2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
بچه ها من فقط با دارو پریود میشم اگر نخورم پریود نمیشم میگم غیراز قرص چیز گیاهی چیزی سراغ ندارید که ...

عزیزم اصلا همچین ریسکی نکن چون ممکنه هومونات رو به هم بریزی.... 

خصوصا تو سیکل درمان اصلا اینکارو نکن.... 

ممکنه خونریزیت رو زیاد کنه و باعث نازک شدن آندومترت بشه و.... 

بدون مشورت با دکترت ریسک نکن و بدون بدنها با هم متفاوتن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من استرس گرفتم یه بار تو عمل هیسترو پرسیدم گریداشون چیه گفت شارژ کردین گفتم ن آخه نمیدونستم نکنه ...

من زنگ زدم گفت حضوری بیاین و اینکه گفت تا آخر شهریور ما نگه میداریم انقضا برا نهم این ماه بود 

عزیزم ببین تو مرکز ناباروری شمارش اسپرم با چشم مسلحه...  یعنی متخصص شمارش میکنه از نمونه گرفته ...

مرسی عزیزم ازینکه اینقدر قشنگ توضیح دادی 

ما نمی‌دونستم اینو و دکتر گفت برین فلان جا (که البته نو ژنتیک و این چیزا تو تهران معروفه)... خلاصه اشتباه کردیم. من اینو بعد پانکچر فهمیدم 

همش میگم من سال منتظرم و دارو و قرص و آمپول و .... نکنه بخاطر این مورفولوژی من باردار نشدم، نکنه درمان داشته و .... 

بهرحال دیگه الان تو‌ پروسه ای وی اف هستم و این فکر و خیالا فایده نداره

دکتر اسرافیلی برای قبل انتقال به بیشتر مریضاش یا ال دی میده یا آمپول میکرورلین شما هم اشتباه کردی سر ...

باشه عزیزم زنگ میزنم بهشون ... من تیپ یک هستم و سالهاست انسولین میزنم ولی هورمونی من رو بهم ریخت و متاسفانه در این شرایط بشدت قند می‌ره بالا و انسولین انگار میشه اب 

دوفاستون میخوری؟؟ منم همینم بعد اشکالی نداره زیاد خوردنش؟؟

آره چکار کنیم دیگه مجبوریم بخوریم هیچ دارویی هم بی ضررش نیست

شما کجا میری دکتر با تخمک خودت آی وی اف کردی یا اهدایی؟

باشه عزیزم زنگ میزنم بهشون ... من تیپ یک هستم و سالهاست انسولین میزنم ولی هورمونی من رو بهم ریخت و م ...

اه چه بد که اینجور میشه انشالله که چیزه دیگه ای جایگزینش کنه که اذیت نشی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم اصلا همچین ریسکی نکن چون ممکنه هومونات رو به هم بریزی....  خصوصا تو سیکل درمان اصلا اینک ...

ممنون آنا جون لاشه

میگم دوفاستون مصرف زیادش خطرناکه؟؟آخه من باید بخورم پریود بشم وگرنه نخورم اصلا پریودیم نمیاد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آره چکار کنیم دیگه مجبوریم بخوریم هیچ دارویی هم بی ضررش نیست شما کجا میری دکتر با تخمک خودت آی وی ا ...

شیرازم

من پلی کیستیک هستم و تنبلی تخمدان دارم برای همین پریود نمیشم

هرچند الان فکرکنم ذخیرمم پایین اومده باشه دوبار تخمک کشی کردم

مرسی عزیزم ازینکه اینقدر قشنگ توضیح دادی  ما نمی‌دونستم اینو و دکتر گفت برین فلان جا (که البته ...

منم همینطور چندسال تو آزمایشگاه معمولی آزمایش داد همه چی گل وبلبل بود منم دلخوش فقط دارو و میخوردم و به امید طبیعی باردار شدن تا امسال مرکز ناباروری آزمایش داد دیدیم ۹۸درصد نرمال نیستن تخمک کشی هم کردم بخاطر کیفیت اسپرم جنینام ضعیفن

چندسال الکی هدر رفت کاشکی از اول میدونستیم ودرمان میکردیم

عزیزم من با دکتر دانایی چند بار ویزیت شدم ولی چون تو مرکز جهاد دانشگاهی بوده و اونجا کار گروهی دقیق ...

سلام عزیزم خوبی 

منم بادکتر زرنانی ویزیت شدم گفتن همه ازمایشات خوبه ومشکلی نیست واحتمالا علت سقطها نازک بودن اندومتر باشه 

و‌یه دوره سه ماهه گفتن دارو بخور و بعد شروع کن 

منم گفتم من همین ماه شروع کردم با دارو 

گفت پس به دکترت بگو‌برات چسب حنین رو پانزده سیکل تزریق کنه داخل واژن 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
مگه ضحامتتون چقدر بوده که گفته نازک؟

من روز انتقالم که روز بیستم بود ۷.۲ بود با اون همه استرادیولی که خوردم 

البته اینبار بدون دارو روز دهم ۵.۸بود که دکتر استرادیول رو‌برام شروع کرد 

البته با این وجود من باردار شدم ولی خب علت سقط دکتر میگفت از ضخامت اندومتر بوده 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤