2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام بچه ها من هفته ۱۳ ام هستم و طول سرویکسم ۳۰ هستش دوقلو باردار هستم.  کسی بوده که دو قلو ب ...

سلام عزیزم به سلامتی ایشاله بگذرونی این دوران رو، من نی نیم یه قلو هست و سرکلاژ کردم . پساری هم گذاشتم . جانم سوالی داری بپرس ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما حالت خوبه؟ نی نی خوبه؟ مسائلت حل شد یا همچنان استراحتی؟

من باید یه سونو برم فعلا ک لکه بینی رو دارم استراحتم ولی حالمم بده هیچی نمیتونم بخورم امروز باز فک کنم بدنم کهیر زده میخاره قرمز میشه رو شکممم زده  یکی رو دستام دوتا پشت زانوهام چندتا بیشترش هم قسمت آمپول پروژسترون میزدم 

یه تیر کشیدن و درد واژن عجیبم دارم چند روزه 

کلا سیستم بدنم بهم ریخته 

وااای چقد غر زدم ولی خدایی همشو دارم تحمل میکنم فقط برا بچه و هر دردی باشه به جون میخرم ولی فقط اون حالش خوب باشه 

همچنان التماس دعا دارم ازتون دوستان 

دعاگوهمتون هستم

بله عزیزم من؛با دکتر خادم بودم 

بار اول باردار شدی خود کلینیک رفتی یا نه رفتی مطبش ؟؟

من بین قندی و خادم موندم کدوم بهتره

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
من روز انتقالم که روز بیستم بود ۷.۲ بود با اون همه استرادیولی که خوردم  البته اینبار بدون دارو ...

من اینبار خیلی آب خوردم و با شروع عادتم لوبیا سبز هرشب خوردم.  روز ۸سیکل ضخامتم ۹.۵بود

که دکتر گفت عالیه

سلام عزیزم سومین سیکلوشروع کرد اگه خدابخوادگفته اخرهفته انتقاله سیکل قبلی دیواره ناهمسان رشدکرد به ...

انشاا...به سلامتی انتقال بدیم.

اره عزیزم بعدازظهرم می تونی بزنی

خداروشکر دخترم خوبه ممنونم 

شادی صدام کنید
سلام عزیزم به سلامتی ایشاله بگذرونی این دوران رو، من نی نیم یه قلو هست و سرکلاژ کردم . پساری هم گذاش ...

ممنون عزیزم. از هفته چند متوجه شدی طول سرویکست کمه؟ و هفته چندم سرکلاژ کردی کلا برام توضیح بده لطفا

من اینبار خیلی آب خوردم و با شروع عادتم لوبیا سبز هرشب خوردم.  روز ۸سیکل ضخامتم ۹.۵بود که دکتر ...

عزیزم من چون اسلیو معده کردم خیلی نمیتونم غذا واب زیاد بخورم ولی لوبیا و اب انار میخورم از دیروز یک لیتر اب انار گرفتم نصفشم نتونستم بخورم 

توکل برخدا تا فردا باید برم ببینم چند شده ضخامتم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام عزیزم من دوقلو دارم هم سرکلاژ کردم هم پساری دارم سوالی داری در خدمتم

عزیزم. هفته چندم متوجه شدید طول سرویکس کمه؟ و و هفته چندم سرکلاژ کردید با طول چند؟ اینکه استراحت کردید طول سرویکس تغییری نکرد و این عمل چطوریه هرچیزی ک میدونید بگید ممنون میشم 

خداروشکر که بهتری دوست مهربونم   دلم برات تنگ شده بود عزیزم انشاله حالت روز به روز بهتر بشه ...

قربون معرفتت دوستم

الهی بسلامتی دخترمون بغل بگیری و خبر زایمان راحت بزاری

ودخترمون بچه ی آرومی بشه که بچه داری آسون ودلخوشی داشته وتمام اذیت و استرس بارداریت جبران بشه واقعاً تو و سحر اذیت شدین دهنمون سرویس شد تا اینجا 😀