2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
ان شا الله هرچی خیر عزیزم برات پیش بیاد.

ممنون قشنگم ♥️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشا ب سعادتت ک تو این شبای خاص می تونی کنار ضریح حضرت عزاداری کنی😭😭😭😭😭 قبول باشه عزیزم ان شا ...

ممنون مهدیه جونم 🥹🫂 

قربون مهربونیت عشقم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره و گل پسری رو بسلامت بغل بگیری

😍😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیدونم فاطمه جان من تا حالا تجربه نداشتم توروخدا رفتی حرم برام خیلی دعا کن

چشم قشنگم حتما🥺🫂

اگه لایق باشم 😚🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانمها من یه سوال داشتم  من خیلی واژنم تیر میکشه نمیدونم این طبیعیه یا بده  خانمهایی که ...

عزیزم طبیعیه درد واژن و کشاله ران،منم الان دارم دیگه شبا توی خواب خیلی اذیت میشم

خانمها من یه سوال داشتم  من خیلی واژنم تیر میکشه نمیدونم این طبیعیه یا بده  خانمهایی که ...

من شبا دورم ۴ تا کوسن هست هر کدوم یجا🤣یکی وسط پاهام،یکی زیر شکمم وقتی به پهلو هستم،یکی پشت کمرم،یکی هم میگیرم بغلم یه وضعیه🤣

الهی خیر ببینی سحر جون ک اینارو گفتی🙏🏻 واقعا ممنون پس ب نظرت سونو پیش پریناتالوژ برم کافیه دیگه؟ ...

پریناتولوژ طول سرویکس رو هم برات چک میکنه✔️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نه نوشا جان پامو زمین میزارم اینطوری نیست الان که خوابیده هستم هی تیر میکشه

سحر جان چند هفته ای؟

ان شا الله نی نی به موقع بدنیا میاد

استرس نداشته باش فقط و فقط استراحت کن 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من معدم به تقویتی ها نمیسازه. بعد خوردنشون رفلاکس میگیرم

معده ات الان عزیزم تحت فشاره بخاطر اونه،من خودم قشنگ حس میکنم نمیدونم سرشه یا پاشه فشار میده بعضی وقتا به معده ام اینقدر درد میگیره باز یکم بعد حالتش عوض میکنه خوب میشم