه پس هست

دکتر مرکز بهم کفت مورفه دارو نداره حالا هرچی بود خدا خیرشون نده😓

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اخی انشاالله مثبتی ایندفعه.  مگه چند سالته ولی تو مطبش خیلی دیدم چهل به بالا دوبارم تخمکشی میکت ...

اگه منظورتون النواست که نه دفعه پیش نداشتم، این بار زدم. قبلا سینافکت بود. آخه جدیدا که میری مطب انقدر تخمک اهدایی به همه پیشنهاد میدن که آدم نا امید میشه. حالا من که امروز اومدم پانکچر، برام دعا کنید خوب باشه

💚💖
سلام فاطمه جون خوبی ؟  جنینات جهاده‌؟

سلام عزیزم ن بیمارستان شمس

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نگران نباش عزیزم من خودم چند سال پردخت نکرده بودم. یعنی خودشون گفتن فرقی نداره هر موقع بخواین انتقال ...

ممنون عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بیشتر ازیک سال هست که جنینات روداری؟  انشالله که سرجاشون هستن . نگران نباش . الهی همه دوستان وش ...

سلام ممنون از دعای قشنگت قشنگم توکل بخدا

نگران نباش دختر ان شاالله ک نگه داشتن. تو جهاد من نمیدونستم اصلا جریان تمدید کردن برا فریز رو . برا ...

توکل بخدا 

من زنگ زدم گفت حضوری بیاین و اینکه گفت تا آخر شهریور ما نگه میداریم انقضا برا نهم این ماه بود 

وای ددم 

سلام بچه ها سونو دارم امروز برام دعا کنین هم حال بچه خوب باشه هم کلیه مشکل نداشته باشه  التماس ...

سلام عزیزم ان شاالله همه چی خوب خوبه و‌لکه بینی و‌دردات تموم بشه 

ان شاالله خوشخبر بیای 

احتمالا جنسیت بچه هم مشخص میشه با این سونو 🥰😍

نگران نباش عزیزم 

من واقعا همیشه دعاگوت هستم ❤️

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
عزیزم میفهممت....  من خودمم دو تا منفی تجربه کرده بودم....  عزیزم خدا صبرشم بهمون داده ف ...

سلام انا جان خدا فرشته هات واست نگه داره. 😍 ممنون از راهنمائیت عزیزم ،چشم نگاه میکنم  😍🙏 دیگه سپردم به خدا تااینجاهم هرچی شده خواست وحکمت خدابوده ،ولی کاش خدامعجزش روتاوقتی ادم جوونه نشون بده نه وقتی که اینهمه سال گذشته وادم پیرشده

خدایاشکرت🤲🤍
سلام انا جان خدا فرشته هات واست نگه داره. 😍 ممنون از راهنمائیت عزیزم ،چشم نگاه میکنم  😍🙏 دیگ ...

سلام عزیزم ان شاالله بزودی باردار میشی و لذتش رو‌میبری 

کاملا موافقم باحرفت ولی خداس و اونه که تصمیم میگیره کی زمانش میرسه 

ماتلاشمون رومیکنیم 

ما باید امیدمون فقطو‌فقط به خدا باشه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤